hirdetés

KÖZÖSSÉG

A mentők vittek állásinterjúra egy vak férfit

A férfi Borsod megyéből érkezett Budapestre. A telefonján levő applikáció segítségével akart tájékozódni, de a készülék lemerült útközben.

Link másolása

hirdetés

Megható történetről számoltak be az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

"Beteghez sietve vette észre az egyik mentőegység gépkocsivezetője azt a 45 év körüli vak férfit, aki a járda szélén álldogált az egyik forgalmas úton. A mentők ezután hamar helyszínre értek és ellátták betegüket, majd mikor ugyanazon az úton haladtak visszafele, a férfi változatlanul ott várakozott, fehér botját kezében tartva" - írják, majd hozzátették.

A mentők "látták a férfi arcán levő kétségbeesést, így megálltak és érdeklődtek, segíthetnek-e valamiben. Kiderült, a férfi Borsod megyéből érkezett a fővárosba és a telefonján levő applikáció segítségével tájékozódva sietett volna állásinterjúra. Ugyan korábban indult, a készülék lemerült, az arra sétálók pedig nem tudták útbaigazítani. Miután a cím útba esett a mentőállomás felé, bajtársaink egyeztettek a mentésirányítással és végül mentővel vitték állásinterjúra a látásképtelen férfit, akinek még a telefonját is sikerült kicsit tölteni útközben".

A posztban megjegyzik: a férfi ugyan pár percet így is késett, de "az életmentők remélik, hogy jól sikerült az interjú!".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Az Aldi egyik pénztárosa minden idők legszexibb szupermarket-dolgozója a tiktokozók szerint

Csak azt nem tudja senki, hogy pontosan melyik németországi üzlet kasszáinál lehet találkozni a szőke szépséggel.

Link másolása

hirdetés

Már több százezer rajongója van a közösségi oldalakon az Aldi egyik német pénztárosának, aki leginkább szépségével hívja fel magára a figyelmet, írja a The Sun. A fiatal nő TikTok-oldala tele van olyan videókkal, amikben ismert számokra tátog és táncol, de a legnagyobb sikert mégis az a felvétel aratta eddig, amikor a pénztárgép mögött ülve imitál éneklést.

Elaine Victoria videóját eddig több mint 11 millió alkalommal nézték meg a közösségi oldalon. A kommentelők többsége azonnal megfogadta, hogy soha többet nem vásárol másik hálózatnál, csak ahol ilyen csinos pénztárosok dolgoznak. Egy másik rajongó azt írja, hogy 100 kiló krumplit fizetne ki egyesével a kasszánál, ha egyszer véletlenül ahhoz a pénztárhoz kerülhetne, ahol a csinos nő foglalkozik a vásárlókkal.

Akad olyan hozzászóló is, aki szerint a nő egyszerűen a Miss Aldi 2022 címet érdemli meg. Érthető módon a legtöbben mégis azt kérdezik, hogy melyik üzletben dolgozik pontosan a szőke kasszás.

Elaine Victoria kihívó kasszatáncát itt lehet megnézni:

@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse ?##foryoupage ##aldinord ##fyfyfyfy ##foryoupageofficiall

hirdetés
♬ original sound - The Forgotten Songs


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Csak egy pillanatra tért magához a kómából a tragikus balesetet szenvedett magyar zsokélány

Jeles Eszter életét a baleset másnapján elvégzett műtét sem mentette meg.

Link másolása

hirdetés

Mint is beszámoltunk arról a szomorú hírről, miszerint meghalt egy 21 éves magyar zsokélány. Jeles Eszter szeptember 5-én az amatőr lovasok világbajnokságán, Isztambulban szenvedett súlyos balesetet verseny közben. A fiatal sportoló azután esett el a lovával, hogy az előtte lévő versenyző lova megbotlott és magával sodorta Eszteréket is. A lányt válságos állapotban, súlyos fejsérüléssel vitték kórházba, 13 napig küzdött az életéért, végül a szervezete feladta a harcot.

A Blikk most újabb részleteket közölt a zsokélány haláláról. A baleset vasárnap történt, hétfőn pedig már meg is műtötték.

Eszter csupán egyetlen pillanatra tért magához a kómából, akkor a telefonját kérte az orvosoktól, de aztán rögtön elveszítette az eszméletét.

Miután az állapota nem javult, az orvosok múlt szombaton úgy döntöttek, vasárnap lekapcsolják a lányt az őt életben tartó gépről. Eszter édesanyja és szerelme még bemehetett hozzá elbúcsúzni. Nem sokkal azután, hogy kijöttek a kórteremből, a fiatal lovas elhunyt.

"Bíztunk benne, hogy magához tér és felépül, de hiába reménykedtünk. A barátja szédelegve jött ki tőle a kórteremből"

- mondta a lapnak Eszter nagymamája.

hirdetés

Elmondása szerint unokája kicsi gyerekkora óta a lovak szerelmese volt, egyszer azt mondta, hogy nem tudja elképzelni az életét nélkülük.

Suták Csenge, minden idők legeredményesebb magyar női zsokéja is hasonlókat mondott Eszterről, aki a barátnője volt.

"Eszti tehetséges versenyző volt, minden ideges természetű lóval szót értett. Gyakran mondogatta, hogy neki nem az emberek, hanem a lovak a barátai, köztük érzi igazán jól magát."

A család már intézi a zsokélány testének hazahozatalát előbb Budapestre, majd Nyíregyházára. Közben az a francia zsoké, aki miatt Eszter elesett a lovával, már elhagyhatta a kórházat és hazatérhetett Franciaországba.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Már gyógyszerre sincs pénze egy 8 gyerekes pécsi családnak, ahol az édesanya rákkal küzd

Havi 150 ezer forintból élnek, ami nem elég a megélhetésükre és a beteg édesanya kezelésére. A nő nem tudja kiváltani az injekciókat és a gyógyszereit, ami nagyon nagy probléma.

Link másolása

hirdetés

Segítségre szorul egy nyolcgyermekes pécsi család, ahol az édesanya rákkal küzd. A 36 éves nőnél tavaly diagnosztizáltak mellrákot, majd a májában és a csontjaiban is áttétek alakultak ki. Férjével és gyerekeivel egy 50 négyzetméteres sorházban laknak szerény körülmények között.

Az RTL Híradó korábban már bemutatta a családot, riportjuk után többen is segítettek rajtuk. Karácsonykor ágyat, konyhabútort, játékokat is kaptak, ekkor azt gondolták, hogy minden rendben lesz.

Márciusban leműtötték az édesanya egyik mellét, az utóbbi időben azonban elkezdett romlani az állapota a májában lévő áttétek miatt. Nagy fájdalmai lettek, sokszor volt rosszul, emiatt otthoni és a gyerekek körüli teendőit sem tudta egyedül ellátni. Férjének ugyan korábban lett egy állandó munkahelye, de felesége állapota miatt most alkalmi munkákkal keres pénzt, és ő hordja a gyerekeket óvodába és iskolába.

A család havi 150 ezer forintból él, ez azonban nem elég a megélhetésükre és a beteg édesanya kezelésére. A pénzszűke miatt a nő nem tudja kiváltani az injekciókat és a gyógyszereit, ami nagyon nagy probléma. Már az élelmiszervásárlással és a tűzifával is bajban vannak, ezért most segítségre van szükségük, hogy finanszírozni tudják a kiadásaikat.

Aki szeretne segíteni a családon, érdeklődjön az RTL Híradónál a részletekről az [email protected] e-mail címre írva.

VIDEÓ: Az RTL Híradó riportja

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Csendben mondtak imát a 21 évesen meghalt zsokélányért a Kincsem Park vasárnapi futamán

A Győztesek Körében gyűltek össze a versenyzők a megemlékezésre.
Fotó: Magyar Lovaregylet/Facebook - szmo.hu
2021. szeptember 20.


Link másolása

hirdetés

A 21 éves Jeles Eszter szeptember 5-én, a Fegentri Női Amatőrlovas Világbajnokság isztambuli futamán szenvedett balesetet Toms nevű telivérével. Súlyos fejsérüléssel szállították kórházba, ahol megműtötték és 13 napig küzdöttek az életéért az orvosok.

A Magyar Lovaregylet vasárnap, Facebook-bejegyzésben tudatta a fájó tragédiát, hogy a fiatal lány belehalt a verseny közben szerzett sérüléseibe.

A tragikus sorsú lányról a Kincsem Park vasárnapi futamán is megemlékeztek. A Blikk tudósítása szerint

még a lelátó is elcsendesült, amikor a Győztesek Körében összegyűlt versenyzők Jeles Eszterért mondtak el egy imát.

A versenyzők gyűrűjében Krebs András, a Kincsem Nemzeti Kft. marketing és PR igazgatója szólalt fel a megemlékezésen.

hirdetés

A lap fotóit IDE KATTINTVA nézheted meg.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: