News here
hirdetés

KÉK HÍREK

Videó: nők füléből tépte ki a fülbevalókat egy fiatal férfi Budapesten

Volt, hogy sérülést is okozott áldozatainak, rablás és kifosztás miatt miatt kell bíróság elé állnia.

Link másolása

hirdetés

Több idősebb nőnek is kitépte a fülbevalóját egy huszonéves férfi a fővárosban A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség rablás, valamint kifosztás és lopás miatt állítja bíróság elé a különös visszaeső férfit.

Az Ügyészség vádja szerint a férfi 2021. december 30-án a VIII. kerületben, a Blaha Lujza tér felé sétáló 69 éves nő mögé lépett és egy hirtelen mozdulattal a sértett mindkét füléből kitépte a csaknem 50 ezer forint értékű arany fülbevalóját, majd azzal futva elmenekült.

2022. január 8-án a IX. kerület, Közvágóhíd megállójánál, az 1-es számú villamosról leszálló, majd az aluljáró felé induló 80 éves nő füléből tépte ki az arany fülbevalóját. A támadás során a sértett füle is megsérült. A fülbevaló értéke mintegy 50 ezer forint volt.

A vádlott 2022. január 20-án egy XIV. kerületi áruház parkolójában, a bevásárlókocsiját toló 74 éves nőt támadott meg. A férfi az idős hölgy mögé lépett, majd egyik kezével hátulról befogta a nő száját, míg a másik kezével mindkét füléből kitépte az arany fülbevalóját. A vádlott ezután futva elmenekült, majd a VIII. kerület, Baross téri autóbusz megállójához ment, ahol a buszra felszálló, 68 éves nő mögé lépett és egy hirtelen mozdulattal a sértett mindkét füléből kipattintotta az arany fülbevalóját, majd lelépett a buszról és elfutott. Az elkövetési érték az első esetben mintegy 60 ezer, a második esetben 50 ezer forint.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit, mint különös visszaesőt, rablás, valamint kifosztás bűntettével, továbbá lopás bűntettével, illetve vétségével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban. A kerületi ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is rendelje el.

hirdetés
Fülbevalókat tépett ki áldozatai fülébőlhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Egy sorház teljes tetőszerkezete ég Budapesten
A tűz a ház összes lakását érinti.

Link másolása

hirdetés

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten a IX. kerületi Füleki utcában, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Kolozsi Péter elmondta: a tüzet körülhatárolták, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, személyi sérülésről nincsen információ

A fekete füstöt a kerület több pontjáról, de még Soroksárról is látni lehet. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 11 vízsugárral oltják a lángokat, a tűzben mind a 18 lakás érintett.

Baranyi Krisztina polgármester Facebook-bejegyzésében közölte: a rendőrség és a tűzoltóság mellett az önkormányzat munkatársai is a helyszínen vannak, hogy a károk felmérését elvégezzék. „Amint kiderül, hogy miben tudunk segíteni, intézzük amit kell” – írta a kerületvezető.

Fotó: Baranyi Krisztina / Facebook


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Kizuhant egy egyéves kisgyerek az autóból, mert nem volt bekötve, a kórházban meghalt
Kanyarodás közben esett ki a családi autóból a gyermek, az édesanyja épp a másik gyereket kötötte be hátul.
Fotó: Pixabay/diegoparra - szmo.hu
2022. június 26.


Link másolása

hirdetés

A Maszol.ro arról számolt be, hogy a romániai Krassó-Szörény megyei Csután szörnyű tragédia történt. Kanyarodás közben az egyéves gyermek kiesett a gyermekülésből, nekicsapódott az autó ajtajának, amely kinyílt, így a gyermek az úttestre zuhant.

A járművet a 44 éves apa vezette. Hátul, középen ült az édesanya, aki a beszámolók szerint, a nagyobbik gyermek bekötésével volt elfoglalva a másik oldalon, amikor a kisebbikkel megtörtént a szőrnyű baleset.

A gyermeket a szülők azonnal a karánsebesi kórházba szállították, ahol a sürgősségi osztály munkatársai újraélesztették a kisgyereket. Ezután nem sokkal helikopterrel szállították a temesvári kórház gyermeksürgősségi osztályára.

Azonban a kezdetektől kómában volt a kicsi, ezért az orvosok nem sok esélyét látták annak, hogy életben marad. Sajnos a kicsi péntek délelőtt meghalt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Bedarált a bálázó egy férfit Aranyosmaróton, azonnal szörnyet halt
A mezőgazdasági munkás megjavította a gépet, ám az maga alá rántotta.

Link másolása

hirdetés

A szlovákiai Aranyosmaróton egy 45 éves férfi a szántóföldön dolgozott, amikor szalmabálázó gépe elromlott. Ő azonnal javítani kezdte, majd egy kollégáját kérte meg, hogy indítsa be, ellenőrizve a működését – számol be a Noviny.sk oldal alapján a Tények.hu. Ezután a férfi a beszámolók szerint azonnal szólt társának, hogy kapcsolja ki, ám ő ezt már nem hallotta.

A férfit berántotta a munkagép és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

A munkaügyi felügyelőség vizsgálatot indított az ügyben, arra kíváncsiak, a vállalkozó gazdálkodó minden biztonsági előírást betartott-e, a helyi rendőrség pedig gyilkosság miatt indított büntetőeljárást.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
17 fiatal halt meg egy éjszakai klubban, Kelet-London városában, a Dél-afrikai Köztársaságban
A szórakozóhelyen pánik törhetett ki, de a rendőrség még nyomoz az ügyben.

Link másolása

hirdetés

Legalább 17 embert holtan találtak egy éjszakai klubban a dél-afrikai Kelet-London városában - írja a 444.hu a helyi sajtó tudósítása alapján.

Vasárnap hajnalban találták meg a holttesteket, négy sérült pedig kórházban van jelenleg.

Az információk szerint pánik törhetett ki a szórakozóhelyen, ez okozta a tragédiát. Az áldozatok 18 és 20 év közötti fiatalok voltak.

A hatóságok csak annyit közöltek, hogy amíg folyik a nyomozás nem akarnak feltételezésekbe bocsátkozni. A helyszínen közben ott vannak a hozzátartozók és a katasztrófavédelem is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: