GASZTRO
Az ételek lenyűgözően szépek, rengeteg íz van egy tányéron, élvezet elveszni bennük. Te mennyit adnál azért, hogy megkóstolhasd a sztárséf kreációit?
GASZTRO
A rovarlárvák széleskörű élelmiszeripari alkalmazása környezeti és gazdasági előnyökkel jár, ráadásul a jószágok kevés takarmányt igényelnek.
GASZTRO
Az Emily Éclair magas minőséget képvisel kávék és sütemények terén is, és ez egy igazán szerethető kombináció. Kipróbáltuk.
GASZTRO
A gyulai kolbász mellett a gyulai májas is egy olyan termék, ami csak nekünk, magyaroknak jelenti a gyerekkort. Megnéztük, hogyan készül, és a Gyulahús Kft. gyárépületeit is körbejártuk, ahol nemcsak a kerítés, de még a plafon is kolbászból van.
GASZTRO
A klasszikus chipseknél kevés egészségtelenebb dolog van. Mi próbáltunk alternatív ropogtatnivalókat keresni.
GASZTRO
Ilyen még nem volt Budapesten: egy étterem, ahol a füst a főszereplő, és ahol a salátához is koktélt kínálnak.
GASZTRO
Tökéletes szilveszteri bulisütemény. Ráadásul leveles is, ami azt jelenti, jövőre sok papírpénzetek lesz.
GASZTRO
Ha már meguntátok a töltött káposztát, de mégsem szeretnétek az ízét hiányolni, ne féljetek az újítástól!
GASZTRO
A hazai klasszikusok (csirkepaprikás, babgulyás, töltött káposzta) mellett kóstolhatunk mexikói, közel-keleti, marokkói, sőt tajvani ízeket is.
GASZTRO
Ilyen az, amikor különleges borok mellé kitűnő falatok párosulnak. Enni, inni és hosszan beszélgetni is jó élmény lesz itt.
Népszerű
Ajánljuk