News here
hirdetés

Ököllel verték a fesztiválozókat a Sziget bulihajóján a biztonsági őrök

Nem tudni, min szólalkoztak össze a hajóra igyekvő vendégekkel, de három fiatalt is megütöttek.

Link másolása

hirdetés

A 444 birtokába jutott egy felvétel, amin az látszik, hogy a biztonsági emberek ököllel vernek több vendéget a Sziget Fesztivál bulihajójára vezető hídon.

Assault At Szighet

A Batthyány tér közelében található Európa hajóról van szó, amit a fesztivál idejére béreltek ki a szervezők, és amire a szigetes belépőjeggyel rendelkezők felmehetnek egy kis városnézésre. Erre próbált meg felszállni a videón található néhány fiatal is.

Egyikük valamilyen szóváltásba került az egyik biztonsági őrrel, aki lekevert neki két pofont. A felpofozott bulizó haverja próbált közbeavatkozni, őt már ököllel verte a felbőszült biztonsági őr

– írja a portál.

Az utána következő lökdösődésbe már több biztonsági is beszállt, közben a felpofozott és a leütött srácot a barátai elvitték.

hirdetés

Egy másik szögből készült felvételen az látszik, hogy egy harmadik ember a földre is került. A Redditen terjedő információk szerint őt a földön ütötték és rugdosták a biztonságiak. A videón az egyik biztonsági őr próbálja felállítani, de nem tűnik igazán segítőkésznek, inkább agresszíven igyekszik eltávolítani onnan.

Assault at szighet

A közösségi oldalon egy fiatal azt állította, ő volt a videókon látható egyik fiatal. A nem ellenőrzött hitelességű profilról író fiú azt írja, nincs komolyabb baja, csak felrepedt a szája és fáj a feje. Hozzáteszi, azon viszont felháborodott, hogy őt 12 órán keresztül bent tartották az őrsön, a biztonsági őrt viszont órákkal korábban elengedték, majd azt mondták a sértettnek, hogy az esetről készült videókon nem látszik rendesen, mi történt.

A Sziget Fesztivál sajtófőnöke, Vető Viktória a Szeretlek Magyarországnak leszögezte: az incidenssel kapcsolatban, hogy sem a hajó programját, sem annak lebonyolítását nem a Sziget szervezte. A biztonsági őröket a partyhajó szervezését végző csapat alkalmazta, ők nem a Sziget biztonsági szolgálatához tartoztak. Ennek ellenére nagyon sajnálatosnak tartják, ami történt, még akkor is, ha az indokait nem ismerik, és a fesztiválnak nincs hozzá semmi köze.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy édesanya leszivattyúzta a tavat, hogy megtalálja fia maradványait
7 évet várt arra, hogy fia maradványait a felszínre hozzák. Végül ő maga oldotta meg.

Link másolása

hirdetés

Missouri államban egy nő leszivattyúzott egy tavat, hogy a hét éve meggyilkolt fia maradványait megtalálja és eltemethesse – írja a People.

Connie Goodwin 32 éves fia 2015-ben tűnt el, hátrahagyva az akkor 15 éves fiát és szüleit. Az édesanya 2 éven át kereste Edwardot, végül 2017-ben a helyi seriffhivatal közölte vele, hogy fia maradványainak 40 százalékát a helyi kistóban találták meg, ami ahhoz elég volt, hogy a két gyanúsított férfit végül elítéljék gyilkosság vádjával.

Az édesanya mégis úgy érezte, addig nem zárhatja le a történteket, amíg a fia teljes maradványát meg nem találja. A hatóságok bár ígéretet tettek neki, hogy visszamennek a tóhoz és leeresztik azt, ez végül nem történt meg.

„Hónapokkal ezelőtt azt mondtam nekik, hogyha nem kezdik el a folyamatot, akkor a napokban én fogom”

– mondta a nő, aki szombat reggel ígéretéhez híven unokájával és férjével elkezdték lecsapolni a tavat.

Két órával később megtalálták gyermekük csontjait.

A halottkém a helyszínre érkezést követően kézzel ásta ki az iszapból a maradványokat, aminek a fogazata alapján később még egyszer megállapította, hogy Edwardot találták meg.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Életfogytiglant kapott a Riverdale színésze, amiért meggyilkolta az anyját
A 24 éves kanadai Ryan Grantham a gyilkosság után maga ment be egy rendőrörsre, ahol közölte: „Megöltem az anyámat”.

Link másolása

hirdetés

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Ryan Grantham kanadai színészt, miután elismerte, hogy megölte édesanyját. A most 24 éves férfi 2020-ban lőtte le az asszonyt, Barbara Waite-t. Az ítéltet szerdán ismertették a Brit Columbia tartomány Legfelsőbb Bíróságán Vancouverben - írja a BBC.

A színész elmondta, hogy anyját a Vancouvertől északra fekvő otthonukban lőtte tarkón, mikor a nő zongorázott. A gyilkosság után lefilmezte anyja holtestét, miközben azt mondta: „Hátulról fejbe lőttem. Az azt követő pillanatokban tudhatta, hogy én voltam.”

A tragégia után még órákig ivott és marihuánát szívott, majd egy autóba berakott három lőfegyvert, lőszerrel és 12 Molotov-koktélt, kempingfelszerelést és útbaigazítást Trudeau miniszterelnök Rideau Cottage-i rezidenciájához. Miután már 200 kilométert vezetett, megfordult és egy vancouveri rendőrőrsön feladta magát. Azt mondta egy rendőrnek: „Megöltem az anyámat.”

A bíróságon azt is elmondta, hogy tömeges erőszakos cselekmény elkövetését fontolgatta a vancouveri Lions Gate Bridge-nél vagy a Simon Fraser Egyetemen ellen, ahol diák volt.

Az egykori gyerekszínész a CW Riverdale című műsorának egyik epizódjában szerepelt 2019-ben, de látható volt a Supernatural fantasy drámában, valamint a 2010-es Diary of a Wimpy Kid (azaz: Egy Ropi naplója) című filmben is.

Grantham az elmúlt két és fél évben őrizetben volt, közölték a vancouveri bűnüldöző szervek illetékesei, akik elmondták, hogy a férfi letartóztatása óta egy mentális egészségügyi programban vesz részt.

hirdetés

A per során ügyvédei azzal érveltek, hogy szorongással és klinikai depresszióval küszködött, és beszélt arról, hogy meg akarta ölni magát, és azt tervezte, hogy másokban is kárt akart tenni.

Életfogytiglani börtönbüntetésének első 14 évében nem szabadulhat feltételesen.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Apja luxusautójával döngetett egy 17 éves fiú a Váci úton, engedély nélkül
A kocsi rendszámát is elvették a rendőrök, a fiút pedig feljelentették.

Link másolása

hirdetés

Éjszakai közlekedési ellenőrzést tartott a budapesti 13. kerületi rendőrség szeptember 16-án a kerület kiemelkedően forgalmas útjain. Az akció fő célja a közúti közlekedés biztonságának javítása volt - írja a Police.hu.

Gyorshajtás miatt 16 sofőrrel szemben indult közigazgatási eljárás. Két gépkocsivezetőt elfogtak, egyiküket ittas vezetés miatt, a másik ellen tartózkodási hely megállapítása miatt volt elfogatóparancs érvényben, és eltiltás hatálya alatt vezetett. Egy vezetőt előállítottak légalkohol-mintavételre, egy másik pedig közigazgatási bírságot kapott ittas vezetésért.

Helyszíni bírságot kapott két sofőr vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-használat miatt, egy vezető azért, mert nem indexelt sáváltáskor, valaki pedig azért, mert a kocsijának lejárt a műszakija.

Egy luxusautót azért állították meg, mert bejelentés érkezett, hogy egy autó nagy hanggal közlekedik a Váci úton. A kocsit vezető tizenhét éves fiút feljelentették és elvették a kocsi rendszámát, mivel a külföldi rendszámú, édesapja által bérelt luxusautót az előírt engedély nélkül vezette.

VIDEÓ: Luxusautó rendszámát is elvették az éjszakai ellenőrzésen

hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közlekedésre veszélyes jogsértéseket, ezért a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések - írják a honlapon.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Minden idők legjobb magyarázatával állt elő az ittasan vezető nő, aki a kutyájára kente ámokfutását
A kutya nem vitte el gazdája helyett a balhét.

Link másolása

hirdetés

Egy 47 éves brit nő, akit ittas vezetésért állítottak bíróság elé,

azzal védekezett, hogy nem is ő vezetett, hanem a Lily nevű spánielje

– írja a Metro.

Még február 15-én történt Wales-ben, hogy Johanson megpróbált kitolatni egy parkolóból, csakhogy negyedik nekifutásra sem akart összejönni a dolog. Ekkor már egy arra közlekedő férfinak is feltűnt a dolog és hívta a rendőröket. Végül a nőnek ötödik próbálkozásra sikerült elhagynia a parkolót, ekkor azonban az utat nem találta és a járdára hajtott fel. Az ottani kávézó alkalmazottai gyorsan kirohantak és figyelmeztették a vendégeket a veszélyre, majd Johanson egy buszmegállónak ütközött, ahonnan végül rátért a főútra. Ezután elment egy hotelba és a Tescóba is.

Csodával határos módon az ittas nő épségben hazaért, de a nyugalmat nem sokáig élvezhette, ugyanis a rendőrök ott is teremtek a házánál.

Előttük azzal mentegetőzött, hogy kedvence ült a volánnál, és ő vezetett. Bár a szondázást és a vérvételt is megtagadta, a bíróság végül 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre, 15 napos rehabilitációs tanfolyamra, valamint 150 órányi közmunkára ítélte. Emellett három évre eltiltották a vezetéstől, ami annyira nem rázhatta meg a nőt, mivel korábban egyszer már bevonták a jogosítványát ittas vezetés miatt.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: