News here
hirdetés

KÉK HÍREK

Titkos, földalatti bunkerben rejtőzhet szülei házának kertjében Gabby Petito feltételezett gyilkosa

Egy gyanús drónvideó alapján gondolják azt a tiktokozók, hogy valami nem stimmel a Laundrie család kertjében.

Link másolása

hirdetés

A virágágyás alatt kialakított bunkerben rejtőzhet szülei házának kertjében Gabby Petito vőlegénye az internetezők szerint, akit hivatalosan még mindig nem gyanúsítanak az influenszer meggyilkolásával, írja a Daily Mail. Az internetezők elméletét egy drónvideó erősítette meg, amin az látható, hogy az utóbbi időben Brian Laundrie anyukája sokkal aktívabban kertészkedik, mint korábban.

A felvételt kommentáló tiktokozó szerint a drónvideón jól látható, ahogy a hátsó kertben dolgozó nő egy fehér tárgyat vagy csomagot tesz a virágágyás pereméhez, ami hirtelen eltűnik az árokban. Ezután az egyelőre eltűntként kezelt Brian Laundrie szülei észreveszik a felettük repülő drónt, és hirtelen bemennek a házba.

A tiktokozók közül sokan azt gondolják, hogy a ház kertje alatt kialakított bunkerben rejtőzködhet a férfi, akit hivatalosan még mindig nem vádoltak meg Gabby Petito meggyilkolásával.

Akad olyan kommentelő, aki szerint esetleg az FBI is körülnézhetne Laundrie-ék kertjében, hátha megtalálják az eltűnt férfit.

Az angol nyelvű videót itt lehet megnézni:

@charlienovasite@thedcproject ##brianlaundrie ##foryoupage ##brianlaundrieupdate ##foryoupage ##dirtylaundrie♬ original sound - charlienovasite

hirdetés

Közben Laundrie-ék háza előtt pénteken két szomszéd egy táblát vert a földbe. A képen a meggyilkolt Gabby Petito látható, a szöveg pedig csak annyi:

"Emlékeztek rám? Gabby Petito. Roberta és Chris, egykor veletek éltem."

Gabby Petito rejtélyes eltűnése meggyilkolása szeptember óta tartja lázban a világot és elsősorban az Egyesült Államok lakóit. A fiatal influenszer vőlegényével, Brian Laundrie-val indult több hónapos nomád autótúrára az ország nemzeti parkjaiba, ám az utazás a tervezettnél két hónappal korábban titokzatos módon félbeszakadt. A férfi egyedül tért haza Floridába a nő kocsijával szeptember 1-jén, és semmit nem árult el a történtekről.

Petito eltűnését végül tíz nappal később jelentette New Yorkban élő családja, röviddel később pedig Wyomingban meg is találta a rendőrség a meggyilkolt nő maradványait. Időközben Brian Laundrie egyedül indult túrázni egy közeli mocsárvidékre, és egyelőre hiába keresik, sehol sem találják a férfit, aki utoljára láthatta élve menyasszonyát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
Tizenhat sérültet vittek kórházba egy 18. kerületi baleset után – autóbusz és személyautó ütközött
Lezárták az üllői út érintett szakaszát, rengeteg mentő és rendőrautó érkezett a helyszínre.

Link másolása

hirdetés

Autóbusz és személyautó ütközött Budapest XVIII. kerületében szerda délután,

a mentők tizenhat sérültet vittek kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a karambol az Üllői út és a Szarvas csárda tér kereszteződésében történt. A sérültek ellátása és a műszaki mentés az este folyamán is folytatódik.

A rendőrök az Üllői utat a Petőfi utca és a Garay utca között lezárták, a járműveket a párhuzamos utcákra terelik – írták a police.hu-n.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: nyolc mentőegységet riasztottak a helyszínre. Összesen tizenhat sérültet vittek kórházba: egyikük súlyos, további tizenöt ember könnyebb sérülést szenvedett.

Cikkünket frissítjük.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Megrázó képek: meghalt egy motoros, miután áttért a szembe sávba és karambolozott Érdnél
A motor kigyulladt, a 60 éves tárnoki férfi életét már nem tudták megmenteni.

Link másolása

hirdetés

Halálos baleset történt a 6-os úton Érdnél – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A rendőrség közlése szerint egy motoros Százhalombatta felé haladva áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy személyautóval, a motor kigyulladt.

A motoros – egy 60 éves tárnoki férfi – életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M6-os autóút irányába terelik.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Balatonba fulladt kislány: gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak az anya ellen
Egy gumimatracon sodródott be a mélyvízbe, majd leesett róla.

Link másolása

hirdetés

Másodfokú viharjelzés idején fürdött az édesanyjával a Balatonban az a 2 és fél éves cseh kislány, aki szombaton fulladt bele a tóba. Az ügyben büntetőeljárás indult az anya ellen - közölte a rendőrség kedden.

Mint írták, augusztus 6-án érkezett bejelentés arról, hogy

a badacsonytördemici strandnál egy kislány sodródott be a mélyebb vízbe gumimatracon, majd leesett róla és elmerült a tóban.

A cseh állampolgárságú gyermeket a vízimentők csak szonárral tudták megtalálni a parttól mintegy kétszáz méterre. A Sümegi Szó korábban azt írta, hogy a helyszínen rendőrök, mentők, helyi dolgozók és strandolók is kezdték el keresni a kislányt.

A helyszínre érkező orvos újraélesztési kísérlete sikertelen volt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást

a 34 éves cseh állampolgárságú anya ellen.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Fotók: így hatástalanítják a veszprémi féltonnás légibombát
A hatástalanítás idejére fél kilométer sugarú körben evakuálták a környéket.

Link másolása

hirdetés

Megkezdték a Veszprém belvárosában előkerült második világháborús légibomba hatástalanítását a Magyar Honvédség tűzszerészei kedd délelőtt.

Gajdos Milán, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-nek elmondta:

mintegy 500 méter sugarú körön belül mindenki elhagyta otthonát, munkahelyét.

A rendőrség lezárta a kijelölt területet, a tűzszerészek pedig megkezdték az 500 kilogrammos szovjet légibomba hatástalanítását az Egyetem utcában. A robbanótestet orr- és fenékgyújtó szerkezettel látták el, amelyet el kell távolítani a légibomba biztonságos kiemeléséhez és szállításához – tette hozzá.

Máté Alexandra hadnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek 10 óra után elmondta, mindenki elhagyta a lezárt területet, amelynek kiürítésében mintegy száz rendőr vett részt. Hozzátette: mindenki együttműködő volt.

hirdetés

A szóvivő elmondta azt is, hogy a lezárás mintegy 30 utcát érint, ahol csaknem 700 ember lakik, de összesen mintegy ezer embernek kellett elhagynia otthonát, munkahelyét.

A Csolnoky Ferenc kórház közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy az intézménynek csak bizonyos egységeit érinti a kiürítés, ezt a betegek épületeken belüli áthelyezésével megoldják. A kórházban hétfőre és keddre látogatási tilalmat, valamint felvételi zárlatot vezettek be valamennyi osztályra, illetve kedden az oltópont és minden szakrendelés is zárva lesz – tették hozzá.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal honlapján azt közölte, hogy kedden a Megyeház téri, Komakút téri, valamint Egyetem utca 17. alatti szervezeti egységeikben szünetel az ügyfélfogadás. A hatástalanítás idejére kedd reggel hat órától a veszprémi önkormányzat befogadási helyeket hozott létre a Pannon Egyetem Polinszky-teremében, a Lovassy László Gimnáziumban és a Kossuth Lajos Általános iskolában.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: