News here
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Így köszönte meg a hokiválogatott a magyar szurkolók drukkolását

Magosi Bálint még most is libabőrös a szentpétervári szurkolástól.

Link másolása

hirdetés

A szentpétervári jégkorong világbajnokságra elutazó magyar szurkolók lelkesedése mindenkit lenyűgözött, aki látta a magyar meccseket.

Magosi Bálint, a válogatott tagja Facebook bejegyzésében köszönte meg a szurkolóknak a hihetetlen hangulatot. Mint írja, úgy érezte magát, mintha nem is idegenben, hanem otthon játszottak volna, és köszönetet mondott csapattársainak is.

13179447_603454129821991_8843099434865976602_n

"Kettő köszönettel szeretném lezárni ezt az elmúlt majdnem két hetet illetve az egész évet. Az egyik Nektek szól kedves szurkolók! Hihetetlen milyen hangulatot tudtatok csinálni 1600 kilométerre a hazánktól. Olyan volt mintha csak otthon játszanánk. Még most is libabőrös leszek attól amit műveltettek. Ezek az emlékek örökre el fognak kísérni engem és a többieket is. A másik köszönet Vas Marcinak jár. Egy olyan példaértékű játékos vagy akire bármelyik fiatal felnézhet. Köszönöm, hogy a csapattársam voltál és nagyon fogsz hiányozni! A tanácsokat is köszönöm amiket kaptam tőled igyekszem őket a jövőben is megfogadni. Szóval köszönöm még egyszer Mindenkinek, Marcinak, a többi csapattársamnak, az edzőknek, a stábnak és a szurkolóknak!"

A köszönetnyilvánításra természetesen a szurkolók is reagáltak.

hirdetés

"Mi köszönünk minden felejthetetlen pillanatot, amelyet tőletek kaptunk. Felülmúlhatatlan értékűek és megfizethetetlenek. Még egyszer köszönjük, és hajrá a továbbiakban is!"

"Mi pedig Nektek tartozunk köszönettel ezért a hihetetlen élményért!! Csodacsapat vagytok, akik megérdemlik ezt a szurkoló tábort!!!! <3 KÖSZÖNJÜK!! És csak így tovább!! Gratulálok!! :) "

"Mi köszönjük nektek, Mago! Áprilisban bevesszük Bécset! HAJRÁ MAGYAROK!"

"Mago, bírjatok ki egy évet, bécsben leszünk ötezren is."

"Bálint amit Ti ezekben a napokban letettetek az asztalra mint sport, az valami csoda. Ha "ott" ezt látták, márpedig reméljük akkor ez a Siker (mert nekem az) a jégkorong szekerét hajtja előre. Még több srác vagy kislány megy a jégre. Mert látják az élményt. SZÉP VOLT FIÚK,KÖSZÖNJÜK!"

A Magosit is megható, nem mindennapi szurkolás egyebek közt a következőképpen zajlott: a meccs előtt egy mezbe öltözött magyar drukker a többi szurkolóhoz fordult (Magyarok! Férfiak és asszonyok!), leguggoltatta őket, és elkezdte énekelni az Érik a szőlő kezdetű népdalt. Amikor ahhoz sorhoz ért, hogy "van vöröshagyma a tarisznyában", minden magyar drukker talpra szökkent, és ugrálva folytatta az éneklést. A magyar szurkolók sosem ülnek le, végigállják, ugrálják, éneklik a meccseket, biztatják a hokisainkat, és soha nincs rendbontás, soha nem kántálnak trágár rigmusokat, soha nem szidják az ellenfelet. Minden meccs végén eléneklik a Himnuszt a játékosoknak, függetlenül attól, hogy nyertek-e vagy sem. Mindenki mosolyog, boldog, és örül, hogy biztathatja a fiúkat. Kanadától Oroszországig mindenki a csodájukra jár.

Ha érdekesnek találtad a hírt, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés
„Ön szerint abnormális család vagyunk?” – Baja polgármestere Orbánnak üzent a tusványosi beszéd után
A politikus képeket is mutatott családjáról és Kata nevű unokájáról.

Link másolása

hirdetés

Mint azt megírtuk, Orbán Viktor fajkeveredésről szóló elméletére többen is reagáltak és elhatárolódtak tőle.

Baja polgármestere, Nyirati Klára a közösségi oldalán reagált Orbán Viktor tusványosi beszédére.

A politikus több fotót is megosztott családjáról, melyekhez azt írta:

"Kata anyukája Hanga, a legidősebb lányom. Apukája, Abu Nigériából származik. 18 évvel ezelőtt ismerték meg egymást az egyetemen, Szegeden.

hirdetés

Magyarországon, egy kisvárosban élnek és dolgoznak. Népes család és sok barát veszi őket körül. Kata anyanyelve magyar, de tud hauzául és kicsit angolul is.

Nagyon szereti a Lagosban élő nagyszüleit, unokatestvéreit, bár sajnos csak ritkán tudja őket meglátogatni.

Miniszterelnök Úr!

Szégyenkeznünk kellene Kata miatt? Az Ön szavait idézve "kevert fajú" az unokám.

Ön szerint abnormális család vagyunk??????

A poszt szövegét és a fotót Nyirati Klára hozzájárulásával közöljük.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÖZÖSSÉG
Órákig ücsörgött a kutyájával a háztetőn egy 17 éves lány az árvíz miatt Kentuckyban, mire megmentették
Egy fiókban tolta maga előtt a kutyát az egyre magasabbra emelkedő vízben. Egy közeli raktár keskeny tetején húzták meg magukat öt órán keresztül.

Link másolása

hirdetés

Legkevesebb 16-an vesztették életüket, több százan pedig földönfutók lettek, amikor a heves esőzések miatt árvíz öntötte el Kentucky állam keleti részét. Éppen csak megúszta az áradásokat egy 17 éves lány, aki kutyájával egy ház tetején keresett menedéket, amíg meg nem érkezett a segítség, írja a CNN.

Chloe Adams egyedül volt otthon csütörtökön kora reggel a kutyával, amikor arra ébredt, hogy mindenhonnan ömlik a víz a házba. Áttört a víz a konyhai csempék rései között és kiömlöttek a fürdőszobai lefolyók is. Akárhova nézett, mindenhol csak vizet látott, amitől szabályos pánikrohama lett. Ennek ellenére elhatározta, hogy a kutyájával együtt túl fogja élni.

A lány nagyszülei egy szomszédos házban voltak, és átkiabáltak neki, hogy maradjon az épületben, amíg megérkezik a segítség. Chloe azonban rájött, hogy hiába hívja a 911-et, szinte lehetetlen elérni a segélyhívót. Az egyetlen esélye a túlélésre az maradt, ha minél előbb kijut a házból.

Felkapta Sandyt, és elhatározta, hogy a kutyával együtt átúsznak a nagybátyja házához, ahol a család többi tagja volt. Mivel azonban fogalma sem volt, hogy az eb tud-e úszni, egy pillanatra beletette a vízbe, hogy lássa, hogyan reagál. Pechjére Sandynek fogalma sem volt, mit kell csinálni az egyre magasabb vízben, így a tinédzser visszament a házba, hogy kerítsen valamilyen dobozt, amiben a kutya a felszínen lebeghet. Végül egy fiókba tette Sandyt, amit egy kanapépárnára helyezett, így indultak el az otthonukból.

hirdetés

A lány úgy úszott, hogy közben maga előtt tolta a fiókot a kutyával, amíg el nem értek a közeli raktárépület keskeny tetejéhez, amit még épp nem lepett el a víz. Úgy döntött, hogy nem kockáztat tovább, ás inkább ott várják meg a segítséget, ami öt óra múlva érkezett csak meg. A nagyszülei közben a nagybátyja házának ablakából nézte végig a vérfagyasztó jelenetet, majd egészen a segítség megérkezésééig szóval tartották a fiatal lányt.

A háztetőn kuporgó lányról az apukája posztolt egy fotót a Facebookra. A posztban hősnek nevezi Chloét, és azt írja, hogy csütörtökön „mindent elvesztettek, kivéve ami a legfontosabb”.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés
Kukába dobott csecsemőt talált a vakáció alatt, öt év gondozás után örökbe akarja fogadni
A 27 éves amerikai fiatalember halasztott az egyetemen, hogy el tudja tartani a befogadott kisfiút, most arra gyűjt pénzt, hogy hivatalosan is ő legyen a kis Emilio apja.

Link másolása

hirdetés

Örökre megváltoztatta az életét egy texasi diáknak, amikor hazament nyaralni haiti szülővárosába, írja a Metro. Jimmy Amisial éppen az árvaházba tartott, ahol régóta önkénteskedett, amikor emberek egy csoportjára lett figyelmes, akik egy útszéli kuka köré gyűltek.

A szemetesben egy hangyákkal borított, négyhónapos kisbaba hevert. A férfi megfogta a csecsemőt, hazavitte és tisztába tette, majd jelentette a rendőrségen a történteket.

A hatóságok azonban nem találták meg a kisfiú szüleit, így amikor a bíró megkérdezte az akkor még csak 22 éves férfit, hogy lesz-e a gyámja a babának, Jimmy habozás nélkül igennel felelt.

Azóta öt év telt el. Jimmy nemrég kezdeményezte, hogy hivatalosan is örökbe fogadhassa Emilio Angel Jeremiah-t. Ez azonban nem lesz egyszerű, a teljes eljárás költsége 30 ezer dollár (12 millió forint), amit előbb össze kell gyűjtenie a 27 éves Jimmynek.

A kisfiút eddig Jimmy anyukája nevelte, amíg a férfi felváltva egyetemre járt és dolgozott. Egy idő után azonban halasztania kellett, hogy el tudja tartani semmiből jött családját. Jimmy tervei szerint idén visszatér az egyetemre és befejezi a harmadik évet. Közben pedig előteremti a pénzt, ami Emilio végleges örökbefogadásához szükséges.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés
Életmentő segítség: ingyen kicserélték a gyermekmentő defektes kerekét egy dunaújvárosi szervízben
Mikor megérkeztek a légzészavarban szenvedő babához, akkor vették észre, hogy baj van a kerékkel. Maguk nem tudták megoldani, de gyors segítséget kaptak.

Link másolása

hirdetés

Igazán hősies segítséget nyújtott egy autószervíz a bajba jutott gyermekmentőnek. Az esetről a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat a közösségi oldalán számolt be.

Beszámolójuk szerint

egy légzészavarban szenvedő babához riasztották őket. Mikor megérkeztek, akkor vették észre, hogy az egyik kerék defektes lett.

A pici ellátása után kezdtek neki a kerékcserének, de nem tudták a csavarokat meglazítani.

"Sajnos a mobil gumis éppen foglalt volt. Viszont a kerékben lévő minimális nyomással még sikerült elgurulni a közeli „CSOCSI GUMISZERVÍZBE”.

Az ott dolgozók percek alatt megemelték az autót, levették a kereket, megállapították a szelepszár hibáját. Pár perc alatt kicserélték a szelepet, visszarakták a kereket, nyomatékkulccsal meghúzva a csavarokat. A munka végeztével nem fogadtak el semmit, nem kellett fizetni, ingyen megcsinálták az egész munkát, szó szerint percek alatt!

A géppel lélegeztetett kisbaba végig stabil volt. Hála a gyors és önzetlen segítségnek, szinte időveszteség nélkül, stabil állapotban adhattuk át a székesfehérvári intenzív osztályon."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: