hirdetés

KÉK HÍREK

Úgy megpofozott egy idős férfit egy biztonsági őr a Nyugatiban, hogy a földre esett

Vitába keveredtek, videó is készült róla. A MÁV szerint nem az ő alkalmazottjuk a pofozkodó őr.

Link másolása

hirdetés

Biztonsági őr pofozott meg egy idős férfit a Nyugati pályaudvaron szombat délután, miután vitába keveredtek – számolt be az RTL Híradó. Erről a csatorna egyik nézője készített felvételt.

A videón az látszik, ahogy a két sárga mellényes biztonsági őr hangosan vitatkozik a két idősebb férfival. A telefonnal készült felvételen nem hallani, pontosan min vesztek össze, azonban pár másodperc után durva dolgot rögzít a kamera.

Az egyik őr hirtelen arcon üti a vele szemben álló idős embert, aki a földre kerül. A társát is meglöki, olyan erővel, hogy ráesik a már földön fekvő férfira.

Közben trágár stílusban rászólnak a felvétel készítőjére is, hogy ne kamerázzon.

A másik őr mindezt tétlenül nézi, nem akadályozza meg a bántalmazást.

hirdetés

A két földre került férfi végül lassan feltápászkodik, felveszik a táskájukat, az őrök pedig egyszerűen tovább sétálnak – ítt ért véget a felvétel.

A Híradó megkeresésére a MÁV-nál elhatárolódtak az esettől. Elmondásuk szerint az azóta az interneten is terjedő felvételen látható őrök nem az ő alkalmazásukban állnak, hanem egy külsős őrző-védő cég dolgozói.

"Amint értesültünk erről a felvételről, azonnal felszólítottuk ezt a szerződéses partnerszolgáltatót, hogy vizsgáltassa ki, mi történt pontosan. Egyúttal megerősítettük a korábbi elvárásunkat, hogy semmilyen durvaságnak nincs helye sem a vonatokon, sem az állomásokon"

– mondta el Biber Anett, a vasúttársaság szóvivője.

Egyelőre nem tudni, mikorra lehet eredménye a vizsgálatnak. Így az is csak később derülhet ki, hogy az idős férfiakat bántalmazó őr és társa kap-e bármilyen büntetést a történtek miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés

Agyonverte randipartnerét egy amerikai kamasz, miután rájött, hogy „a nő” valójában férfi

A fiatal amerikai focistát annyira feldühítette az átverés, hogy ott helyben végzett a 40 éves férfivel.

Link másolása

hirdetés

Gyilkossággal vádoltak meg egy 18 éves fiút az Egyesült Államokban, miután agyonvert egy 40 éves férfit - írja a Daily Star.

A kamaszfiú a Virginia állambeli Blacksburgben, egy lakásban ölte meg a Jerry Smith nevű áldozatot. Isimemen David Etute először áprilisban járt abban a lakásban, miután a Tinder nevű társkereső alkalmazáson megismerkedett egy "Angie" nevű nővel, akivel orális szex miatt találkozott.

Május 31-én visszament ugyanabba a lakásba egy újabb találkozóra, de ekkor már egy férfi nyitott neki ajtót, ami nagyon meglepte, mert úgy tudta, ismét egy nővel találkozik.

Azt nem tudni, hogy ismét az "Angie" nevű nővel lett volna randija, vagy egy másik hölggyel, akiről aztán kiderült, hogy nem is az, akinek mondta magát.

Az egyetemi amerikaifoci-csapatban játszó fiú annyira dühös lett emiatt, hogy elkezdte ütni-vágni Smith-t, majd amikor a férfi már a földön szenvedett, még meg is taposta párszor. Etute ezután sorsára hagyta áldozatát és lelépett a lakásból.

A rendőrök másnap holtan találták Jerry Smith-t, akinek a holttestén egyértelműen látszott, hogy durván megverték. A boncolás során kiderült, hogy a fejét ért ütésbe halt bele, de

hirdetés
az összes arcccsontját eltörte a támadója, és a fogait is egytől egyig kiverte.

A kamaszfiút június másodikán tartóztatták le hirtelen felindulásból elkövetett emberölés miatt, majd vádat is emeltek ellene. A bíróság előtt azt mondta, nagyon sajnálja a történteket. Ügyvédje azzal próbálta védeni őt, hogy ugyan senki nem érdemli meg, hogy meghaljon, de az áldozat is bűnös volt abban, hogy becsapta a fiút azzal, hogy másnak adta ki magát, ami nem helyes.

Az ügy tárgyalása szeptember végén folytatódik, Etude addig házi őrizetben marad.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Villamosmegálló korlátjai közé szorult egy autó a Margit hídon

A baleset miatt megbénult a forgalom, személyi sérülésről nem érkezett hír.
Címkép: BalesetInfo - szmo.hu
2021. június 14.


Link másolása

hirdetés

Szokatlan baleset történt hétfőn kora este a fővárosban: Pest felől érkezve a Margitszigeti villamosmegálló Buda felőli korlátjai közé repült egy autó - írja a Baleset-info.hu.

Egyelőre nem tudni, hogy a Renault hogy került a korlátok közé.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 4-es és a 6-os villamos a Széll Kálmán tér M és a Jászai Mari tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

Személyi sérülésről eddig nem érkezett jelentés.

Fotók: Meleg Emese/BalesetInfo

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Járókelők élesztették újra a Budafokon elgázolt 13 éves fiút

Egy busz takarásából szaladt ki a gyerek az útra, az autós pedig már nem tudott lefékezni és elütötte őt.

Link másolása

hirdetés

Járókelők élesztettek újra egy 13 éves fiút, mikor egy autós elütötte Budafokon. Egy autóbusz takarásából szaladt ki a gyerek az útra. Az autós már nem tudott lefékezni és elgázolta őt.

Már nem lélegzett, amikor egy arra járó ápolónő és egy férfi közösen megmentette az életét

- az esetről a Tények számolt be.

Perceken keresztül küzdöttek, hogy újraélesszék a fiút.

A segítségüknek köszönhetőn a gyerek már lélegzett, amikor a mentők megérkeztek.

A súlyos sérülései miatt, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

VIDEÓ: A Tények beszámolója

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Megtalálták a Londonban eltűnt 20 éves magyar nő holttestét – a gyanú szerint meggyilkolták

Az angol rendőrség szerint egy 63 éves férfi végezhetett vele, akit már bíróság elé is állítottak.

Link másolása

hirdetés

Május végén írtuk meg, hogy a londoni rendőrség letartóztatott egy 63 éves férfit, akit egy 20 éves magyar lány fogvatartásával és meggyilkolásával gyanúsítanak.

A rendőrség szerint az áldozat Akom Ágnes ismerte a férfit. A tájékoztatás szerint május 9-én hagyta el cricklewoodi otthonát, és 11-én jelentették az eltűnését.

A Sky News arról számolt be, hogy

megtalálták a magyar lány holttestét, méghozzá a Neasden Recreation Parkban. Bár maradványai hivatalos, törvényszéki azonosítása még nem történt meg, de az áldozat családját már értesítették. Akom Ágnes az angol hírportálok beszámolói szerint már több éve (egyes információk szerint öt, mások szerint három éve) élt az Egyesült Királyságban, Dóraként is ismerték, és úgy tudni, prostituáltként dolgozott. Egyelőre nem tudni, miért és hogyan ölték meg.

A lány eltűnésével és meggyilkolásával összefüggésbe hozott Neculai Paizant május 18-án tartóztatták le. A férfit május 23-án vádolták meg Akom meggyilkolásával, és egy nappal később állt bíróság elé.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: