hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

"Lesz happy end! Csillámporral, flitterekkel, csak azért is!" – egy Crohn-beteg lány élete és álmai

Zsuzsanna elképesztően sok megpróbáltatáson ment keresztül, mégis életkedv és nevetés jellemzi a mindennapjait. Interjú.

Link másolása

hirdetés

Tudod, milyennek kellene lenni mindenki életének? Mint a képeslapokban.. Megszületik a baba, ott van mellette anya-apa, akik 9 hónapon át csak azt kívánták, egészséges legyen. És aztán cseperedik, néha egybefolyik a nyála a takonnyal, néha tiszta plezúr a térde, begyullad a mandulája és eltöri a karját, mert leesik a mászókáról. De ennyi. Így kell legyen csupán, mert a világ legnagyobb igazságtalansága az, ha nagyon beteg gyermekeket látsz pislogni egy kórházi ágyban.

Aztán felnövünk mind, ahogy lenni kell és a felnőtt életünkben is adódnak bibik: néha aznap is másnaposak vagyunk, néha elcsapjuk a hasunkat, néha megfázunk, vagy elmegy a hangunk, vagy a kisujjunk törik el, mert betrappoltunk a frissen mosott konyhakőre. És ősszel gázolunk az avarban, télen hógolyózunk, nyáron fülig merülünk a Balatonba, mert ennek így kell lennie. Nálam, nálad, mindenkinél.

De vannak emberek, akiknél nem ezt írja a képeslap. Akik életébe társként szegődik egy brutális pofozógép és ők válnak bokszzsákká a történetben.

Ennek a történetnek Hujber Zsuzsanna a főszereplője, aki nem hívta, de kénytelen volt ajtót nyitnia egy rémnek, amelyet úgy hívnak, Crohn-betegség. Vele beszélgetek.

Hujber Zsuzsanna: Bizony, bizony. Vannak a fentebb lefestett képeslapok, meg van az enyém, meg megannyi sorstársamé. Nem az enyém a legsötétebb, láttam sokkal durvábbakat is, de ezt sem nagyon mutogatod a kirakatban.

hirdetés

Annyit tudok a betegségedről, amelyet egy-egy általános információt közlő orvosi honlap (webbeteg, házipatika) közöl. Ezt írják: “A Crohn-betegség a bélrendszer nyálkahártyájának - gyakran mélyen az érintett bélszakasz szöveteibe hatoló - gyulladásos, hasmenéssel és fájdalommal járó, és akár az életet is veszélyeztető betegsége.” Igazán riasztóak ezek a sorok, de az ember első blikkre azt gondolja, biztos kinőhető, gyógyítható. Egészséges babaként születtél, de már piciként rengeteg súlyos követ pakold rád a sors.

Hujber Zsuzsanna: Ez volna tehát az én sztorim. Adott egy nő és adott egy férfi, akiket az alkohol szeretete hozott össze. Második házasság ez mindkettőjüknek 2-2 gyerekkel korábbról. Mindet felnevelte valaki más, kettőt a nagymama, kettőt az anya. Aztán jött a közös baba, én. Egészséges voltam, bár aprócska, 2 kiló 20 deka. Szőke, kék szemű, pilincka lábakkal. Ám a pia, a kettejüket összekötő kapocs maradt.

Anyám végigitta és végigcigizte a terhességét, és azt a rövid időt is, amíg szoptatott.

Apám testvére nem bírta sokáig ezen állapotokat és magához vett. A nagyi (így hívtam a nagynénémet) becsülettel, jó körülmények között, és szeretettel nevelt. 9 éves koromig. Aztán a szemem láttára meghalt minden előjel nélkül. Ekkor jött apám másik nővére, a keresztmama és a férje, (mama és papa). Ők folytatták a nevelésemet, ekkor Veszprémbe kerültem Székesfehérvárról. 9 éves voltam és már többet láttam, mint más 80 év alatt az életből. Az ilyen filmek felvezetőjén sóhajt egy nagyot a közönség: hát, ez sem lesz egy tündérmese, bakker.

Mamáékkal minden meseszerű volt, imádtuk egymást, mindent megadtak, jó iskolába járattak, papus velem tanult délutánonként. Közeledett a nyolcosztályos gimi vége és 16 évesen kezdtem a fényemet veszteni. Sokat tanultam, de keveset barátkoztam. A jegyeim leromlottak, délutánonként otthon bújtam a könyveket, nem vágytam társaságra - igaz túl népszerű lány sem voltam. Ekkor apám, akit évente egyszer láttam, már nem élt.

A betegség ebben az időszakban jelentkezett?

Hujber Zsuzsanna: Nem akartam enni - soha nem voltam egy zabagép, de ami eztán jött, ingyencirkusz volt a javából. Elkezdtem fogyni, a tesiórán a korábbi példaképből a legrosszabb résztvevő lettem. A kötélen meg sem tudtam tartani magam, fekvőtámaszból kettő ment a 20 helyett, hasizom, hátizom kuka, a gyerekorvos csak annyit mondott, vérszegény vagyok. Na, meg minden tüsszentésre írta az antibiotikumot. Mikor mama szólt, és megkérdezte, mit fog adni a doktornő, ha tényleg beteg lesz, le lett hurrogva, mondván nem ő az orvos. A betegség kialakulásában pedig a kutatások szerint vastagon benne vannak a gyerekkori felesleges antibiotikum-kúrák is. A vastablettától hányingerem volt, később már ki is hánytam.

Enni nem bírtam, a napjaim hasfájással, hányingerrel és bőgéssel teltek. Volt, aki azt mondta, csak a fejemmel van a baj, ez hiszti, meg agybaj, mert nem fogom fel, hogy a vasat be kell szedni…

50 kiló voltam és 164 centi, aztán 47, 45, 42 és mire leérettségiztem, elkezdtem az egyetemet 39. 39 kiló, a hajam fele kihullott, a lábszáramon pedig lilás duzzadt csomók lettek, amiktől járni nem bírtam. A csomókra a bőrgyógyász megmondta, hogy belső gyulladást jelző erithema nodosum, megkezdődött a góckutatás.

Bár állandó hasi panaszaim voltak, a gasztroenterológia volt az utolsó hely, ahová elküldtek 2007 második felében.

Szólj rám, kérlek, hogy itt és most semmilyen körülmények között ne szóljak közbe és még véletlenül se mondjak semmit, amely úgy kezdődik: lám-lám, a magyar egészségügy..

Hujber Zsuzsanna: Igen, szóval 2007. Napi többszöri hasmenés, hányás, a csomók, gyengeség, jobboldali hasi fájdalom, “asszem lázas is szoktam lenni” - egy régi vérkép alapján a doktornő megmondta kapásból: Crohn beteg. Csak 98%, a tükrözés bizonyítja majd. Altatásban, ne féljek.

Én csak bőgtem. Vajmi kevés információm volt erről a kórról, de a hasi nyavalyák után kutatva már találkoztam vele. Nagyon bőgtem. Nem gyógyítható, ismeretlen eredetű.

A tükrözés megvolt két nap múlva, és az eredmény is 100%-os bizonyosságot nyert. Miközben én az altatásból ébredeztem, a doktornő azt magyarázta mamának, hogy túl későn érkeztünk. Akkora a kár, és olyan súlyos a gyulladás (a teljes emésztőrendszerben szájtól végbélig), hogy meg fognak műteni, de a túlélési esélyeim csekélyek. Ekkor az én mamám elsőként intett be a Crohnnak. Kikérte a recepteket, feliratott szteroidot, tápszert, az ezúttal tényleg kellő antibiotikumot, mindent, amire szükség volt és közölte, hogy kórházba nem enged. Ő fog ápolni, kéri az instrukciókat, ő eddig nevelt, nem most engedi el a kezem, amikor tényleg baj van.

Teljesen hihetetlen, de 10 nap múlva a kontrollon a doktornő állt velem szemben és meresztgette a szemeit. 50 kiló voltam majdnem, mosolyogtam és elmúltak a panaszok. Étvágyam mint a farkasé, igaz a szteroidtól olyan volt a fejem, mint a telihold, de kit érdekelt. Minden helyrejött. Onnantól mamával azért veszekedtünk, hogy adjon még enni, mert ő félt, hogy túl sok lesz, amit megeszek. 100 kilós papusomat asztal alá ettem…

Nem fogok közbeszólni, de azért tudd, hogy a soraidat olvasva “valami belement a szemembe” és szó szerint előttem a kép, ahogyan a vékony kislány az asztal alá eszi a nagypapit. Csodálatos történet. De sejtem, hogy itt még nem ért véget a kálváriád.

Hujber Zsuzsanna: Persze, akkor azt hittük, ezzel vége is a rémálomnak, de nem így történt. Eltelt hol pár hónap, hol félév, s a Crohn ismét megjelent. Néha szép fokozatosan jelezte érkezését, néha csak úgy betoppant. Én egész nap feküdtem, és vinnyogtam, mert fájt, mert elegem volt. 2007 szeptemberében ugyan férjhez mentem, de 2009-ben el is váltunk.

A férjem nem hitte el, hogy ez valós probléma, ő csak a semmittevést és az állandó nyafogást észlelte, a diagnózisnak és az orvosoknak nem hitt. Tudtam, lépnem kell, hát elváltam. Ezzel a kórral egyedül nem tudok küzdeni, ha valaki nem fogja a kezem, elbukom.

2011-ben újabb lelki válság ütötte fel a fejét, drága mamám elment. 84 éves lett volna, de az állandó pörgés és munka, amit véghezvitt, plusz csodás arca, fiatalos személye miatt a 60-at is alig mondtad volna meg róla. Összeomlottam. Ketten maradtunk papával, s bár itt a crohn újból lángra lobbant - lelki okokból kifolyólag -, a papus miatt küzdöttem tovább. Túléltük. Átestem egy operáción, kivettek 30 centit a vastagbélből, távolítottak el sipolyt és tályogot. Volt, hogy a vizsgaidőszak közepén állított be, volt, hogy Kolozsváron rúgta ki a lábaimat. Kipróbáltam két biológiai kezelést is, nem váltak be.

Mindezek ellenére, kisebb nagyobb kihagyásokkal végig dolgoztam, tanultam. Nem vagyok leszázalékolva. Mi papussal vállt vállnak vetve, mentünk tovább, mindig előre.

Gyönyörű, fiatal nő vagy és van egy kedvesed, aki előtt fejet hajtok. Mesélj róla mindenképp!

Hujber Zsuzsanna: Voltak kapcsolataim, de bár már nem a Crohn döntötte össze őket, még nem álltam készen az Igazira. 2013 április 20-án aztán betoppant Z. és a nagy szerelem. Mivel fájt a szívem már épp eleget, úgy kezdtem: vagyok én, amit eddig tudsz, imádok olvasni, szőke vagyok, helyes pofi, szeretem az állatokat, tudok főzni, de a csomag része a Crohn is.

Időnként kicsin múlik, hogy meg nem döglök, és ez bármikor beüthet. Van, hogy lábra állni nem bírok és csak hányok. Orvoshoz kell vinni, lehet, hogy újra fognak műteni.

Ezt neked nem kell vállalnod. Ez velem jár, eldobni nem tudom, nem vagyok egyszerű eset, lelkileg se, meg még ez, szóval ha nem tetszik, most húzz el, míg beléd nem szeretek és össze nem törik a szívem, újra.

Nem ment el. Egy lépést sem lépett hátra, egy pillanatot sem vacillált. Azóta is velem van, fogja a kezem, visz orvoshoz, ápol ha épp az kell, ha pedig támogatás, akkor ő az egyszemélyes szurkolócsapatom. Piszok jóképű, vicces, kétdiplomás mérnök doktor, és abszolút kiegészítjük egymást. Ő a racionalitás, én a habos idealista.

2017 novemberében váratlanul papus is itthagyott. Mindenki azt hitte, tényleg végem… 32 kiló voltam, a Crohn mellé társult a pajzsmirigy-alulműködés és a lisztérzékenység, és elveszítettem a papámat (a keresztpapámat rokonilag, a nagypapámat korilag, és az apámat szívügyileg). Most lesz végem. Én is ezt hittem. És ezt is mondták körülöttem. Z. azonban megfogott és húzott tovább. Mindig ezt csinálja. Én zuhanok, ő felemel és pár száz kilométeren át visz tovább. A legsötétebb erdőkből ő vezet ki. és együtt tervezzük a tündérmesénket. Mindig tud újabb és újabb indokot mondani, hogy miért kell folytatnunk. Novemberben elindítom a vállalkozásom, és mellette készülök a záróvizsgára.

Januárban diplomázom, a 3 éves szakot 3 és fél év alatt teljesítem, ami szerintem ennyi nyűggel mögöttem nem rossz dolog. Amint megvolt a záróvizsga, megyek egy könyvíró tréningre, hogy összeszedjem a gondolataimat a könyve(i)mhez, és megkezdem a jogsis tanulmányokat is. Ezután pedig jöhet életem álma, a saját család, hiszen 10 éve vágyom az anyaságra. Ma pedig? Itthonról dolgozok, próbálok minél több bejegyzést írni a blogomra - ami nem mindig jön össze -, igazgatom a 2000 fős blogger közösségemet, és szokás szerint falom a könyveket, mert az nekem olyan mint a légvétel; utazunk, jókat eszünk és próbáljuk nyújtani a tünetmentes időszakot. Most 50 kiló vagyok, a hajam ismét majd’ vállig ér és dús. Életkedv és nevetés jellemzi a hétköznapokat, depláne a hétvégéket… Hát így élünk mi, egyelőre hármasban Z-vel és Chilivel, a cicánkkal… És akár tetszik némelyeknek, akár nem - mert ilyen is van ám -, itt bizony lesz happy end! Flitterrel, csillámporral és visítva fogok fürdeni benne.

A Crohn-betegség még itthon kevésbé ismert, ellenben évről évre nő a betegek száma. Évente 200 új (gyermekkorú) beteget diagnosztizálnak, jelenleg 50 ezren szenvednek gyulladásos bélbetegségekben (Crohn és Colitis Ulcerosa), amely egy ilyen pici országban azért igencsak riasztó számnak tűnik. Neked missziód, hogy a sorstársaidnak segíts, összefogd őket. Miattuk is vállalod a neved, az arcod, a blogod, hogy arra a virtuális mankóra közösen tudjatok támaszkodni. Azt vallod, kell a nyilvánosság és kell, hogy az emberek tudjanak erről a betegségről.

Hujber Zsuzsanna: Nekem az írás az életem, s ha már az autoimmun nyavalyák mellé társult a grafománia, hát legyen.

Akkor megmutatom mindenkinek azt, amiről nem szeretünk beszélni, amiről nem illik beszélni. Állítólag. Szerintem viszont kell(enne) róla tudnia mindenkinek.

Pont a minap kaptam egy végtelenül kedves és hálás olvasói levelet annak kapcsán, amit a blogomon megosztok az életemből. Szóval megéri. Nem ő az első, és nem is az utolsó, akinek segíteni tudtam, szóval igyekszem. Írok és mesélek, és próbálok biztatni, bátorítani, még akkor is, amikor nekem is remeg a szám széle a fájdalomtól.

Ha érintettként, vagy hozzátartozóként többet szeretnél megtudni a Crohn betegségről, tanácsra,segítségre van szükséged, fordulhatsz hozzám is, bármilyen elérhetőségemen, de számos hivatalos-félhivatalos szervezet is rendelkezésre áll:

Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

"Crohn-colitis.hu" Baráti kör Facebook csoport

Suz’n Világa Blog (Hujber Zsuzsanna)

A címképen a riportalany látható 32 kilósan és most.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

A rendőrök találtak rá az eltűnt 9 éves kislányra, aki órákig csatangolt egyedül Budapest utcáin

A gyermekotthonban nevelkedő kislány társaival és nevelőivel volt egy játszótéren, amikor egyszer csak elszaladt a csoportjától, és pillanatok alatt eltűnt. A rendőrök azonnal keresni kezdték.

Link másolása

hirdetés

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói ezúttal nem egy bűnelkövetőn ütöttek rajta, hanem egy 9 éves elveszett gyereket találtak meg pár órán belül - számoltak be az esetről a BRFK Információs Portál Facebook-oldalon.

Egy gyermekotthonban nevelkedő kislány október 7-én késő délután társaival és nevelőivel volt egy játszótéren, amikor egyszer csak elszaladt a csoportjától, és pillanatok alatt eltűnt. Az otthon dolgozói azonnal keresni kezdték növendéküket, és bejelentést tettek a rendőrségen.

Galler Zsolt r. százados és Szkircsák Mihály r. főtörzszászlós, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói azonnal megkezdték a keresést több másik egységgel, és a társszervekkel együtt. A rendőrök végignézték a környék kameráit, és az egyiken nyomára is akadtak a kislánynak; a gyerek egy megállóhoz szaladt és buszra szállt.

A busz vezetőjétől megtudták, hogy a lány a Bogdáni útig utazott, így arra a környékre is kiterjesztették a keresést. A rendőrök értesítették a BKV fődiszpécserét, így pár percen belül már az összes környéken lévő BKV járat vezetője tudott az eltűnt gyerekről. A rendőrök közben folyamatosan keresték a kislányt - szóltak a taxisoknak, a mentősöknek – és a táskáját meg is találták egy egészségügyi intézmény előtt.

A kutatás tovább folyt, míg végül olyan információhoz jutottak a nyomozók, mely meghozta az áttörést.

Az egyik buszvezetőtől megtudták, hogy a gyereket este 7 óra után látta leszállni az Astoriánál a 9-es buszról. Gallert Zsolt százados az Astoria környékére irányította kollégáit, Pócs Krisztián r.törzszászlós és Ludescher Levente r.törzszászlós pedig épségben meg is találták a kislányt a Múzeum körúton.

A gyermekotthon nevelői egy levélben mondtak köszönetet a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóinak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÖZÖSSÉG

Videó: állva tapsolták meg a hős orvost, aki újraélesztett egy szurkolót egy angliai focimeccsen

A férfi élete egyik legjobb pillanatának nevezte azt, amikor tízezer rajongó skandálta azt, hogy ő egy hős.

Link másolása

hirdetés

A Newcastle United és a Tottenham játékosai feszültek egymásnak vasárnap a Newcastle otthonában, az angliai St. James’ Parkban az angol labdarúgó-bajnokság első osztályában, az euforikus hangulatot azonban beárnyékolta, hogy egy néző rosszul lett. Vélhetően szívrohamot kapott, amit a vendégek védője, Sergio Reguilón hamar észre is vett.

Az orvosi stáb szinte azonnal ott termett, addigra viszont egy másik szurkoló, Tom Pritchard, aki egyébként orvosként dolgozik, már megkezdte az újraélesztést – írja a The Sun. Amint az a videón is hallható, ezután óriási tapsot kapott a nézőtérről.

hirdetés

A férfi a BBC Breakfastnek azt nyilatkozta: egy barátja és két másik orvos is segített neki.

„Amikor mentem vissza a helyemre és hallottam, hogy tízezer rajongó azt skandálja, hogy hős vagyok, az volt életem egyik legjobb pillanata” – mondta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Buzsák lett Magyarország legvirágosabb faluja

A Balaton közelében fekvő települést annyira kicsinosították az elmúlt években, hogy már a külföldi turistákat is vonzza.
Fotók: Buzsák/Facebook - szmo.hu
2021. október 18.


Link másolása

hirdetés

A Balaton kiemelt üdülőkörzetéhez tartozó, népművészetéről és Csiszta Fürdőjéről ismert Buzsák nyerte a közelmúltban kihirdetett Virágos Magyarország verseny legkisebb települések, a 2000 fő alatti falvak kategóriájának a fődíját – adta hírül a Sokszínű vidék.

A Somogy megyei település 15 kilométerre fekszik a Balatontól, évente számos hagyományőrző rendezvényt tartanak a faluban, amelynek építészeti látnivalói is kiemelkedőek.

A falu virágosítása jó másfél évtizeddel ezelőtt kezdődött. Az egyre nagyobb számban ide települő külföldiek szinte átalakították a falu képét, amikor virágdíszbe öltöztették portáikat.

Ez inspirálta a helyieket saját környezetük virágosítására, majd az önkormányzat a közterületek csinosításával öltöztette virágpompába Buzsákot – írja a portál.

„Buzsák lett idén az ország legvirágosabb kis faluja! Köszönet érte minden buzsáki lakosnak a rendezett portákért és mindenkinek, aki leadta a szavazatát, a szakértő zsűrinek és nem utolsósorban mindazoknak, akik a közterületek rendbentartásán dolgoznak” – írják a falu Facebook-oldalán.

Fotó: Virágos Magyarország / Facebook

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Gyászol a filmipar – így emlékeznek kollégái a filmforgatáson lelőtt Halyna Hutchinsra

A tehetséges operatőr halála a teljes filmipart sokkolta, több volt kollégája is megdöbbenve nyilatkozott az eset után.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtök kora délután forgatás közben Alec Baldwin színész kezében elsült egy kellékfegyver a Rust című 19. századi western forgatása közben Új-Mexikóban. Az incidensben meghalt a film vezető operatőre, Halyna Hutchins, aki mindössze 42 éves volt.

Hutchins 1979-ben született Ukrajnában, és egy szovjet katonai bázison nőtt fel az Északi-sarkkörön. Honlapja szerint "rénszarvasok és atom-tengeralattjárók között" nevelkedett.

A kijevi állami egyetemen szerzett nemzetközi újságírói diplomája után került a filmiparba. Miután az Egyesült Királyságban dokumentumfilmeken dolgozott, Los Angelesbe költözött, ahol 2015-ben végzett az Amerikai Filmintézet Konzervatóriumában (AFI).

Az American Cinematographer magazin 2019-ben a feltörekvő tehetségek közé választotta. A Rust előtt a 2020-as Archenemy című szuperhősfilmben dolgozott. A tehetséges operatőr halála a teljes filmipart sokkolta, több volt kollégája is megdöbbenve nyilatkozott - írja a BBC.

"Nem tudom, mit mondjak: Halyna egy elképesztő művész volt, aki épp csak elkezdte a karrierjét, és azt hiszem, az emberek most kezdték igazán felfedezni őt" - mondta a BBC-nek az Archenemy rendezője, Adam Egypt Mortimer.

"Az a tény, hogy egy fegyver elsült és megölte Halynát, egyszerre sokkoló az iparág szempontjából, és abszolút tragikus abban az értemben, hogy ismertük ezt a csodálatos művészt, aki egyik pillanatról a másikra nem lehet már velünk" - tette hozzá.

hirdetés

Catherine Goldschmidt, aki operatőrként dolgozott a Doctor Who-ban és a 2019-es Pókember filmben is, "kedves, melegszívű, vicces, bájos és társaságkedvelő" embernek írta le Hutchinst, aki szerinte "már eddig is gyönyörű filmeket készített, és elkeserítő belegondolni, hogy még mi minden állt előtte".

"Egyben anyuka is volt", tette hozzá Goldschmidt, ami nagyon nehéz szerinte ebben az iparágban, és amikor először találkozott vele, lenyűgözte, hogy "ez a gyönyörű, kreatív, nyitott, lelkes, tehetséges operatőr egy gyermeket is nevel".

Elle Schneider rendező és operatőr a Twitteren azt írta:

"Nincsenek szavaim, hogy leírjam ezt a tragédiát. Válaszokat akarok. Azt akarom, hogy a családja valahogy békét találjon e szörnyű, borzalmas veszteség közepette."

Volt filmes iskolája közleményében azt írta: "Szavakkal nem lehet megragadni az AFI közösség számára oly kedves alkotó elvesztését. Mi az AFI-nél ígéretet teszünk arra, hogy Halyna Hutchins tovább él mindazok szellemében, akik az álmaikat szépen elmesélt történetekben szeretnék valóra váltani."

Ahogy arról korábban írtunk, Hutchins volt tanára, Bill Dill nyílt levelet írt Alec Baldwinnak, amelyben arra kérte a színészt, hogy a hírnevét, a vagyonát és a befolyását használja fel arra, hogy elérje, valódi fegyvereket ne használhassanak a jövőben forgatásokon.

"Miért kéne ezt tenned? Mert az összes rendelkezésre álló tény azt mutatja, hogy megölted a tanítványomat" - írta.

Alec Baldwin a Twitter-oldalán szólalt meg először a balesetről.

"Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem, milyen sokkot és szomorúságot érzek amiatt a tragikus baleset miatt, amelyben Halyna Hutchins, feleség, anya és egy általunk mélyen elismert kollégánk életét vesztette. Teljes mértékben együttműködök a rendőrséggel, hogy kiderüljön, hogy történhetett ez. Kapcsolatban vagyok a férjével, felajánlottam neki és a családnak a segítséget. Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindenkiért, akik szerették Halynát"

- írta a színész.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: