hirdetés

KÖZÖSSÉG

Locsolóverset szaval a lányoknak az SMA-s Zente húsvéthétfőn

Édesanyja videóra is vette a locsolkodó kisfiút.
hirdetés

Nemrég ünnepelte harmadik születésnapját Zente, az SMA 1 betegséggel küzdő kisfiú, akinek közösségi adakozásból jött össze a világ legdrágább gyógyszeréhez szükséges pénz, 700 millió forint. A Zolgensma-kezelés óta édesanyja rendszeresen tölt fel fotókat, videókat és beszámolókat fia Facebook-oldalára.

Zentéről húsvéthétfőn egy nagyon édes videót készítettek, a kisfiú locsolóverset szaval, kezében egy üveg kölnivel, majd meglocsolja a felvételt készítő anyukáját.

 


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÖZÖSSÉG

„Esetünk van, úgyhogy gyere!” – elmondták a mentősök, miért nem csatlakozhatnak még a népszerű tánckihíváshoz

Az egyik mentős majdnem táncra perdül, Győrfi Pál énekelni kezdi az ismert számot az Országos Mentőszolgálat videójában.
hirdetés

Egyre többen csatlakoznak a Jerusalema tánckihíváshoz, ami Dél-Afrikából indult egy fülbemászó dallal, a kihívással pedig az emberek azt próbálják üzenni: az élet szép, még a világjárvány idején is. Az Országos Mentőszolgálat egy rövid videóban mondta el Facebook oldalán, hogy egyelőre miért nem csatlakoznak a kihíváshoz.

A videóban felcsendül az ismert dallam, az egyik mentős táncra készül, Győrfi Pál belekezd a dal egyik részletébe, ezt követően azonban oda szól a táncra készülő társának:

Esetünk van, úgyhogy gyere!

Így végül elmarad a kihívás teljesítése. A mentősök táncra perdülésének még nincs itt az ideje – teszik hozzá a videóban.

"Gépkocsivezető bajtársaink 42 millió kilómétert vezettek a Covid járvány kezdete óta és még mindig nem sok idejük jut az internetes kihívásokra. Munkájukban, a forgalomban résztvevők segítségére vannak utalva, ezért a Közlekedési Kultúra Napján sem kérhetnek mást, csak, hogy VEDD ÉSZRE A MENTŐT és segíts a forgalomban, hogy előbb odaérhessünk!" – írták a bejegyzésben.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Levélben mondott köszönetet a királynő a hétéves kislánynak, aki aggódott miatta Fülöp herceg halála után

Francesca hároméves kora óta rajong a királyi családért.
Fotó: The List/YouTube - szmo.hu
2021. május 16.

hirdetés

Egy hétéves kislány megosztotta, hogy a királynő válaszolt a képeslapjára, amit még Fülöp herceg halálakor küldött neki - írja a Daily Mail.

A darlingtoni Francesca Woodcock mélyen együttérzett a királynővel, aki múlt hónapban veszítette el a férjét, és aggódott amiatt, hogy Erzsébet egyedül marad.

“Francesca nagyon érzékeny és gondoskodó. Amikor Fülöp herceg meghalt, az első mondata az volt: szegény királynő most egyedül van” - mesélte Stefanie Woodcock, Francesca édesanyja.

A kislány ezért levelet írt az uralkodónak, amit el is küldött a Buckingham Palota címére.

Ezek után nagy örömmel fogadta, hogy a levélre válasz érkezett:

hirdetés
“Szívből köszönöm a kedves szavakat és az együttérzést a férjem halála kapcsán” - állt a Fülöp herceg képével díszített képeslapon, amit a királynő Elizabeth R-ként írt alá.

“Nem igazán számítottunk válaszra. Most szeretné felhívni a királynőt, de kétlem, hogy erre lehetőséget kapna” - mondta az anyuka.

A kislány rajongása a királyi család iránt még hároméves korában kezdődött, és részben onnan ered, hogy Erzsébettel egy napon ünnepli a születésnapját.

“Francesca azt mondja, büszke magára - és lehet is! Igazán nagy szó, hogy választ kapott” - tette hozzá Stefanie.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Egy vödörnyi kisrókát mentettek ki a kútból sátoraljaújhelyi rendőrök

Az állatoknak szerencsére nem esett bajuk.
hirdetés

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra hétfőn délután két óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy a város külterületén az Orémusz dűlőben rókakölykök estek egy kútba. A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy a bajba jutott állatok egy elhagyatott ingatlan kútjába zuhantak, ezért a katasztrófavédelem segítségét kérték - írja a Police.hu.

A helyi hivatásos tűzoltók a rendőrök segítségével a kis rókákat kiemelték, majd az illetékes gyepmester jelenlétében megállapították, hogy azok egészségesek, ezért őket szabadon engedték, a kutat pedig deszkákkal fedték le.

Videó a kisrókák mentéséről:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Károly herceg: Idén sok családban, az enyémben is lesz egy üres hely az ebédlőasztalnál

„Mélyen elszomorít ez a helyzet, és a szívem szakad meg azokért, akik elveszítették a szeretteiket” – tette hozzá a brit trónörökös.
hirdetés

Károly herceg a Ramadán vége előtt videóüzenetben szólt a muszlim közösséghez, amelyben elmondta, az elmúlt időszak mindenki számára súlyos kihívást jelentett, és tisztában van a járvány muszlim közösségre gyakorolt hatásaival is, szúrta ki a HVG.

Ebben az évben sok családban, például az enyémben is lesz egy üres hely az ebédlőasztalnál, és a barátok sem ölelhetik meg egymást az ünnepen. Mélyen elszomorít ez a helyzet, és a szívem szakad meg azokért, akik elveszítették a szeretteiket

– mondta Károly, utalva édesapja, Fülöp herceg halálára.

Videó: Károly herceg üzenete


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: