GASZTRO
Szilveszterkor fogy a legtöbb pezsgő, de vajon összesen mennyit fogyasztunk az év során a habzó nedűből?
GASZTRO
Tudtátok, hogy a pezsgőt felhasználjátok alapanyagként a konyhában is? Mutatunk is pár receptet!
GASZTRO
A biscotti az olaszok kétszer sütött ropogós keksze, amit akár cukor- és édesítőmentesen is elkészíthettek otthon.
GASZTRO
Számos olyan csokimanufaktúra működik itthon, amely képes felvenni a versenyt a külföldi műhelyekkel. Most ötöt ajánlunk közülük.
GASZTRO
Nincs ember a Földön, aki ne szeretné a palacsintát. Bár a húsosról megoszlanak a vélemények, de aki kóstolta, nem csalódott.
GASZTRO
Tömény csokis finomság, nagyon puha tésztával, étcsokitól nem túl édes krémmel és ropogós morzsával burkolva. Kell ennél több?
GASZTRO
A két palacsinta annyiban hasonlít egymáshoz, hogy mindkettőt imádjuk. Nézzük a különbséget!
GASZTRO
Tipikus menza desszert, bár talán már nem is adnak rácsos sütit... Viszont otthon elkészíthetitek!
GASZTRO
A nyertes két édesség kombinációjával léphetett a dobogó legfelső fokára. Kreatív és ínycsiklandó receptjét ti is elkészíthetitek!
GASZTRO
Ha a kakaós karfiol hallatán megdöbbentek, megkóstolás után még nagyobb lesz a csodálkozás. Mert nagyon finom!
GASZTRO
Bármilyen ünnep fénypontja lehet ez a fantasztikus csemege, de Márton napkor igazi különlegességnek számít.
GASZTRO
Jó dolog Márton napkor libát enni, mert így nagy eséllyel nem fogunk a következő esztendőben éhezni. Ez pedig a legjobb módja.
Népszerű
Ajánljuk