GASZTRO
Aki szereti a jó magyar ételeket, annak biztosan előkelő helyet foglal el a szívében a paprikás csirke. Mutatjuk, hogy mi hogyan készítjük!
GASZTRO
In a special joint programme by Chef's Table and Anantara New York Palace Budapest Hotel, we took on a beginner's class in Hungarian traditional cuisine.
GASZTRO
Hazánk gasztronómiájának tradicionális, ámde egyre inkább elfeledett része a vadhús fogyasztása. Hogy meghozzuk a kedvet hozzá, mutatunk pár érdekességet róla.
GASZTRO
A Geranium húsmentes étteremben egy kétszemélyes vacsora egy jó borsorral bőven 1 millió forint felett is lehet akár.
GASZTRO
A Badhanna modern, karakteres és szexi. Keverednek benne a tradicionális ázsiai elemek a játékossággal, és az összkép mégis nagyon egyben van.
GASZTRO
A matcha természetes antioxidáns, erősíti az immunrendszert és méregtelenít. Miért ne térnénk át rá?
GASZTRO
A húsvétot megelőző csütörtököt nagycsütörtöknek vagy zöldcsütörtöknek is nevezik. Ez a gyönyörű kalács mindkét névhaz passzol, nem beszélve arról, hogy maradékot is felhasználhattok hozzá.
Népszerű
Ajánljuk