GASZTRO
Október közeledtével a boltok polcain is megjelennek a legfurcsább és legcsábítóbb halloweeni finomságok. A fekete majonéz és a pumpkin spice latte csak a jéghegy csúcsa. Mutatjuk, hogy szerintünk mire érdemes költeni.
GASZTRO
A degusztációs menü majdnem 90 ezer, két főre itallal, szervízdíjjal együtt viszont már erősen közelít a havi minimálbér felé.
GASZTRO
Ebben a válogatásban olyan budapesti helyeket mutatunk be, ahol az ízek, a látvány és az élmény egyaránt fontos. Ahol a koktélkészítés valódi művészetté vált.
GASZTRO
A Mondelez szerint a fogyasztói igények jelentősen visszaestek, ezért már nem éri meg a gyártást folytatni.
GASZTRO
Ha valaha is álmodtál arról, hogy profin keverj koktélokat egy gyönyörű történelmi környezetben, akkor a budapesti Anantara Hotel bárjában ezt a programot neked találták ki!
GASZTRO
A természet figyelmeztet: A mezőgazdaság jövője a biodiverzitáson múlik! A Felelős Gasztrohős Alapítvány és a WWF Magyarország közös kampányban hívja fel a figyelmet a biológiai sokféleség és az élelmiszer-termelés kapcsolatának fontosságára.
GASZTRO
A Vámház körúton felvonulnak az ország kedvenc food truckjai, hogy együtt ünnepeljék a street food kultúra 10 éves jubileumát.
GASZTRO
A tatai Esterházy kastély parkjában megrendezésre kerülő esemény kiemelt alapanyagai a magyar szarvasgomba, a mangalica, a szilva és az alma.
GASZTRO
A limitált kiadású szósz színétől még akkor is nehéz elvonatkoztatni, amikor a sokadik falatnál járunk. Cserébe nagyon finomra sikerült.
GASZTRO
Édes titkok Safranboluból. A város a világörökség része, így a mai napig őrzi a régi török kereskedőházakat, mecseteket és fürdőket.
GASZTRO
Akár magunk vágyunk a magyar konyha különlegességeire, akár külföldi ismerőseinket szeretnénk elbűvölni, ezek az éttermek garantáltan remek választásnak bizonyulnak.
Népszerű
Ajánljuk