KÉK HÍREK

Horror a szülőszobán: az apa szeme láttára tépte le a kisbaba fejét az orvos

A döbbenetes eset egy brazíliai klinikán történt. Megrázó tartalom, csak erős idegzetűeknek!

Link másolása

Vizsgálatot indítottak egy brazil orvos ellen, miután állítólag „felmászott egy terhes nő hasára”, és letépte egy félig már megszületett kisbaba fejét. A halálravált édesapa szemtanúja volt az esetnek.

Az elhunyt csecsemő családja azt állítja, hogy amikor a kislány felbukkant a szülőcsatornában, még életben volt. A horrorisztikus esemény után pedig a kórházban megpróbáltak aláíratni velük olyan dokumentumokat, amelyekkel eltussolták volna az ügyet.

Az eset május elsején történt egy brazíliai klinikán, Belo Horizonte-ban, mint arról a Daily Mail beszámolt.

A szülészorvos kifejezetten meginvitálta az apukát, hogy egész közelről tekintse meg a folyamatot, így anyósával együtt benn volt a szülőszobán.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Jelentősen változott az esztergomi robbantásban súlyosan megsérült kommandós állapota
Szerda éjjel Esztergom külterületén egy férfi felrobbantotta magát, miközben a rendőrök és a TEK kommandósai intézkedtek vele szemben.

Link másolása

Mint arról korábban írtunk, szerda éjjel Esztergom külterületén egy férfi felrobbantotta magát, miközben a rendőrök és a TEK kommandósai intézkedtek vele szemben.

A tragédiában ketten – egy TEK-es és maga az elkövető, J. László – meghaltak, továbbá 8 rendőr, tűzoltó pedig megsérült.

A sérültek közül egy rendőr állapota súlyos, de nem életveszélyes, intenzív osztályon ápolják, légzéstámogatásban részesítik, négy másik rendőr sérülései nyolc napon túl gyógyulóak, valamennyiük állapota stabil.

A Magyar Nemzet azóta friss információkat tudott meg a kórházban ápolt rendőrökről: kiderült, hogy javult az esztergomi robbantásban megsérült rendőrök állapota.

A legnagyobb pozitív változás az intenzív osztályon ápolt kommandós állapotában van

– írta a lap.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Biztonsági őrök verték össze a Republic technikusát Dunaszerdahelyen
Az eseménynek helyt adó Dunaszerdahely városának önkormányzata mélységes sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatban.

Link másolása

A Republic technikusát a Csallóközi Vásáron munkavégzés közben verték meg péntek este - írta meg a Blikk.

Néhány szemtanú elmondása szerint a vásár biztonsági szolgálatának egy vagy több embere támadt a technikusra.

Egyikük elmondta, hogy az incidens a koncert után történt, amikor a technikus a zenekar felszerelését pakolta volna le a színpadról.

A város közleménye szerint a biztonsági szolgálat az eset után beismerte a felelősségét. A sérült technikust a mentők a helyszínen ellátták, a zenekar menedzsere szerint kórházba is került.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Halállistája volt a fülöpjakabi anyagyilkos kamasznak
A most 15 éves fiú egy éve ölte meg az anyját egy baltával. A gyilkosság után gondosan kitakarított, majd apja borsodi házába távozott.

Link másolása

Az anyja szerepelt a fejében felállított halállista első helyén annak a fülöpjakabi kamasznak, aki egy baltával ölte meg a nőt, írja az RTL. A most 15 éves fiú a vád szerint még tavaly decemberben egy baltával végzett 48 éves anyjával.

A fiú két hete az előkészítő tárgyaláson elismerte a gyilkosságot, de azt tagadta, hogy előtte megverte volna a nőt. A mostani tárgyaláson azonban nem akart vallomást tenni.

A bíró felolvasta többek között annak a szociálpedagógusnak a vallomását, aki nem sokkal a gyilkosság előtt foglalkozott a fiúval. Ő azt mondta, hogy „szinte az első alkalommal arról számolt be, hogy ölni szeretne, embert ölni”. Hasonló dolgokat mondott az iskolapszichológusnak is: „nem mondta nekem, hogy kit ölne meg, azt sem, hogy hol és milyen módon, pusztán azt, hogy száz ember megölése vezet a megüdvözüléshez”.

A család egyik barátja szerint a fiúnak volt egy halállistája, amin ő i szerepelt. A lista első helyén azonban az édesanyja állt.

A bíróságon részletesen bemutatta, hogyan sújtott le a nőre a szerszámmal. Azt bizonygatta, hogy a nő testén talált sérülések az esés következményei, nem pedig azért keletkeztek, mert korábban bántotta volna.

Az már korábban kiderült, hogy az anya és fia tavaly december 12-én együtt indultak el otthonról biciklivel. A fiú azonban már ekkor elhatározta, hogy megöli az anyját. Hazament, elrejtette a kerékpárt, megvárta a nőt, és végzett vele. Ezután feltakarította a nyomokat, majd a pénz magához véve apja borsodi házába ment.

A tárgyalásról készült beszámolót itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Aligátor marcangolhatott szét egy parkban sétáló floridai férfit
Az állat testét vér borította, áldozatát egy hatalmas vértócsa közepén találták meg. A rendőrség még nyomoz, hogy pontosan mi történhetett.

Link másolása

Egy vérrel borított aligátort és mellette egy holttestet találtak péntek délután Floridában, írja a Daily Star. Az ügyben a Pinellas megyei seriff hivatala nyomoz, de úgy vélik, hogy a termetes hüllő marcangolhatta szét a férfit, akire egy vértócsában bukkantak rá.

Egyelőre azonban nem tudni biztosan, hogy az aligátor vadászta le áldozatát, vagy a férfi holtteste eleve a parkban hevert, és az aligátor csak lakmározott belőle.

Egy szemtanú a helyi tévének elmondta, hogy soha nem látott még ekkora aligátort életében. Jennifer Dean szerint az állat abból a közeli tóból mászhatott ki, ahol több példány is él. A nő péntek délután rendőrségi szirénázást, majd lövéseket hallott. Feltehetően a hüllőre lőttek, amit végül felpakoltak egy teherautóra és elszállították. Azóta sem tudni, hogy pontosan mi lett a sorsa.

Egy férfi úgy látta, hogy a holttestet a helyszínre érkező búvárok vonszolták ki a közeli csatornából az útra.

A tragédiáról készült összeállítást itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: