GASZTRO
A Rozékacsa blog szerzője - nevéhez hűen - igazi villantós kaját készített, amitől a vendégeitek garantáltan elájulnak!
GASZTRO
Amennyiben nincs ötletetek és szeretnétek házi szaloncukrot készíteni, akkor itt egy kis segítség.
GASZTRO
Csokis habcsókban csokikrém. Ez maga a mennyország! És még csak nem is bonyolult elkészíteni.
GASZTRO
Bármilyen alkalomra tökéletes ajándék egy hölgynek, de házi használatra sem utolsó. Az áráról nem is beszélve!
GASZTRO
Ezzel a tortával bárki próbálkozzon, aki osztatlan sikert szeretne aratni cukrásztudományával.
GASZTRO
A biatorbágyi Kemenes cukrászathoz Budapestről is érdemes ellátogatni. Nemcsak finom, egészséges is minden.
GASZTRO
A tét nem kisebb, mint hogy ki képviselheti Magyarországot a 2016-os, budapesti Bocuse d Or Europe versenyen.
GASZTRO
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a csodás étel bármilyen ünnepi asztal királya lehet. Már ránézni is öröm, hát még megkóstolni!
GASZTRO
Az ünnepi asztalra is kerülhet ez a hagyományos süti, nem hagyományos módon megbolondítva. Ráadásul gluténmentes.
GASZTRO
Mézeskalács krémlikőr, oreós forrócsoki, forró vaníliakoktél és más pikáns, alkoholos receptek, amik garantáltan felmelegítenek.
GASZTRO
Miért kell óvatosnak lenni a fuguval? Mennyit kell várni a kocsonyás tojásra? Miből készül a rovarkaviár? Izgalmas ételek a világból.
GASZTRO
Mindenféle jóval meg lehet tölteni, és utána csak összetekerjük, vagy batyut hajtogatunk, vagy feltekerve sajttal összesütjük.
GASZTRO
Két héttel azután, hogy a románok bejelentették: elismertetnék az unióban, az édesség nálunk is rangos elismerést kapott.
GASZTRO
Ezt az átlagos fogást egy apró csavarral ünnepélyessé teheted. A Boldog Kukta bloggere fázisfotókkal is segít.
Népszerű
Ajánljuk