GASZTRO
A gyulai kolbász mellett a gyulai májas is egy olyan termék, ami csak nekünk, magyaroknak jelenti a gyerekkort. Megnéztük, hogyan készül, és a Gyulahús Kft. gyárépületeit is körbejártuk, ahol nemcsak a kerítés, de még a plafon is kolbászból van.
GASZTRO
A klasszikus chipseknél kevés egészségtelenebb dolog van. Mi próbáltunk alternatív ropogtatnivalókat keresni.
GASZTRO
Ilyen még nem volt Budapesten: egy étterem, ahol a füst a főszereplő, és ahol a salátához is koktélt kínálnak.
GASZTRO
Tökéletes szilveszteri bulisütemény. Ráadásul leveles is, ami azt jelenti, jövőre sok papírpénzetek lesz.
GASZTRO
Ha már meguntátok a töltött káposztát, de mégsem szeretnétek az ízét hiányolni, ne féljetek az újítástól!
GASZTRO
A hazai klasszikusok (csirkepaprikás, babgulyás, töltött káposzta) mellett kóstolhatunk mexikói, közel-keleti, marokkói, sőt tajvani ízeket is.
GASZTRO
Ilyen az, amikor különleges borok mellé kitűnő falatok párosulnak. Enni, inni és hosszan beszélgetni is jó élmény lesz itt.
GASZTRO
Az elmúlt több mint 125 évben a étterem híre az egész Földet bejárta, most pedig megújulva várja vendégeit.
GASZTRO
A Dohány utca 88. alatt egy picike, beülős pizzéria található, ahol teljes egészében növényi alapú, de tradicionális pizzakészítés folyik.
GASZTRO
A díjra jelölt és díjazott tételeket november 5-én és 6-án bárki megkóstolhatja a Marriott Hotelben.
GASZTRO
Ha azt mondom ősz, mi az ami először az eszetekbe jut? Nekem a színes falevelek, a kötött pulcsik és a sütemények, amik finom illatukkal teljesen betöltik a lakást.
Népszerű
Ajánljuk