GASZTRO
Egyszerű elkészíteni, mégis olyan finom, hogy besírsz tőle. Hogy mi a titka? Kettő is: egyrészt házi hizlalású disznókarajból készült, másrészt a panírjába kerültek különösen finom összetevők.
GASZTRO
Születésnapok és ünnepek nyáron is vannak, ezért a hőség sem akadályozhat meg abban, hogy tortát készítsünk. A Rita konyhája bloggere összegyűjtötte a legfinomabb, leggyümölcsösebb, legfrissítőbb tortákat.
GASZTRO
A semifreddo egy olyan olasz édesség neve, ami félúton van a fagyi és a krém között. Nevéből eredően félig fagyasztva.
GASZTRO
A skandináv országokban sört, Japánban pedig szalonnás-krumplis pitét vásárolhattok a közismert gyorsétteremben.
GASZTRO
A rózsa a virágok királynője. Lehet, hogy a belőle készült ital, a szörpök királynője lesz? Próbáljátok ki!
GASZTRO
A piros gyümölcsös torták taroltak. A júliusi döntőben kiderül, hogy meggyes-málnás, feketeribizlis vagy erdei gyümölcsös torta lesz a győztes idén.
GASZTRO
Talán az egyetlen tésztaféle, ami igazán magyarnak mondható, hiszen külföldön nem ismerik. Nem is gondolnátok, hogy a marhapörkölt köretén kívül, milyen sokféleképpen elkészíthető!
GASZTRO
Mivel 30 fokos hőségben senki nem kapcsolja be szívesen a sütőt, olyan tortát mutatunk, amihez nem is kell.
Népszerű
Ajánljuk