hirdetés

KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Lefejezte a saját nővérét egy tinédzser Indiában, miközben az anyja tartotta a lány lábait

Az áldozat a család szándékai ellenére házasodott meg, két hónapos terhes volt.
Fotó: Pexels/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. december 08.


Link másolása

hirdetés

Letartóztattak egy tinédzsert Nyugat-Indában, miután lefejezte 19 éves nővérét. A lány lábait eközben édesanyja tartotta a rendőrség beszámolója szerint – írja a CNN.

A meg nem nevezett áldozat a család szándékai ellenére házasodott meg, és két hónapos terhes volt, amikor kivégezték.

„A lány és férje hivatalosan is összeházasodtak, összeköltöztek a férjével, és onnantól nem tartották a kapcsolatot a családdal” – mondta Kailash Prajapati a rendőrség képviseletében.

Az áldozat teára invitálta otthonába anyját és testvérét. A találkozó során öccse elővett egy sarlót, négyszer lesújtott rá vele, majd lefejezte. A rendőrség jelentése szerint az anya eközben fogta a lány lábát. Ezek után a fiú a fejet kivitte a ház elé, és a testet a lakásban hagyta.

Az eset során a férj is otthon tartózkodott, mivel épp betegeskedett. Éppen aludt, és csak a zajra riadt fel. Az anya és fia őt is megtámadták, ám neki sikerült elmenekülnie.

hirdetés

A gyilkosok nemsokára önként feladták magukat, a rendőrök ezután érkeztek ki a helyszínre és találtak rá a levágott fejre. A nőt fogva tartják, fiát – mivel még kiskorú – javítóintézetbe küldték.

A tények alapján klasszikus becsületgyilkosságról van szó, amelynek során saját családtagjai gyilkolnak meg egy lányt vagy nőt, azzal a magyarázattal, hogy szégyent hozott rájuk. Indiában csak a 2020-as évben 23 ilyen esetre került sor.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
Rendőrt hívott egy férfi, mert elnyelte a pénzét az italautomata, kiderült, hogy körözik
A 25 éves férfit a rendőrök végül bevitték a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Link másolása

hirdetés

Azért hívta ki a rendőröket szerdán egy férfia a szigethalmi buszállomásra, mert bedobott 400 forintot az ott lévő italautomatába, de az elnyelte a pénzét és nem adta ki az üdítőt. A rendőrök nem találtak a gépen elérhetőséget az üzemeltetőhöz, így ez a probléma nem oldódott meg, keletkezett azonban egy másik - írja a Police.hu.

Az igazoltatásakor ugyanis kiderült, hogy a 25 éves, kunpeszéri férfit körözik.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés miatt 80 ezer forintra bírságolta, amit nem fizetett be, ezért az összeget a bíróság 16 nap elzárásra változtatta.

Tekintettel arra, hogy állítása szerint esélye sincs befizetni a bírságot, a rendőrök a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Videó: puszival köszönt el fiatal áldozatától a rabló a Kelenföldi pályaudvarnál
A 34 éves férfi ismerősi viszonyt színlelve követelt pénzt egy fiataltól.

Link másolása

hirdetés

Egy 34 éves férfi pár hónappal ezelőtt, a Kelenföldi pályaudvar aluljárójában, fenyegetően pénzt követelt egy fiatal férfitől, miközben ismerősi viszonyt színlelt vele, a végén pedig úgy tett, mintha puszit adna neki - írja közleményében az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi a Kelenföldi pályaudvar aluljárójában, ismerősi viszonyt színlelve, leszólította a fiatalt és pénzt kért tőle.

A fiatal aprópénzt vett elő a zsebéből, amit a férfi eltett, azonban fenyegető hangon és testtartással még több pénzt követelt. Ekkor a fiú kivett a pénztárcájából egy ezrest, és odaadta azzal, hogy nincs nála több pénz. A férfi közölte vele, hogy ne hazudjon. A rémült fiú végül még további 10 ezer forintot adott oda neki.

Ezután a férfi magához húzta, mintha puszit adna neki, miközben megfenyegette, hogy ne merjen szólni a történtekről a rendőröknek.

Az esetet egy térfigyelő kamera is rögzítette.

Az ügyészség fegyházbüntetést kért a rablással vádolt, többszörösen büntetett férfire.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Az iskolaigazgató szerint nem mentőakció volt, amit a diákok tettek a zaklató budapesti tanár lebuktatásához
Szerinte a kamaszok ezt az indokot aznap találták ki, amikor az ügyet vizsgáló szülői értekezletről értesültek, annak érdekében, hogy a felelősségre vonást elkerüljék.

Link másolása

hirdetés

Mint azt megírtuk, rendőrségi nyomozás indult egy neves budapesti gimnázium énektanára ellen, aki szexuális tartalmú utalásokkal, üzenetekkel bombázta az intézmény lány tanulóit, és bámulta is őket. Diákok buktatták le, miután egy Instagramon létrehozott álprofillal, egy kamaszlány lánynak kiadva magukat keresték fel, a tanár pedig négy meztelen képet is küldött magáról.

Az ügyre fényt derítő Átlátszó azt írta cikkében, hogy a gimnázium a gyerekek ellen is fegyelmi eljárást kezdeményezett, de a diákok átjelentkeztek egy másik intézménybe. Az iskola arra hivatkozott, hogy az intim fotók megszerzésével és továbbításával kamaszok megsértették a tanár emberi méltósághoz való jogát. Eljárás végül nem indult, ezt az Emberi Erőforrások Minisztérium is megerősítette az RTL Híradónak.

A gimnázium igazgatója a Facebookon azt írta, az álprofilt készítő diákok tette nem mentőakció volt. Állítása szerint írásos forrásból tudják, hogy ezt az indokot a fiatalok aznap találták ki, amikor az ügyet vizsgáló szülői értekezletről értesültek, annak érdekében, hogy a felelősségre vonást elkerüljék.

A posztja nagy felzúdulást keltett, a kommentelők véleménye azonban megoszlott arról, hogy jól cselekedtek-e a diákok, vagy sem.

Mérő Vera, a Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány alapítója szerint a kamaszok nem hibáztak. Az RTL Híradónak azt mondta, teljesen mindegy, hogy milyen célból és hogyan jutottak hozzá az intim képekhez, az a lényeg, hogy egyáltalán hozzájuthattak ezekhez.

hirdetés
Az RTL Híradó riportja:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Megette a konkurens mexikói drogkartell tagjának szívét egy bérgyilkos, hogy így üzenjen a riválisoknak
Hátborzongató leszámolásról került nyilvánosságra egy felvétel. Csak erős idegzetűeknek!

Link másolása

hirdetés

Hátborzongató videó terjed az interneten arról, ahogy egy mexikói bérgyilkos kivágja, majd megeszi a szívét a rivális drogkartell egyik megölt tagjának, írja a Daily Star. A döbbenetes videót elrettentő figyelmeztetésnek szánhatták a konkurens banda tagjainak.

A felvételen látható megcsonkított holttest állítólag a Sinaloa-kartell egyik tagjáé. Ezt a bandát vezette korábban Joaquín Archivaldo Guzmán Loera, vagyis El Chapo, aki már életfogytiglani börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban. A kartell élén most Ismael "El Mayo" Zambada áll.

A horrorisztikus videót közlő blogon azt írják, hogy a felvételen Zambada elesett zsoldosai láthatók. A holttesten több mély vágás látható, melyeket a testrészek eltávolítása miatt ejthettek a férfin. A holttestet feldaraboló bérgyilkos a Jalisco Új Nemzedék-kartellnek (CJNG) a tagja. A banda vezetője Nemesio "El Mencho" Oseguera Cervantes, aki a legkeresettebb bűnöző Mexikóban.

A blogon a folytatásban azt írják, hogy "a megcsonkított holttest fölött térdelve egy CJNG-bérgyilkos több falatot is harap egy nemrégiben kivágott szívből". Hozzáteszik: ez lehet a sorsa Zambada valamennyi katonájának, akit a Jalisco Új Nemzedék-kartell elkap.

hirdetés

A hang nélkül is sokkoló videót etikai okokból nem mutatjuk meg.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: