News here
hirdetés

KÉK HÍREK

Még szelfizett feleségével a sziklán, majd lelökte a biztosítási pénzért

Harminc év börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki terhes feleségének meggyilkolásával akart szert tenni a balesetbiztosításból és a nevére felvett kölcsönökből származó pénzre.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2022. február 16.


Link másolása

hirdetés

A 40 éves Hakan Aysal és hét hónapos terhes felesége, Semra Aysal (32) a délkelet-törökországi Mugla tartományban nyaraltak 2018-ban, amikor a férje lelökte őt egy szikláról - írja a Mirror.

A rendőrség sokáig csak gyanúsítottként kezelte Hakan Aysalt, most azonban bűnösnek is találták. A gyanú azután merült fel, hogy a szikla tetején lévő házaspár fotóit közzétették a hírekben, és kiderült, hogy egy másik turista levideózta őket a helyszínen, mert szerinte a férfi furcsán viselkedett.

Recep Sahin, aki a felvételt készítette, azt mondta a bíróságon, hogy családjával megálltak, hogy megnézzék a kilátást a Kabak-öbölből:

"A lányom a telefonommal filmezte a kilátást, amikor az Aysal házaspár lejött a lejtőn. Még viccelődtünk is, hogy a férfi dobja le a nőt, vagy a nő dobja le a férfit, de nem volt köztük interakció."

Egy másik szemtanú szerint a vádlott nyugodtnak tűnt az eset után.

hirdetés
"Arrafelé autóztam, amikor láttam, hogy valaki integet nekem, ezért megálltam. Hakan volt az, azt mondta, hogy a felesége leesett a szikláról. Azonnal kiszálltunk a kocsiból, és keresni kezdtük, de nem láttuk, hogy hová esett"

– mondta a tanú. Majd hozzátette:

„Ott maradtunk a csendőrség megérkezéséig. Hakan cseppet sem volt gondterhelt, kifejezetten nyugodt volt. Nem úgy viselkedett, mint akinek a felesége most esett le egy szikláról."

A férj ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság miatt indult eljárás, ugyanis, mint kiderült, előre eltervezte a felesége meggyilkolását.

Felesége nevében hét kölcsönt vett fel és balesetbiztosítást is kötött 400.000 török líra (kb. 9.200.000 Ft) értékben, ahol az egyetlen kedvezményezett ő maga volt.

A vádiratban az is szerepel, hogy Hakan nem sokkal az eset után követelte a teljes biztosítás kifizetését, a vizsgálat bejelentésekor azonban kérelmét elutasították.

Az áldozat bátyja, Naim Yolcu az egyik meghallgatáson azt mondta:

"Amikor az Igazságügyi Orvostani Intézetbe mentünk, hogy elhozzuk a holttestet, Hakan az autóban ült. A családom és én megsemmisültünk, de Hakan még csak nem is tűnt szomorúnak. "

Hakan több képet is feltöltött közösségimédia-profiljára arról, hogy beutazta az országot, és a legjobb külföldi szállodákban szállt meg a pénzből.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
Barátja szerint mindkét lába lebénulhat az Operettszínház táncosának, aki megsérült a belvárosi tetőomlásban
„Felnéztünk, és zuhant a harmadik emelet, konkrétan ránk” – mesélte.

Link másolása

hirdetés

Ahogy korábban írtuk, az utcára omlott a Jókai utca 1. szám alatti épület beépítés alatt álló tetőterének egy része hétfőn.

A Budapesti Operettszínház délután azt közölte, hogy súlyosan megsérült az egyik táncművészük, aki éppen munkahelyére tartott.

Az RTL Híradónak megszólalt a barátja, aki elmondta, hogy akár az is lehet, hogy a táncművész mindkét lába lebénul.

„Azt lehet tudni, hogy fejsérülés, elvileg azt stabilizálták, nyaki csigolya, talán azt is, és sérült a gerincveleje, tehát ha most a 6 órás műtét alatt nem tudják ezt megcsinálni, akkor lebénul mind a két lába” – mondta Babácsi Benjámin, aki szintén az Operettszínház táncosa.

„Felnéztünk, és zuhant a harmadik emelet, konkrétan ránk. Elkezdtünk szaladni, Niki elengedte a kezemet. Mindenhol por, nem láttunk semmit” – idézte fel a délelőtt történteket.

„Ezért valaki felelni fog, de nagyon” – mondta Babácsi Benjamin a Fókusznak.

hirdetés
Videó: Az RTL Híradó riportja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Meghalt egy stábtag az RTL Klub egyik műsorának forgatásán
Sem az ügyeletes orvos, sem a mentők nem tudták már megmenteni az életét.

Link másolása

hirdetés

Rosszul lett és meghalt az egyik stábtag az RTL Klub Nyerő páros című műsorának forgatásán – értesült a 24.hu. A csatorna később megerősítette a hírt a portálnak. Mint írták,

az egyik műsor hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett.

A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a stábtag életét nem sikerült megmenteni.

A csatorna mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Nyolc nap után egy vízelvezető csatornában találták meg az eltűnt német kisfiút
A kisfiút két méter mélyen találták meg, élve. Azt egyelőre nem tudni, hogyan kerülhetett a gyerek a vízelvezető csatornába.

Link másolása

hirdetés

A szülei otthonához közel eső vízelvezető csatornában találták meg nyolc nap után az eltűnt nyolcéves kisfiút a németországi Oldenburgban - írja az rtl.hu.

Egy járókelő figyelt fel egy aknafedél irányából a fiú nyöszörgő hangjára szombaton kora reggel, majd értesítette a hatóságokat, akik kinyitották a fedelet.

Két méter mélyen találták meg a nyolc napja eltűnt kisfiút, élve, mindössze kétszáz méterre a családi házuktól.

A gyerek apja később azt mondta, hogy a kicsi a körülményekhez képest jól van, és mindenkinek megköszönte a segítséget, aki részt vett a keresésében.

A hatóságok számára

rejtély, hogyan kerülhetett a kisfiú a csatornába,

egyedül ugyanis nem lehetett képes felemelni az akna nehéz fedelét. Azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a rendszer egy másik pontján mászott be a csatornába, majd egyszerűen eltévedt.

hirdetés

Most a teljes csatornarendszert kamerákkal vizsgálják át.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Ismét rendőrök mentettek ki egy forró autóban rekedt kisgyereket
Betörték az autó egyik üvegét a tonfával, a héthónapos gyerek így sértetlenül megúszta az esetet.

Link másolása

hirdetés

Egy tompai asszony június 27-én a déli órákban állt meg egy kiskunhalasi parkolóban, az autója azonban véletlenül bezáródott, benne a héthónapos kisfiával – írja keddi közleményében a Készenléti Rendőrség.

A nő azonnal hívta a hatóságokat, a Készenléti Rendőrség munkatársai pedig éppen időben érkeztek.

Mivel az ajtókat ők sem tudták kinyitni, egyikük a tonfával a bal hátsó ajtóüveget egy ütéssel betörte, majd kivette az ülésen lévő kézi táskát, amiben az indítókulcs volt.

Ezzel sikerült az ajtót kinyitni, és kivehették a gyereket a kocsiból.

Mint írják, a gyors rendőri reakciónak köszönhetően

a kisfiú nem szenvedett sérülést,

szerencsére csak 3-5 percet tartózkodhatott egyedül a gépjárműben.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: