KÉK HÍREK

Horror Baranyában: a bostai rém magával vitte áldozata holttestét költözéskor, amit évek óta a szerelőaknában rejtegetett

A férfi végül beismerő vallomást tett, de azt nem tudta megmondani, miért gyilkolt. Azt mondta, nem emlékszik mi történt, mert annyira részeg volt.

Link másolása

Mivel a 23 éves áldozat az eltűnése előtti napon összeveszett élettársával, gyermeke anyjával, a faluban azt beszélték, hogy külföldre költözött. Az áldozatot ezután a rendőrség eltűntként kereste. Feltételezett gyilkosa a férfi földi maradványait a garázsa alatti szerelőaknába rejtette - hangzott el az RTL híradójában.

Korán reggel lepték el a rendőrök a bostai házat. A tulajdonosát emberölés gyanúja miatt tartóztatták le. A nyomozók azután fogták el a férfit, miután felmerült a gyanú, hogy csaknem 6 évvel korábban meggyilkolhatta egyik ismerősét.

2017. június közepén az egyik este a sértett ittas állapotban megjelent a vádlott lakásánál, ahol közösen folytatták az italozást. Szóváltás alakult ki, majd a vádlott egy konyhakéssel nyakon szúrta a sértettet, aki meghalt

– mondta el Dr. Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi áldozata holttestét egy pokrócba csavarta és elrejtette. Az udvaron található garázs alatti szerelőaknába dobta, amelyre hamut, meszet és különféle hulladékot halmozott fel.

Mivel a 23 éves férfi az eltűnése előtti napon összeveszett élettársával, gyermeke anyjával, a faluban azt beszélték, hogy külföldre költözött. Az áldozatot ezután a rendőrség eltűntként kereste.

A gyilkosság után csaknem négy évvel a vádlott úgy döntött, hogy házat cserél egy ismerősével. A költözéskor azt mondta, hogy az aknába temette elpusztult kutyáját, és a maradványait magával akarja vinni. A holttestet kiásta, és új házának padlásán rejtette el. Ezután részegen kezdett beszélni arról, hogy az eltűntnek hitt férfit megölte. A rendőrök ekkor kezdtek újra foglalkozni az üggyel.

Kutatást végeztünk, ahol 7 óra előtt néhány perccel a lakóház padlásáról egy fekete színű nylon zsákból emberi maradványok kerültek elő. F. Attila ekkor elismerte, hogy ezek a maradványok Sz. Zoltán maradványai

– mondta Bátori Péter, a Baranya Vármegyei RFK Bűnügyi Osztályának vezetője.

A férfi végül beismerő vallomást tett, de azt nem tudta megmondani, miért gyilkolt. Azt mondta, nem emlékszik mi történt, mert annyira részeg volt. A faluban élők megdöbbentek, amikor kiderült az eset.

Én rosszat nem tudok mondani róla. Már régóta itt laktak. Én nem nézem ki belőle, hogy ő gyilkolt volna

– mondta az egyik szomszéd a vádlottról.

Az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen. 10 évre küldenék fegyházba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Videó: hatalmas verekedés volt egy Decathlon áruházban Budapesten
Nem tudni egyelőre, pontosan mi történt. Az áruházat kiürítették.

Link másolása

Egy TikTok videón láthatjuk, hogy egy férfi két biztonsági őrrel dulakodik a Nyugati-téri Decathlon áruházban. A vásárlókat közben megkérik, hogy hagyják el az áruházat „technikai okokból”.

Íme, a technikai ok:

@minasina_01 #Dechatlon #Birkozas #Veszkijaraton ♬ eredeti hang - Minasina

Az egyik komment a videó alatt:

„Nem mindegy, hogy technikai ok, vagy technikai ko, én is megvártam volna az eredményhirdetést.”

Egyetértünk a kommentelővel, kíváncsian várjuk az okot vagy a K.O.-t. Akár technikait is.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Öngyilkos akart lenni, magára robbantott egy gázpalackot egy férfi Dombóváron
A robbanás következtében tűz ütött ki a Zrínyi utcában. A helyszínre a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Link másolása

A Blikk információi szerint az eset ma délelőtt 9 óra körül történt, úgy tudni egy férfi véget akart vetni az életének.

A lap úgy tudja, hogy a férfi már többször próbálta meg a saját életét kioltani, ezúttal egy frissen rendelt gázpalackot robbantott fel.

A férfi a robbanás következtében kirepült az ablakon, és súlyos sérüléseket szerzett. A sérültért mentőhelikopter érzett, majd Pécsre szállították egy kórházba, ahol jelenleg altatásban van.

A felrobbantott lakás egy több mint 40 lakásos társasházban helyezkedik el, ahol több védtelen kiskorú és idős ember is él.

A helyszínen készült fotót itt lehet megnézni.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy rokonodért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy látogass el ERRE AZ OLDALRA, ahol többféle segítséget kaphatsz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Fogócskázás közben esett össze a 12 éves kisfiú, nagymamája könnyek között mondott köszönetet az életét megmentő tanároknak
A gyerek életét tanárai mentették meg: míg az egyik tanár a mellkaskompressziót végezte a fiún, a másik a kihangosított telefont tartotta, amin a mentőkkel kommunikáltak.

Link másolása

Fogócskázás közben esett össze a 12 éves Brájen. A gyerek életét tanárai mentették meg: míg az egyik tanár a mellkaskompressziót végezte a fiún, a másik a kihangosított telefont tartotta, amin a mentőkkel kommunikáltak.

A kisfiú a miskolci kórház intenzív osztályra került, és már hiányoznak neki az otthoni ízek a nagymamája legnagyobb örömére.

A történtekről Turóczi Istvánné könnyek között mesélt az RTL híradójának.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Kutya ült a volán mögött egy szlovákiai sebességmérő fotón
Egyelőre nem tisztázott, hogyan került oda, gazdáját mindenesetre megbüntették.

Link másolása

Nem mindennapi esetet fotózott le egy szlovákiai sebességmérő kamera.

Az egyik fotójukon egy kutya „mosolyog” a volán mögött az úton haladó kocsiban.

A szlovák férfi, akinek kutyája a sebességmérő kamera által készített felvételen látható, azt mondta, az eb az ölébe ugrott miközben ő vezetett, és nem ő ültette a volán mögé kedvencét – írja az esetet kiszúró Index..

A rendőrség másként vélekedett, elmondásuk szerint ugyanis ez nem lehetséges, mivel a felvételen nem észlelhető hirtelen mozgás jele.

Nem világos, hogy a bírság – amelyet természetesen nem a kutyára, hanem a tulajdonosra szabtak ki – a gyorshajtásért, vagy a háziállat mozgó járműben való rögzítésének elmulasztásáért volt-e kiszabva. A szlovák hatóságok ugyanakkor arra figyelmeztettek: „Még egy kisállat is veszélyeztetheti az életet és az egészséget vezetés közben”.

Link másolása
KÖVESS MINKET: