KÉK HÍREK
A Rovatból

Teljesen összeomlott az elmemegfigyelőben az albertirsai családirtó – Arnoldban később tudatosult, hogy mit tett

A férfi, aki megölte párját és két és féléves kislányát is, eleinte fel sem fogta tette súlyát, első tárgyalásán azonban már elsírta magát.


Két hónapja mi is beszámoltunk róla, hogy brutális módon végzett családjával egy férfi Albertirsán. Az agresszív férfi, aki ellen élettársa többször is távoltartási végzést kért, egy vascsővel verte agyon párját, két és féléves kislányát pedig megfojtotta.

A kopasz, sportos testalkatú N. Arnold a néhány nappal későbbi tárgyaláson elsírta magát. A Blikk értesülései szerint közvetlenül a tragédia után még nem, de mára nagyon is tudatosult benne, hogy mit tett.

A gyanúsított férfi kirendelt védője, ifj. dr. Szilágyi István a portálnak azt nyilatkozta:

„[Arnold] Összeomlott a börtönben, tudatosult benne, hogy mit művelt, a tetteivel való szembenézés pedig nyilvánvalóan borzasztóan megviseli. Korábban még nem mondott semmit a rendőröknek, ám a közelmúltban ismét kihallgatták, ahol ténybeli beismerő vallomást tett.

Végtelenül megbánta a cselekedeteit és nagyon rossz lelki állapotban van. A gyilkosságokra egyáltalán nem is emlékszik”.

A férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják fogva, ott különböző vizsgálatoknak vetik alá.

„A tetteire nem létezik magyarázat, és mentség sem, de az ide vezető okokról beszámolt és azokról az élethelyzetekről is, amik az ominózus vitához vezettek. Ezalatt történt valami, ami kiváltotta belőle ezt az indulatot, de az áldozat kegyeleti jogai miatt a családjára való tekintettel erről többet nem mondhatok.

Válófélben voltak, de a védencem is járt ügyvédnél, együttműködött volna a jogi folyamatban, a szörnyű tetteinek nem az volt az oka, hogy nem akarta volna felbontani a házasságot. Arnoldnak jelenleg az édesanyja az egyetlen kapcsolattartója, aki rendszeresen beszél fiával és próbálja tartani benne a lelket. Kiáll mellette, hiszen a gyermeke, bármit is tett” – számolt be az aktuális fejleményekről az albertirsai családirtó ügyvédje.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Újabb tragédia a Balatonnál: a zsúfolt strandon fulladt meg egy férfi az 50 centis vízben
Egy nap alatt ketten is életüket vesztették a tóban. Csütörtök délután egy férfi a barátjával sétált be a vízbe, akkor történt a tragédia.


Egy nap alatt két vízi tragédia is történt a Balatonnál. Csütörtökön tűnt el, pénteken hajnalban találtak meg egy férfit Révfülöpnél, aki vízbe fulladt.

Fonyódon pedig napközben halt meg egy férfi a strandon - írja a sonline.

A beszámoló szerint a strandnál sétált be a férfi a barátjával a vízbe. Pár perc múlva a barát azt vette észzre, hogy a férfi az 50 centis vízben fekszik.

Partra húzták és riasztották a mentőket. Még mentőhelikopter is érkezett. A mentők háromnegyed órán át próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.

A tragédiának sok fürdőző, köztük gyerekes családok is a szemtanúja volt.

A lap a megyei rendőrkapitányságtól azt az információt kapta, hogy a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
A Rovatból
Fotók, videó: A felszállás után nem sokkal vészjelzést adott le, majd lezuhant egy Superjet Moszkva közelében
A gép a leszállópályától mintegy húsz méterre csapódott a talajnak, ahol felrobbant.
MTI - szmo.hu
2024. július 12.Lezuhant a Szuhoj repülőgépgyár egy Superjet 100-as típusú repülőgépe a moszkvai régióban lévő Kolomna város közelében pénteken. A gép utasokat nem szállított, a háromfős személyzet életét vesztette.

A baleset egy tervezett javítást követő tesztrepülés során történt Bolsoje Karaszjovo község közelében. A gép, amely a luhovici repülőgépgyár melletti Tretyjakovóból Vnukovo repülőterére tartott, a lezuhanást követően felrobbant és kigyulladt.

A Gazprom Avia tulajdonában lévő SS-100-as vészjelzést adott le, majd sokáig körözött, hogy elhasználja az üzemanyagot. Megpróbált visszatérni a tretyjakovói repülőtérre, ahol a Kommerszant napilap szerint a leszállópályától mintegy húsz méterre csapódott a talajnak. A TASZSZ hírügynökség azt jelentette, hogy az utasszállító 900 méteres magasságból zuhant le.

Az illetékes szolgálatok a 2014-ben megépített repülőgép lezuhanásának lehetséges okaként a hajtómű meghibásodását nevezték meg. Az ügyben vizsgálat indult.

További fotók ITT


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Sztrókos beteghez száguldott a mentős, durva baleset lett a vége
Már közel volt a beteghez a mentős, amikor egy busz takarásából felbukkant az autó, amelyik már nem tudott fékezni.


Szirénázva hajtott Szombathelyen egy mentőautó csütörtök délután. Az autósok megálltak, hogy elengedjék, de egy autós, aki egy busz takarásából érkezett, nem tudott már lefékezni és egymásba rohantak.

A személyautó sofőrje súlyosan megsérült. Őt, és egy könnyebben sérült mentőápolót is kórházba szállították.

Az RTL Híradónak egy szakértő azt mondta, hogy hiába van elsőbbsége a mentősnek, körültekintően kell vezetnie. Az autósnak pedig hallania kellett volna a szirénát.

Az eredeti címre, a sztrókos beteghez azonnal egy másik mentőautót riasztottak. Az OMSZ szóvivője elmondta, hogy évente közel 1,2 millió esetben riasztják őket, és ebből kb. 70 végződik balesettel.

Az ügyben eljárás indult.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Videó: csúszdán kellett menekíteni a kigyulladt gép utasait a reptér kellős közepén
A szaúdi gép leszállás közben kezdett el füstölni és szikrázni, amit a légiirányítók vettek észre, és azonnal értesítették a pilótát és a tűzoltókat is.


Csúszdán kellett menekíteni az utasokat a pakisztáni Peshawar repülőtéren, miután a leszállást követően kigyulladt a Saudia egyik Airbus A330-300-as gépének főfutója – írja az AirPortál közösségi oldalán.

A vészhelyzet miatt a személyzet vészkiürítést hajtott végre. A beszámoló szerint a 276 utas és a személyzet 21 tagja közül senki sem sérült meg. A repülőtéri tűzoltók eloltották a tüzet.

A kigyulladt Saudia Airlines Rijádból érkezett csütörtökön. A Polgári Repülési Hatóság azt közölte, hogy a vészhelyzetet látva a személyzet és az utasok azonnali evakuálását rendelték el. A tüzet a légiforgalmi irányítók vették észre, a repülőgép bal oldali futóműéből áradt ki a füst és szikrák, amikor a gép leszállt. Ők riasztották a pilótákat, és ezzel egyidejűleg hívták a reptéri tűzoltókat és a mentőszolgálatot.

A mentésről videó is készült:


Link másolása
KÖVESS MINKET: