GASZTRO
A helyiek szájízének kedvezve kapható például rizsburger Szingapúrban és tradicionális reggeli Mexikóban. Japánban viszont a csokiöntetes krumplit vezették be.
GASZTRO
A Rozékacsa blog szerzője - recept híján - megpróbálta utángyártani gyerekkora kedvencét, ami a nagymama mesterműve volt.
GASZTRO
Jacob Kenedy számára ez az étel igazi összetartást, és a nehéz időket is átvészelő, szerető családját jelenti.
GASZTRO
Tokaj már régen nem csak az édes borokról szól - bár a Holdvölgy pincészet száraz és édes terén egyaránt viszi a prímet. Négykezes borbírálatot olvashattok, szakmai+laikus nézőpontból.
GASZTRO
A félkilós buciba a tíz húson kívül egy kisebb ágyásra való uborka és paradicsom kerül - nem a gyenge gyomrúak étele.
GASZTRO
Mindjárt itt a Fagyi napja, amikor országszerte rengeteg helyen akciósan mérik a hűsítő finomságot.
GASZTRO
Természetesen a tavasz legzöldebb zöldségével, a spenóttal együtt, amitől pazar színe lesz a csirkealagútnak.
GASZTRO
Akad néhány olyan fogás, amire visszagondolni is rossz. Kíváncsi vagyok, nektek melyik étel nem jött be.
GASZTRO
A napközis vagy menzás tea volt gyermekkorunk életelixírje, bármennyit meg lehetett belőle inni. Bármikor.
GASZTRO
Főtt sonka, torma és tojás nélkül nem létezik húsvét, de a Rizsázzunk blog szerzője mindezt egyben tálalja.
GASZTRO
A bárányhúsnak - a hiedelmekkel ellentétben - nincs faggyúíze, merthogy nem birka. Pláne, ha nem áruljátok el, miből készült a a raguleves, még azok is két tányérral fognak enni belőle, akik azt mondják nem szeretik.
Népszerű
Ajánljuk