KÉK HÍREK
A Rovatból

Agyonlőtte a várandós anyját egy kétéves fiú

A 31 éves amerikai nő maga hívta fel a rendőröket, és elmondta, hogy a fia hátba lőtte. Később ő és a magzata is meghalt a kórházban.
Fotó: News5 - szmo.hu
2023. június 23.


Link másolása

Egy kisfiú hátba lőtte az édesanyját június 16-án az Ohio állambeli Norwalkban - írta meg a CNN.

Aznap a rendőrségre nem sokkal 13 óra után futott be hívás a 31 éves, nyolc hónaposan várandós anyától, aki elmondta, hogy hátba lőtte a kétéves fia.

A Telex foglalta össze, hogy mi történt: a rendőrök a hívás után azonnal kimentek a házhoz, majd a zárt bejárati ajtón keresztül bejutva az emeleti hálóban megtalálták az édesanyát és a kétéves kisfiút, egy pisztollyal. A közlemény szerint az anya ekkor „teljesen magánál volt”, és a hatóságok szerint a rendőröknek „teljes körűen beszámolt a történtekről”. Később a 28 éves férje is hazaérkezett.

Az anyát ezután kórházba vitték, ahol sürgősségi császármetszést hajtottak végre. A magzatot nem sikerült megmenteni: a nem született kisfiút később halottnak nyilvánították. Később az anya is belehalt a sérüléseibe.

A rendőrök a fegyvert és a kiégett töltényhüvelyt is lefoglalták, a tárban további 12 töltényt találtak. A házkutatás során a rendőrség számos, a gyerekek biztonságát garantáló eszközöket talált: biztonsági kapukat, rácsokat az ajtóknál, gyermekzárakat a fiókokon.

Azt, hogy mi történt pontosan, még nem lehet tudni: a rendőrség közleménye szerint egyelőre nem emeltek vádat, és az ügyet továbbították a Huron megyei ügyészségnek.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Tragédia a szalagavatón: a fellépése után meghalt a kiskunhalasi középiskola egyik tanára
A mentők hosszasan küzdöttek az oktató életéért, de már nem tudták megmenteni. Az iskola saját halottjának tekinti.

Link másolása

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni az életét - írja a baon.hu.

Az intézmény közleményében azt írta, hogy

az oktató a fellépését követően lett rosszul.

„Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti” - tették hozzá.

A baon.hu úgy tudja, hogy a rendezvények helyet adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Elvittek a kórházból egy ismert orvost a rendőrök Salgótarjánban az asszisztensével együtt
Az a gyanú ellenük, hogy hálapénzt fogadtak el. A rendőrség megerősítette a történteket.
SZMO, fotó: Police.hu - szmo.hu
2023. december 08.


Link másolása

Egy ismert orvost és asszisztensét vitték el a rendőrök hálapénz elfogadása miatt a salgótarjáni kórházból, írta meg a nool.hu.

A történteket a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette:

"A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folyamatban lévő büntetőeljárásban munkatársaink vesztegetés elfogadása miatt december 7-én állítottak elő egy orvost az egyik Nógrád vármegyei kórházból."

A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel más információt egyelőre nem hoz nyilvánosságra.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Rémálom a sípályán: nyolc métert zuhant az anya és fia, amikor kizuhantak a sífelvonóból Ausztriában
Az anya súlyos hát- és medencesérüléseket szenvedett. A fiú és a férj is megsérült, de róluk a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

Link másolása

A sífelvonó, amelyben a család ült, hirtelen meglazult, és hátracsúszott, majd összeütközött a következő üléssel. A baleset Schwendauban történt: egy 38 éves nő és 11 éves fia a körülbelül nyolcméteres mélységbe zuhantak.

A Blikk összefoglalója szerint a négyüléses székben az anya és a fiú mellett a családfő is ott volt, amikor eddig ismeretlen okból a baleset bekövetkezett.

Az anya súlyos hát- és medencesérüléseket szenvedett. A fiú és a férj is megsérült, de róluk a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

A családot mentőhelikopterrel szállították az innsbrucki kórházba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
128 késszúrással ölte meg 19 éves feleségét – akár életfogytiglant is kaphat
Első fokon októberben a férj 14 év börtönt kapott, de ezt az ügyészség kevesellte, ezért fellebbeztek.

Link másolása

Élete végéig börtönbe kerülhet az a 22 éves férfi, aki két éve 128 késszúrással végzett 19 éves feleségével Jászladányban. A házaspár tagjai aznap hangosan veszekedtek, ez fajult el a vád szerint. A gyilkosság után a férfi elrejtette felesége holttestét a lakásban, később a rokonai ott találtak rá - hangzott el az RTL híradójában. A párnak két kisgyereke van. Első fokon októberben a férj 14 év börtönt kapott, de ezt az ügyészség kevesellte, ezért fellebbeztek.


Link másolása
KÖVESS MINKET: