KÉK HÍREK
A Rovatból

Rejtett kamerákkal erotikus tartalmú videókat készített az apartmanja vendégeiről - lebukott

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 57 éves férfit.


Tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 57 éves helyi lakossal szemben. A férfi 2024 februárjától az általa üzemeltett apartman szobájában kamerákat helyezett el. Az eszközökkel a nála megszálló vendégekről felvételeket készített, több esetben erotikus tartalmúakat - írja a police.hu.

A férfit a rendőrök 2024. április 11-én éjszaka elfogták, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a kutatás során talált kamerákat és azok alkatrészeit lefoglalták.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
„Ekkora pofont, hogy kiakadt az állkapcsom, még életemben nem kaptam” – volt tanítványa árult el újabb részleteket az erőszakos karateedzőről
Nádasi Adrienn ettől félt a nyilvánosság elé állni, de most végre úgy érezhette, hogy hiába árulja el a titkokat, végre nem törhet az életére A. Tibor.


Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy névvel és arccal állt ki a nyilvánosság elé, hogy megossza történetét a szolnoki karateedző, A. Tibor elleni vádakkal kapcsolatban. Nádasi Adriennt a TV2 Tények műsora szerint brutális kegyetlenséggel erőszakolta meg az edző. A még most is fiatal nőt elkísérték a rendőrségre, ahol feljelentést tett a volt mestere ellen, majd leült, hogy elmesélje a vele történteket.

„Végig azon gondolkoztam, mit kellene tenni. Azt gondolom, hogy ki kell állnunk egymás mellett. Akiket bármilyen bántalmazás ért, össze kell fognunk. Biztosan sok ember azt kérdezi, miért most állok ki? Azért hallgattam ennyi ideig, azért most állok ki, mert most érzem azt, hogy nem tud már az életemre törni”

– fogalmazott Adrienn, aki 2007-ben, amikor A. Tibor kezei alá került, még 14 éves sem volt.

Elmesélt egy történetet, ami egy edzőtáborban történt:

„Meg akart büntetni. Voltunk hárman, akiket beállított a kocsi elé, beindította, elindultunk, futottunk, ők meg jöttek mögöttünk kocsival és nem engedték, hogy beszálljunk. Nem állhattunk meg. Ha megálltunk ordított, szidalmazott”

– emlékezett vissza. Elmondta, hogy az edző tudta, ő egy apafigurát keres és felnéz rá.

„Kerestem egy olyan erős vonulatot, aki engem támogat”

– mondta.

Némi idő elteltével behívta Adriennt az irodájába. Az akkor még fiatal lány azt hitte, el akarják küldeni az egyesülettől, mert valami olyasmit mondott, ami nem egyezett az egyesület elveivel.

„Azt mondta, hogy én azt mondtam, hogy ő egy fiatal lánnyal van együtt, miközben neki volt párkapcsolata és én egy hazug vagyok, ezért nekem távoznom kell”

– mondta Adrienn, aki azt is elmesélte, hogy még aznap borzalmas bántalmazásban volt része: az edző bezárta az ajtót és megütötte:

„Ekkora pofont... hogy kiakadt az állkapcsom, úgy hogy nem tudtam összecsukni a szám, még életemben nem kaptam. Akkor azt mondta, ne aggódj kapsz majd egy másikat és akkor visszaáll”

– emlékezett vissza a borzalmas pillanatokra. Akkor el is ájult, de nem tudja mennyi ideig volt eszméletlen.

„Azt mondta, hogyha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik”

– tette hozzá, majd elárulta, A. Tibor ezt követően halálosan megfenyegette, hogy erről egy szót se mondjon senkinek.

„Volt, hogy jött utánam a városban... borzalmas. Amikor látta, hogy távolodom, nem akarok kommunikálni, akkor kedves volt, megnyerő, hogy ő ezt nem akarta...”

A Szolnokon bántalmazott kisfiú esete kapcsán vették fel egymással a kapcsolatot egy internetes csoportban A. Tibor egykori tanítványai, akik gyakorlatilag mind az áldozatai is voltak. A csoportban jelenleg ötvenen vannak.

„Amit mond, hogy 35 év munkája... az valójában egy semmi. Egy kamu, amit kifelé mutat: a »nagy becsületes« karatemester... ez egy hazugság. A megfélemlítés, az hogy végigvert mindenkit, aki ellenszegült. Megfenyegetett rengeteg szülőt, sportorvost, lányt, hogy az legyen, amit ő akar és mindenki homokba dugta a fejét”

– fogalmazott egy fiatalember.

„Bement az öltözőkbe, behívott külön edzésekre és akkor ment a molesztálás. Tudunk olyanról... – évekkel később beszéltünk az illetőkkel –, hogy volt a megerőszakolástól kezdve minden...”

– tette hozzá.

Korábban a karatemester volt barátnője is megszólalt, aki az RTL Híradónak beszélt azokról a megrendítő eseményekről, amelyeket elkövetett vele szemben a férfi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
„Hosszú-hosszú évek óta nem találta a helyét a társadalomban” – Erdei Zsolt Petrovics János ökölvívó olimpikonra emlékezett
Az egykori olimpikon az utóbbi években az építőiparban dolgozott.


Petrovics János, az ismert magyar sportoló, tragikus baleset következtében hunyt el mindössze 52 éves korában. Július 8-án a hévízi Aqua Hotel bontási munkálatai során

a szállodafal leomlott, és maga alá temette az olimpikont,
aki néhány évet az építőiparban dolgozott. Az ökölvívó olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette.

Halála előtti órákban még telefonon beszélt barátjával, Bunyós Pityuval, aki mélyen megrendült a hír hallatán. Egykori sporttársai és barátai a Hősök terén búcsúztak tőle, ahol Erdei Zsolt könnyeivel küszködve kérte a bokszoló közösséget, hogy figyeljenek jobban egymásra.

„Jön a temetés, utána jönnek a hétköznapok, és fogalmam sincs, hogy mi lesz”

– jegyezte meg az RTL Fókusznak reményvesztetten. A bokszoló nejével Messengeren közölte egy ismeretlen a hírt:

„Azt mondja nekem, hogy én nem tudok semmit? Mondom nem, miért, mit kéne tudjak. Hát, hogy a János ma délelőtt meghalt. Mondtam, hogy ne mondjon ilyet, ez nem igaz”

– idézte fel a szörnyű pillanatot. János egyébként 14 éve élt együtt a szerelmével, akinek a lányát és az unokáit a sajátjaként szerette.

„Minden este várom haza, és lehet, hogy bután hangzik, de minden nap beszélek hozzá. Úgy érzem magam, hogy alszom, felébredek majd, és itt lesz újra. Sajnos nem”

– osztotta meg fájdalmát a gyászoló özvegy, hozzátéve, a gyerekek előtt próbálja összeszedni az erejét, csak annyit mondott nekik, hogy már az angyalokkal bokszol.

Erdei Zsolt a Hősök terén tartott megemlékezésen végső búcsút vett a barátjától, megrendülve köszönt el tőle:

„Jancsi bajban volt, hosszú-hosszú évek óta nem találta a helyét a társadalomban”

– idézte Kovács István szavait azzal kapcsolatban, hogy jobban kellett volna figyelniük egymásra.

(via rtl.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Megszólalt a 8 éves kisfiút felrúgó karateedző: „Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni”
A férfi azt is elmondta, szerencsére a felrúgott gyerek anyja is nyitott arra, hogy személyesen is bocsánatot kérjen a kisfiútól, ezért hamarosan találkozni fog a családdal.


Az egész társadalmat felháborította az a videó, amin az látható, hogy egy karatemester bruálisan bántalmaz egy kisgyereket a szolnoki vadasparkban. Az esetről készült videót itt lehet megnézni.

A karateedző most az egyik tévécsatornának nyilatkozott az ügyről.

„Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre”

– mondta az ATV-nek az a jászberényi karateedző.

A férfi azt mondta, szerencsére a felrúgott gyerek anyja is nyitott arra, hogy személyesen is bocsánatot kérjen a kisfiútól, ezért hamarosan találkozni fog a családdal.

„A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk”

– mondta az edző, aki családjával jelenleg épp előre lefoglalt nyaralását tölti külföldön.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
Mi történt? Összeverekedett Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert
A Pesti Srácok újságírója szerint Puzsér folyamatosan provokálta őt, és átlépett egy olyan határt, aminek következményei lettek. A rendőrségen kötött ki az eset.


Pénteken tettlegességig fajult Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert vitája – számolt be Facebook-oldalán a Pesti Srácok újságírója.

Az ügy hátterében az áll, hogy hosszú ideje nyilvánosan üzengetnek egymásnak. A vita különösen akkor éleződött ki, amikor Puzsér Róbert a Pesti Srácok főszerkesztőjével, Huth Gergellyel beszélgetve azt mondta, hogy Ábrahám Róbert „megélhetése többet ér, mint a becsülete”.

„Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig toleráltam a drogos Puzsér hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült. Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni”

– írta péntek esti bejegyzésében Ábrahám Róbert (miután kihallgatásról írt, úgy fest, hogy a verekedésről rendőrségi ügy is lett).

„Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta. Aztán meg sikoltozott, mint valami riherongy, miközben a kis spanja elbújt egy kapu mögé és onnan kamerázott”

– tette hozzá a Pesti Srácok munkatársa. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem érti, hogy „az, aki ahhoz is gyáva, hogy megvédje magát vagy visszaüssön, miért provokálja a végtelenségig azokat, akik hosszasan újra és újra figyelmeztetik, hogy bizony vannak határok, amiket nem szabad átlépnie”.

A verekedés közvetlen kiváltó oka az volt, hogy Puzsér Róbert péntek kora délután egy hosszú bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amelyben részletesen kifejtette véleményét a publicistáról. (Kettejük korábbi üzengetése és története alapján feltételezhető, hogy a posztban leírtak nagy része fikció és gúnyolódás volt.)

Mint írta,

„Rostás Tibor, aki a nyilvánosságban Ábrahám Róbert néven lett népszerű, az egyetlen általam ismert személy, aki a vezetéknevét nem magyarosította, hanem zsidósította”. „Cigány származásúként akart bekerülni a hazai kulturális elitbe, és úgy képzelte, hogy az bizonyára egy zsidó elit, ahová ószövetségi név felvételével vezet az út”
– tette hozzá.

Majd elismerte, hogy „gyorsan viharossá vált közöttük a viszony” és leírása szerint volt, hogy Ábrahám a Spirit FM parkolójában várta „mondván, elkapja egy körre”. [...] Ezért a „magánszférája érdekében a nyilvánossághoz fordult, és kísérletet tett arra, hogy lezárják a viszonyukat”.

Ezután azt írta:

„Kérve kérlek, fejezd be a zaklatásomat. Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted. Belátom, hogy önző voltam, amikor nem figyeltem az érzéseidre, és annak ellenére használtalak hónapokon át, hogy tudtam, ez neked többet jelent. Nem akartam mást, csak a tested, míg te a teljes lényemet és az egész életemet akarod, de értsd meg, hogy senkitől nem várhatsz el mást, mint amit jószántából adni bír. Tudom, hogy megbántottalak, és őszintén sajnálom, de annyira jó volt veled a szex, hogy úgy álltam hozzá, ennyi jár nekem, és nem törődtem a te érzelmi igényeiddel, csak azon a ponton kaptam a fejemhez, amikor be akartál mutatni anyukádéknak – ekkor esett le, hogy te azt hiszed, ez egy párkapcsolat köztünk, de már késő volt, mert te teljesen bezsongtál, és elkezdtél a nyakamra járni, amiből bocs, de mostanra elegem lett.”

„Bármilyen nehezemre esik a közös múltunk miatt, de nem tehetek mást: nyilvánosan felszólítalak, hogy ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül! Nehogy azt hidd, hogy nekem ez könnyű, de így lesz a legjobb. Azt kívánom, hogy találd meg a boldogságot, mert megérdemled. Gyönyörű lelked van, és hiszem, hogy valaki más egy nap boldoggá tesz majd. Vigyázz magadra, Mackó!”

– fogalmazott Puzsér Róbert a bejegyzés végén, amelyhez egy megszerkesztett fotót is posztolt arról, amint átöleli Ábrahám Róbertet.

(via Index.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk