GASZTRO
Ez a torta nem csak azért szuper mert extrán csokis, hanem azért is mert még nagy melegben is szállítható. Gyorsan megsül, ami szintén nagy előny.
GASZTRO
Ilyen időben jobban csúsznak a jeges desszertek. De hogy lehet egy jégkrém finom, egészséges, és csokis is egyben? Most megtudhatjátok!
GASZTRO
vaníliás krém lágysága, a meggy savanykássága oldja az extrán mákos ízt, így már nem is olyan vészes az egész ügy.
GASZTRO
Ismeritek a bagelt? Ennek a reggeli péksüteménynek Amerikában nagyon nagy sikere van, de itthon is egyre több helyen kínálják. Nem kell érte sok pénzt fizetnetek, készítsétek el inkább otthon. Számos felhasználási módja ismert, hideg és melegszendvicsként is finom.
GASZTRO
Ez a különleges desszert is az 1800-as évekből való. Kriszti olyan szintre fejlesztette, hogy most is eltudjátok készíteni. A bundás almába rumos meggy kerül, köretként pedig a fagyi őse, sörbet dukál mellé.
GASZTRO
Most már nem csak a málna, hanem a barack is érik. Ebbe a pitébe mind a kettő került, de ízlés szerint variálhatjátok más gyümölcsökkel is. Az illatos sütemény ráadásul a vegán, a tej-, és tojásmenmtes étrendebe, a paleoba is belefér, glutén és cukormentes is egyben, glikémiás indexe alacsony.
GASZTRO
A málnás szelet rizsliszttel és kukoricaliszttel készült. Tésztája könnyű, habos, frissen sülve, puhán a legfinomabb. Porcukorral meghintve és friss málnaszemekkel érdemes fogyasztani. Elkészítése mindössze egy bő félórát vesz igénybe.
GASZTRO
Ha izgalmas ízekre vágytok, és gyorsan szeretnétek valami finomat készíteni, a padlizsánnal mindig sikerrel jártok. A gyorsétteremeket kihagyva otthon is készíthettek ízletes wrapokat, amely tv néző csemegének, baráti összejövetelre, nyári vacsorának egyaránt kiváló!
GASZTRO
A nemrégiben nyitott tejivó hatalmas siker. A hangulat egyedi, tejesüvegek és fű borítja a plafont.
GASZTRO
Lecsó nélkül nincs nyár, de ez a klasszikus étel nem csak önmagában finom, hanem például tölteléknek, köretnek is jó. Ez a cukkinis fogás húsmenetes, a bulgur teszi különlegessé. Kánikula idején ebédre vagy vacsorára ajánljuk.
GASZTRO
A kedvelt habcsóktorta és egy orosz balerináról kapta a nevét. Annyira finom, hogy észre sem veszitek, olyan gyorsan elfogy.
GASZTRO
Hamarosan beindul a sárgabarack szezon, érdemes felkészülnötök! A barackból nem csak lekvár, hanem többféle sütemény is készíthető. Mi most egy francia pitét mutatunk számotokra, ami az egészségesebb életmód jegyében tönkölylisztből és nádcukorból készült. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Finom csokik, óriás limonádék, különös tárgyak és valódi vendégszeretet jellemzi a belvárosi BARBár Csokizót és Kávézót. A hűséget itt különös módon jutalmazzák, még az itallapra is felkerülhet a neved. Tartsatok velünk egy kis helyszíni szemlére!
GASZTRO
A hamburger nem csak marhahússal hanem gombafasírttal finom. Ha vega vagy, húsmentes napot tartasz vagy éppen hóvége van és kevés a pénzed, akkor ezt az ételt neked találták ki. Az igazán magyaros hatást a kovászos uborka fokozza. Az elkészítés nagyon egyszerű, kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
A mártogatós és a saláta közti átmenet ez az egyszerű görög finomság, amely hazánkban is meghonosodott. Mi a titka a finom krémes tzatzikinek? Nagyon egyszerű, használjatok zsíros joghurtot, a lereszelt uborkának pedig nyomkodjátok ki a levét. Gyorsan összedobható, hűsítő ebéd vagy vacsora.
GASZTRO
Javában dúl a cseresznyeszezon. Próbáljátok ki ezt a különleges cseresznyés pitét, mert nagyon finom. Egy kevés tojáslikőr került a tésztájába. Ha nem szeretnétek beletenni, akkor helyettesítsétek tejjel, de higgyétek el a likőr jó ízt ad neki, érdemes kipróbálni.
GASZTRO
Ha szeretsz nassolni, és unod a drága, ízfokozókkal felturbózott bolti változatot, akkor süssél otthon chipszet. Erre a célra több zöldséget is választhattok, szerintünk az egyik legjobb az édesburgonya. Elkészítéséhez szükséged lesz zöldséggyalura, vagy egy vágókoronggal rendelkező aprítógépre.
Népszerű
Ajánljuk