GASZTRO
In a special joint programme by Chef's Table and Anantara New York Palace Budapest Hotel, we took on a beginner's class in Hungarian traditional cuisine.
GASZTRO
Hazánk gasztronómiájának tradicionális, ámde egyre inkább elfeledett része a vadhús fogyasztása. Hogy meghozzuk a kedvet hozzá, mutatunk pár érdekességet róla.
GASZTRO
A Geranium húsmentes étteremben egy kétszemélyes vacsora egy jó borsorral bőven 1 millió forint felett is lehet akár.
GASZTRO
A Badhanna modern, karakteres és szexi. Keverednek benne a tradicionális ázsiai elemek a játékossággal, és az összkép mégis nagyon egyben van.
GASZTRO
A matcha természetes antioxidáns, erősíti az immunrendszert és méregtelenít. Miért ne térnénk át rá?
GASZTRO
A húsvétot megelőző csütörtököt nagycsütörtöknek vagy zöldcsütörtöknek is nevezik. Ez a gyönyörű kalács mindkét névhaz passzol, nem beszélve arról, hogy maradékot is felhasználhattok hozzá.
GASZTRO
Az ételek lenyűgözően szépek, rengeteg íz van egy tányéron, élvezet elveszni bennük. Te mennyit adnál azért, hogy megkóstolhasd a sztárséf kreációit?
GASZTRO
A rovarlárvák széleskörű élelmiszeripari alkalmazása környezeti és gazdasági előnyökkel jár, ráadásul a jószágok kevés takarmányt igényelnek.
Népszerű
Ajánljuk