KÉK HÍREK
A Rovatból

Hatalmas adag füvet próbált lehúzni a vécén egy budapesti díler, de nem sikerült neki

A rendőrök elkapták az akció közben, videó is készült a félresikerült próbálkozásról.
Címkép: Police.hu - szmo.hu
2022. február 05.Betörésről érkezett bejelentés 2021. december 15-én a késő esti órákban Óbudáról a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek intézkedni, de betörést nem találtak – írja a police.hu.

A lakásban viszont rengeteg különböző kábítószergyanús anyagot és az adagolásukhoz használt eszközt találtak.

A lakást bérlő 33 éves nő először megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy csak sütőporról van szó. Idővel viszont, ahogy egyre több minden került elő, beismerte, hogy a több mint két kilogramm növényi anyag és 135 gramm egyéb kábítószer – feltehetően kokain – a barátjáé. Korábban a III. Kerületi Rendőrkapitányságon N. Ritát már kihallgatták kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. Később őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – ezt a bíróság december 18-án rendelte el.

A nő által említett barátot, a 44 éves J. Lászlót a BRFK Bűnügyi Főosztály a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival VIII. kerületi lakásán fogták el 2022. február 2-án.

A rendőrök érkezésekor a férfi a vécén próbálta lehúzni a marihuánát, azonban ahogyan a videón is látszik, ez nem sikerült neki.
Rosszul sült el a díler akciója

A lakás átkutatásakor a fővárosi rendőrök több mint három kilogramm növényi eredetű anyagot, és több mint 500 gramm – közel másfélmillió forint értékű – marihuánát, a csomagoláshoz használt eszközöket, és mintegy 900 ezer forintot foglaltak le. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Műanyag zsákba csavarva találták meg a 31 éves kézilabdázó holttestét Nagymegyerben – múlt szerda óta keresték
Simsik Cyntia barátja korábban azt mondta, a sportolónő öngyilkos lett. Édesapja szerint viszont nem úgy tűnt, mintha ő írta volna a búcsúlevelét.


Vasárnapról hétfőre virradóra a dunaszerdahelyi járásban található Nagymegyer egy családi házban találták meg a 31 éves Simsik Cyntia holttestét. A kézilabdázót múlt hét szerda óta eltűntként keresték – írja a Paraméter.

A rendőrség megerősítette, hogy Simsik eltűnését szerdán jelentették be a hozzátartozói. A hatóságok intenzíven vizsgálják, hogy milyen körülmények között vesztette életét, illetve mi előzte meg a halálát, de egyelőre nem közöltek további információkat a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva.

A Startitup portál megszólaltatta az áldozat édesapját, aki elmondta, hogy kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének.

Az apa szerint azonban az üzenet nem úgy tűnt, mintha Cyntia írta volna.

Azonnal a nagymegyeri házhoz sietett, ahol csak a nő barátját találta meg. A férfi közölte vele, hogy Cyntia nincs ott, és közösen indultak a keresésére.

A kereséshez csatlakozott a polgárőrség, és a családdal együtt átkutatták az egész környéket. Öt nap elteltével a rendőrök közölték az édesapával, hogy megtalálták a lánya holttestét. Mint kiderült, a nő holtteste abban a házban volt, ahol legelőször is keresték.

A Startitup szerint a nő holtteste műanyag zacskóval volt átcsavarva, és már legalább öt napja halott volt.

Az édesapa szerint Cyntia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő felakasztotta magát. Amikor észrevette, megijedt, leszedte, műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő aknába tette, később pedig visszavitte a házba.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy rokonodért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy látogass el ERRE AZ OLDALRA, ahol többféle segítséget kaphatsz.

Simsik Cyntia korábban több kézilabdacsapatban is játszott, halálhírét a DVSC kézilabdacsapat is megerősítette.

A 24.hu információi szerint Cyntia hét magyar csapatban is pályára lépett. „A jobbszélső Párkányban kezdett el kézilabdázni, de mivel csak felnőtt csapata volt a városnak, így fiatalként nagyon kevés játéklehetőséghez jutott. Így került tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe. Innen szúrta ki a DVSC, később pedig a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is játszott, összesen 371 mérkőzésen 1730 gólt dobott Magyarországon” – írta a portál.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
A Rovatból
Előkerült egy hangfelvétel arról, ahogy Ábrahám Róbert pofán vágja Puzsért: „Most mentél túl minden határon, baszd meg”
Ne röhögjél, mert megbaszom a szádat - mondja Ábrahám a felvételen, majd pár perc múlva el is csattan a beígért pofon.


Puzsér Róbert hétfőn közzétett egy hangfelvételt a YouTube-csatornáján arról, ahogy Ábrahám Róbert megüti.

A Pesti Srácok újságírója és a kritikus már egy jó ideje üzengetnek egymásnak. Pénteken azonban tettlegességig fajult a vita kettejük között, miután Puzsér egy hosszú ironikus posztban úgy írt kettejükről, mintha szakítana Ábrahámmal.

„Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted. Belátom, hogy önző voltam, amikor nem figyeltem az érzéseidre, és annak ellenére használtalak hónapokon át, hogy tudtam, ez neked többet jelent” - írta többek között Puzsér, aki egy megszerkesztett fotót is posztolt arról, amint átöleli az újságírót.

Ezen pedig Ábrahám annyira felhúzta magát, hogy megütötte a szókimondó kritikust.

„Amikor megérkeztem a találkozó helyszínére, ő már magát felszívva érkezett meg, az arcomba állt.

A vita kellős közepén el akart menni, én utána nyúltam, megfogtam a kezét, ahogy egy haveromnak is tenném, hogy álljon már meg, beszéljük meg, mire ellökött. Tenyérrel ütöttem, nem ököllel, ahogy ő állítja”

- mondta később az esetről a Pesti Srácok munkatársa.

Hétfőn Puzsér megosztott egy hangfelvételt, amin a pofon előtti és utáni percek hallhatóak. Egészen pontosan ez hangzik el:

 • Ábrahám: Beszéljünk egy picit!
 • Puzsér: Beszéljünk itt!
 • Ábrahám: Na, figyelj ide, te faszszopó! Ne röhögjél, mert megbaszom a szádat. Egy hete...
 • Puzsér: Ne fenyegetőzzél velem, baszd meg!
 • Ábrahám: Mer mi lesz? Mer mi lesz? Mer mi lesz, hogy ha fenyegetőzök?
 • Puzsér: Ne fenyegetőzzél velem, baszd meg! Hallod? És most azért, hogy baszakodjál velem...
 • Ábrahám: Hallgass végig, hallgass végig!
 • Puzsér: Engedj el!

  Ezután hallható egy tompa puffanás, majd így folytatódik a párbeszéd:

 • Ábrahám: Egy hete halt meg a fiam. Egy hete. A gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk b*zi. Nem érted, hogy túlmentél minden határon?
 • Puzsér: Most mentél túl minden határon, baszd meg. Most mentél túl minden határon.
 • Ábrahám: Kijöttem hozzád normálisan megbeszélni.
 • Puzsér: Te hülye vagy?
 • Ábrahám: Ennek ellenére hőzöngöl, itt akarsz hagyni?
 • Puzsér: Te hülye vagy?
 • Ábrahám: Nincs értelme. Múlt hét csütörtökön halt meg a kisfiam. Azt olvassák a gyerekeim, hogy az apjuk buzi. Nem érzed úgy, hogy túlmentél minden határon?
 • Puzsér: Te mentél túl... te mentél túl.. Te mentél túl minden határon, baszd meg! Te mentél túl minden határon. Azzal, hogy megütöttél, minden határt átléptél. Minden emberi határt, és most szembesülhetsz a következményekkel, baszd meg!
 • Ábrahám: Robi, Robi, Robi, ne legyél negatív.
 • Puzsér: Most szembesülhetsz a következményekkel. Hogy a faszba merted?
 • Ábrahám: Ne legyél negatív.
 • Puzsér: Anyád picsája!


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


 • KÉK HÍREK
  A Rovatból
  Kizuhant egy szálloda hetedik emeletéről és meghalt egy kislány, amíg a szülei aludtak
  Az esetről jelenleg nem tudni többet, a mallorcai polgárőrség nagy erőkkel nyomos sz ügyben.


  Meghalt egy 12 éves ír kislány, miután lezuhant egy hetedik emeleti erkélyről a spanyol Mallorca szigetén – írja az Independent.

  A szülei aludtak, amikor a kislány kiment az erkélyre, és a mélybe zuhant hétfő reggel fél hét körül.

  Az eset a Club Mac nevű, all inclusive háromcsillagos üdülőhelyen történt Alcudiában, Mallorca északkeleti részén.

  A helyi polgárőrség a lapnak elmondta, hogy vizsgálják az esetet, miután a hotel egyik vendége riasztotta a mentőket, amikor megtalálta a gyerek holttestét.

  A mentősök megpróbálták újraéleszteni, de sajnos a helyszínen életét vesztette.

  „Az ügyet jelenleg is vizsgáljuk. A polgárőrség vészhelyzeti riasztást kapott, miután egy 12 éves lány kizuhant egy hotelből Alcudiában. A szülei eközben aludtak. A hotel egyik vendége jelentette a vészhelyzetet reggel, amikor megtalálta a testet. Jelenleg nincs több nyilvános információ” – mondta a Polgárőrség szóvivője.

  Az ír Külügyminisztérium szóvivője hozzátette: „Tisztában vagyunk az esettel és konzuli segítséget nyújtunk. Mint minden konzuli esetben, most sem kommentáljuk az egyéni esetek részleteit.”

  A Club Mac még nem nyilatkozott az esetről. Az üdülőhely egy családbarát, mindent magában foglaló (all inclusive) komplexum, amely 107 ezer négyzetméteren terül el Puerto Alcudiában. A szállást három épületben biztosítják: Marte, Jupiter és Saturno, azaz a Marsról, a Jupiterről és a Szaturnuszról elnevezett szárnyakban.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  KÉK HÍREK
  A Rovatból
  Művészet így balesetezni – videón, ahogy a szélvédőt is kifejeli a sofőr, aki szemből hajtott egy dugóban álló autónak
  Még a kiérkező rendőr is csak értetlenkedett. A fedélzeti kamera pedig mindent vett.
  FM. Kép: - szmo.hu
  2024. július 22.  A BpiAutósok egy olvasójuk videóját osztotta meg hétfő. A felvételt a vétlen autós fedélzeti kamerája készítette egy balesetről.

  „Főúton, egy BMW-ben, dugóban várakozva belémrongyolt padlógázzal egy Swift, amiben még a szélvédőt is kifejelte a sofőr”

  – mesélte az oldalnak az autós. Szerinte a kiérkező rendőr is csak értetlenkedett a balesetet látva.

  A videón láthatóan négy ember ült a Suzukiban, egyikük sem volt bekötve:


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: