KÉK HÍREK
A Rovatból

Csaló lehet a nő, aki azt állítja magáról, hogy ő az eltűnt Madeleine McCann?

A kislányt kereső egyik magándetektív szerint egy biometrikus analízis alapján kizárt, hogy Julia Wendell lenne a 2007-ben eltűnt kislány. Az igazi bizonyíték viszont a DNS-vizsgálat lesz.

Link másolása

Az egyik nyomozó szerint a biometrikus analízis kizárja, hogy a lengyel Julia Wendell lenne a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann - írja a Mirror.

Wendell azzal került be a napokban a hírekbe, hogy állítása szerint ő az a kislány, akit elraboltak egy portugáliai üdülőből. A története több szempontból is sántít: például ő maga 21 éves, de Madeleine csak 19 éves lenne most, valamint először a közösségi médiában próbálta bizonyítani az igazát, csak utána vette fel a kapcsolatot a lány szüleivel, hogy DNS-tesztet csináljanak.

@iammadeleinemccannc I think that I can be Madeleine McCann because... #madeleinemccann #iammadeleinemccann #fyp #featureme #goviral ♬ Get You The Moon - Kina

Fransisco Marco magándetektív szerint viszont Wendell nem lehet az eltűnt lány. Ő maga is nyomozott a kislány után, most biometrikus analízis alapján állítja, hogy a két személy nem ugyanaz a lány.

"Szerintem csalásról van szó, de bizonyítékra is szükség van. Ez a lány először a rendőrséget értesítette, de ott senki sem figyelt rá, utána pedig az Instagramon próbálkozott. Itt pár nap alatt több ezer követőt szerzett így, pedig előtte alig voltak neki"

- mondta az ügyről a detektív.

Wendell gyerekkori fotók alapján próbálja alátámasztani az igazát, és több képen is látszanak közös vonások közte és az eltűnt lány között. Szerinte a McCann családja egyik rokona már felvette vele a kapcsolatot, de a szülőkkel még nem beszélt. Állítása szerint nem emlékszik arra, hogy elrabolták, de nem sok emléke van a gyerekkoráról.

Legutóbbi TikTok-videója szerint, bár sokan nem hisznek neki, nem adja fel a harcot.

@iammadeleinemccannc I don't give up.❤️‍? #madeleinemccann #iammadeleinemccann #truth #missing #fyp #featureme #goviral ♬ original sound - M??

A család egyelőre nem adott ki hivatalos nyilatkozatot az ügyben, de a DNS-tesztbe beleegyeztek. Wendell ezt állítólag Madeleine egyik unokatestvérétől tudja.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
„Nagyon rosszindulatúak az emberek” – várni kell a fényképezés közben lezuhant fitneszedző fiának az igazságra
Egyelőre az sem tisztázott, hogy Zsuzsanna szelfit vagy tájképet készített-e közvetlenül azelőtt, hogy megcsúszott egy sziklán, és a mélybe zuhant.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy szelfi elkészítése után zuhant a mélybe Jordániában Kozma Zsuzsanna fitneszedző, aki szörnyethalt a balesetben.

Fia, Norbert nem akarja elfogadni, hogy édesanyja hibájából történhetett a baleset, de a pontos körülményeket nehéz megállapítani, mert Zsuzsanna egyedül volt a baleset idején.

„Most vizsgálják kint a baleset körülményeit, mi pedig várjuk a lehetőségeket, hogy milyen módon és mikor lehet őt hazaszállítani. Egy céget kell megbíznunk vele, a költsége pedig sok-sok millió forintba kerül. Minden támogatás jól jön, de a családdal közösen azt a döntést hoztuk, hogy ez a mi tragédiánk, nem szeretnénk mártírt csinálni magunkból. Sajnos nagyon rosszindulatúak az emberek, nekünk kell megoldanunk a problémáinkat”

– mondta el most Norbert a Blikknek. A fiatalember egyelőre azt sem tudja, volt-e biztosítása édesanyjának.

„Eredetileg csütörtökön jött volna haza a csoport, amely tagjaként kiutazott, de tudomásunk szerint szombatig meghosszabbították a „nyaralást”. Majd ezután tudok személyesen beszélni a vezetőjükkel, így a reményeim szerint közelebb kerülhetünk az igazsághoz. Nem lehet szavakba önteni azt, amit most érzek” – mondta a lapnak Norbert.

Azt, hogy Zsuzsanna szelfizett vagy tájképet készített-e azelőtt, hogy egy sziklán megcsúszott és szörnyethalt, csak azután derül ki, hogy családja hozzájuthat a telefonjához.

Kozma Zsuzsanna évek óta az egészséges táplálkozás és a sportos élet szószólója volt. Ő hívta életre a FittMókát, óvodáskorú gyermekektől időskorúakig rendszeresen tartott tornákat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
A Rovatból
Cáfolta a fitneszedző Kozma Zsuzsa fia, hogy édesanyja szelfizés közben zuhant le egy szikláról Jordániában
A fitneszedző vasárnap az egyik leghíresebb világörökségi területre, Wadi Rumba érkezett társaival, ahol másnap hajnalban történt a tragédia. Kozma Zsuzsa fia most nyilatkozott, és cáfolta a korábban elterjedt szelfizést, mert tisztázni akarta az édesanyja halálának körülményeit.

Link másolása

A férfi úgy tudja, hogy édesanyja a tájat fotózta, amikor lezuhant egy szikláról a Közel-Keleti országban.

Mint arról korábban írtunk, Kozma Zsuzsa vasárnap az egyik leghíresebb világörökségi területre, Wadi Rumba érkezett társaival, ahol másnap hajnalban történt a tragédia.

"Este ott aludtak a sátorban. Napfelkeltekor meditált, felállt, elindult visszafele és megcsúszott, majd leesett. Elvileg ott páran végignézték. A 20 fős társaságból mondták, hogy ők azt látták, hogy egy sikoly, és hogy zuhan"

– mondta az elhunyt fia, majd hozzátette: édesanyja a tájat fotózta és nem szelfizett.

(via rtl.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Videón, ahogy lezuhant és felrobbant a zsoldosokat szállító Wagner-repülőgép
A repülőgép túlfutott a kifutópályán Maliban, majd belezuhant egy szakadékba, ezután azonnal megsemmisült.

Link másolása

A repülőgép Maliban, Gao város közelében zuhant le a múlt hétvégén - a gépen a Wagner-csoport zsoldosait szállították.

A balesetről szerdán tettek közzé egy videót a Twitteren.

Itt visszanézhető a felvétel.

Az rtl.hu szerint a gép a felvétel szerint nem tudott megállni a kifutópálya végén, aminek az oka a túl nagy sebesség, illetve a fékezőrendszer meghibásodása lehetett.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Szakítás miatt machetével gyilkolta meg az utcán 15 éves szerelmét egy 17 éves fiú Londonban
Előző nap szakított a két tini. A fiú másnap virágcsokorral próbálta visszahódítani a lányt, de a közeledésből vita lett. A lány életéért 50 percig küzdöttek a járdán.

Link másolása

Halálra késelt egy 15 éves lányt egy tinédzser fiú szerda reggel Londonban, írja a Daily Mail. A vita akkor alakult ki köztük, amikor az iskolába tartó lány visszautasította a 17 éves fiú közeledését, aki virágcsokrot is szeretett volna neki adni.

A fiatalok között vita alakult, majd leszálltak a 60-as számú buszról a Whitgift bevásárlóközpont előtti megállóban. A fiú itt rántott elő egy machetét – más szemtanúk szerint egy kardot –, amivel végzett a zöld iskolai egyenruhát viselő lánnyal.

A reggel 8:30-kor történt késelés után a buszsofőr és egy nő próbálták életben tartani a lányt, majd nem sokkal később megérkezetek a mentők és a rendőrök is a helyszínre. A megkéselt lány életéért 50 percig küzdöttek, mielőtt 9 óra 21 perckor megállapították a halál beálltát.

A rendőrség 9 óra 45 perckor fogta el a késelőt nem messze a gyilkosság helyszínétől, New Addingtonban.

Az egyik szemtanú szerint a fiú akkor rántotta elő a kést, amikor a lány azt mondta neki, hogy nem akar vele tovább járni. Állítása szerint a megállóban 7-8 gyerek szállt le, köztük a vitázó tinédzserek. A szemtanú szerint a vitából kiderült, hogy a lány előző nap szakított a fiúval. Miután a fiú rátámadt a lányra, a forgalmas környékről minden ember elmenekült, csak a sofőr és egy nő maradtak a haldokló tinédzserrel.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk