KÉK HÍREK

Borzasztó tragédia: fékezés nélkül csapódott egy villanyoszlopnak, majd kirepült az autójából a háromgyerekes családapa

A férfi autója egy fát is kiszakított a helyéről Dunakeszin vasárnap délután. Esélye sem volt a túlélésre.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. november 20.


Link másolása

Autóbalesetben szörnyethalt egy háromgyerekes családapa vasárnap Dunakeszin: a férfi olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét - számolt be róla a Tények.

A Tények úgy tudja, hogy a férfi nem volt bekötve, ezért kirepült a kocsijából, miután fékezés nélkül nekicsapódott az út melletti villanyoszlopnak, majd egy fát is kiszakított a helyéről.

Az autó eleje és a jobb oldali ajtó is teljesen benyomódott az ütközésektől. A férfi lovakkal foglalkozott, a tragédia is egy versenypálya közelében történt.

"A férfi az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A kiérkezett mentőegységek csak a halál tényét állapíthatták meg" - nyilatkozta a balesetről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Még magához tudta ölelni újszülött ikreit, majd meghalt az újfehértói anyuka – „Reni az unokáimban él tovább”
Renáta a szülés után erős fájdalmakra panaszkodott, majd az intenzív osztályra került, ahol nem sokkal később elhunyt. Óriási összefogás indult a családért a városban.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2023. november 29.


Link másolása

Szívszorító dráma játszódott le az egyik kelet-magyarországi kórházban, ahol egy ikreket váró édesanya a szülés után nem sokkal életét vesztette - írja a Blikk.

Renáta múlt csütörtökön még láthatta és magához ölelhette a babáit, az anyukájának pedig büszkén mesélte a telefonban, hogy egészségesen világra hozta az unokáit, akikről fényképet is küldött neki. Ezután azonban minden rosszra fordult: a fiatal nő erős fájdalmakra panaszkodott, majd az intenzív osztályra került, ahol nem sokkal később elhunyt.

"A lányomnak 13-án kellett befeküdnie a kórházba, ahol három nappal később ünnepelte a 28. születésnapját. Kicsik voltak a babák, ezért erősíteni kellett őket. Csakhogy a laboreredmények miatt úgy döntöttek, hamarabb, a várandóssága 33. hetében, a múlt csütörtökön meg kell császározni" – mesélte a lapnak az elhunyt nő édesanyja, Szlávik Veronika.

"Boldogan mesélte telefonon, hogy minden rendben van a picikkel, sőt, még annyi ereje is volt, hogy küldjön róluk nekem egy képet, de közben hátfájásra panaszkodott.

A vejem éjjel hívott, hogy nagy a baj, Reni keringése összeomlott, azonnal vérre van szüksége. Rögtön elindultunk a kórházba, de mire beértünk, már nem élt. Bő 12 órával a szülés után veszítette el az életét. Nem lehet szavakkal elmondani, mit érzek. Egy nagy üresség van a szívemben, teljesen összeomlottam. Laura és Flóra jól vannak. Hiszem, hogy az anyukájuk ott van velük most is... és Reni az unokáimban él tovább"

- mondta sírva az asszony, aki nyolc hónapja a férjét is elvesztette.

Renáta és a férje négy éve vettek meg egy öreg házat Újfehértón, amit felújítottak. Ikergyermekeik koraszülöttként jöttek a világra, emiatt jelenleg is még inkubátorban vannak, de hamarosan az édesapjuk hazaviheti őket.

"Nem tudod, mennyire szeretsz valakit, amíg rá nem jössz, hogy soha többé nem fogod látni. Hogy egy olyan világban kell élned, ahol ő már nem létezik”

– írta közösségi oldalán Renáta férje.

"Óriási katasztrófa a fiamnak, hogy a két kislánya anya nélkül maradt. Teljesen összeomlott, maga alatt van. A fájdalom miatt egyelőre képtelenek vagyunk beszélni a történtekről" – mondta a Blikknek a férfi édesapja. A család még várja a vizsgálatok eredményét, tudni szeretnék, hogy pontosan mi okozta a tragédiát.

Hosszúné Vass Angelika, Újfehértó polgármesterének a felesége a Facebookon indított összefogást a családért, amelynek keretében egy jótékonysági adománykoncertet is szerveztek december 8-ra. A pelenka, illetve popsitörlő adományokat egy szépségstúdióban lehet leadni a városi piacnál.

Aki pénzadománnyal szeretné segíteni a gyászoló családot, az édesapa, Seres Csaba Máté számlaszámára utalva teheti meg: 10403480-86768455-78661007


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Holtan találták meg az autójukban a négy eltűnt tinédzsert, akik kempingezni indultak
Nagyon esős idő volt a baleset idején, és valószínűleg az történhetett, hogy a jármű vezetője elvesztette az uralmát a Ford Fiesta felett, és kisodródott az úton.

Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy eltűnt négy fiatal, akik kempingezni indultak. A tizenéves brit kamaszok még november 19-én beszálltak egy Ford Fiestába a wales-i Harlech-ben, aztán két nap múlva kellett volna hazaérniük, de napok óta semmilyen hírt nem adtak magukról.

Végül a tiniket a vizes árokba borult autójukban találták meg holtan pár nappal később.

A walesi rendőrség közleménye szerint a holttesteket abban a járműben találták meg, amely letért az úttestről, és elsüllyedt a vízben - írta meg a Mirror.

A rendőrség beszámolója szerint a Ford Fiesta a tetejére borult és félig elsüllyedve egy elhagyatott út menti vizes árokban kötött ki.

A BBC arról írt, hogy egy helyi lakos tett bejelentést egy járműről, pontosabban a Ford Fiestáról, amely fejjel lefelé állt a vízben.

Az egyik kamasz édesanyja korábban azt mondta, valójában nem is tudott arról, hogy a tinédzserek kempingezni mennek. Azt hitte, hogy a fiúk egy barátjuk nagyapjához tartanak. Az anya teljesen összeomlott az eset után.

A helyi rendőrség jelenleg is vizsgálja, hogy mi vezethetett a tragédiához.

A Snowdonia nevű nemzeti parkban a tinik eltűnése után nagyszabású keresést indítottak, amelyben rendőrségi helikopteres csapatok, a parti őrség és a hegyi mentők is részt vettek.

Nagyon esős idő volt a baleset idején, és valószínűleg az történt, hogy a jármű vezetője elvesztette az uralmát a Ford Fiesta felett, és kisodródott az úton.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
Holtan találtak az erdőben a fiát gyászoló apára Kecskeméten
Szívszorító családi dráma: nem sokkal élte túl fiát az 53 éves férfi.

Link másolása

Holtan találtak rá arra az 53 éves kecskeméti édesapára, akit eltűnt személyként keresett a rendőrség – írja a Kecskemet365.hu oldal. A férfi holttestére a városban lévő erdőben bukkantak rá.

A többgyermekes édesapa eltűnését a lánya jelentette be a rendőrségen, egy Facebook-csoportban pedig a helyiektől is segítséget kért.

A posztban azt írta, az apukájának meghalt a fia, s fájdalmában ő is elment szerdán reggel, de azóta nem adott életjelet magáról

– számolt be a helyi lap.

Az információik alapján a férfit utoljára egy kecskeméti kórháznál látták, de az elindulása után a telefonja már ki volt kapcsolva, csak a kocsiját találták meg.

A 24.hu megkeresésére a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya elmondta, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, így a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy rokonodért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy látogass el ERRE AZ OLDALRA, ahol többféle segítséget kaphatsz.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Dráma a bíróságon: rohamot kapott az ítélethirdetés után a kemecsei szemkinyomó rém áldozata
Gy. Attila puszta kézzel nyomta ki Gabriella szemgolyóit, majd magára hagyta a nőt. 20 év börtönre ítélték, az áldozata azonban szigorúbb büntetésre számított.

Link másolása

Rohamot kapott a bíróságon az ítélethirdetés után a kemecsei szemkinyomó rém áldozata - derül ki a Blikk tudósításából. Lakatos Gabriella szigorúbb büntetésre számított.

A vád szerint Attila és Gabriella 2020 júliusától tartó szerelmi kapcsolata kiegyensúlyozatlan volt, többször szakítottak egymással. A férfi tavaly februárban békülési szándékkal kereste fel a nőt Kemecsén. Azonban miután összeszólalkoztak, Gy. Attila a nőt egy üres telekre vonszolta, majd fojtogatni kezdte.

Gabriella védekezett, többször is a férfi ujjába harapott és segítségért kiabált. Gy. Attila ezért az ujjaival kinyomta mindkét szemgolyóját a szemgödörből, majd elmenekült a helyszínről.

Bár Gabriella felépült a brutális támadásból, a látását már nem tudták megmenteni, mindkét szemére megvakult.

Az ügyben csütörtökön hirdettek ítéletet a Nyíregyházi Törvényszéken. Az ítélethirdetésre Gabriellát testvére, Róbert kísérte el. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolt 35 éves férfit a debreceni börtönből videóhíváson keresztül kapcsolták be a terembe, ahol 20 év fegyházra ítélték.

Az ügyészség azonban korábban tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre tett indítványt, és Gabriella is erre a büntetésre számított.

Az ítélet kihirdetése után Gabriella és a testvére is zokogásban törtek ki. A tárgyalótermet is elhagyták, a nő pedig epilepsziás rohamot kapott, mentőt kellett hívni hozzá.


Link másolása
KÖVESS MINKET: