hirdetés

KÉK HÍREK

A mohácsi rendőrkapitány halt meg a reggeli autóbalesetben Pécsen

Dr. Páter Attila 46 éves volt, egy éve vezette a rendőrkapitányságot Mohácson.
Fotók: police.hu - szmo.hu
2021. január 15.

hirdetés

A Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője halt meg abban a tragikus autóbalesetben, ami péntek reggel fél 8 körül történt Pécsen, a Nyugati Ipari úton.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy két autó karambolozott egymással, az egyik kocsi sofőrje pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, egy másik személy pedig megsérült.

Több helyi portál, köztük a Mohácsi Újság.hu is úgy értesült, hogy a halálos áldozat dr. Páter Attila, Mohács rendőrkapitánya. A lap szerint

az alezredes éppen munkahelye felé tartott szolgálati autójával, amikor a karambol történt. Délután a rendőrség megerősítette, hogy dr. Páter Attila tragikus hirtelenséggel, életének 47. évében elhunyt.

Az alezredes 2020. január 16-ától látta el Mohácson a kapitányságvezetői feladatokat, előtte 16 éven át vezette a Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát.

"Páter Attila 27 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél. A testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában"

- írták.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Az eljegyzési bulin verte össze a menyasszonyát részegen a vőlegény, felfüggesztett börtönt kaphat

A nő súlyos sérüléseket szenvedett, az orra is eltört, később mégis megbocsátott jegyesének.
MTI, címkép: illusztráció (yiyiphotos/Pixabay) - szmo.hu
2021. április 09.

hirdetés

Felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott az ügyészség egy férfi ellen, aki az eljegyzésük ünneplésekor bántalmazta a menyasszonyát - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t pénteken.

A 32 éves férfi és áldozata élettársi kapcsolatban élt. A férfi 2020 októberében megkérte a párja kezét, és miután a nő igent mondott, úgy döntöttek, hogy az örömteli hírt a rokonokkal együtt ünneplik meg.

A mulatozáson a jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztó jegyespár összeszólalkozott, és a vita hevében a vőlegény többször arcon ütötte menyasszonyát, aki elesett. A férfi ezután megrugdosta, súlyos sérüléseket, köztük orrcsonttörést okozva a nőnek.

Az eset után a nő visszaköltözött a családjához, de később a pár kibékült, a sértett megbocsátott a férfinak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

A temetőből lopkodott mécsesekkel világított otthon egy füzesabonyi férfi, mert nem volt nála áram

50 rendbeli, üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult eljárás a 48 éves férfi ellen.
Fotó: police.hu - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

Még januárban jelentették be a rendőrségen, hogy az elmúlt időszakban valaki visszatérően, több mécsest ellopott a füzesabonyi temetőből.

A rendőröknek sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, akit április 8-án gyanúsítottként hallgattak ki.

A 48 éves füzesabonyi férfi kihallgatásán beismerte, hogy 2019 őszén, valamint 2020. szeptember és október hónapokban is ő lopta el a temetőből a mécseseket. Mint kiderült, azért, mert a házában nem volt áram, ezért a mécsesekkel világított.

Az otthonában tartott házkutatáskor a nyomozók megtalálták az ellopott elektromos mécseseket.

Sz. Sándor ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság 50 rendbeli, üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt folytat eljárást - olvasható a police.hu oldalon.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Videón, ahogy elfognak egy pedofil férfit Győrben, aki fizetni akart a szexért egy gyerekkel

A 42 éves férfit korábban már elítélte a bíróság hasonló jellegű bűncselekményért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

Letartóztattak egy 42 éves férfit, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szombaton a police.hu honlapon.

A nyomozók februárban kaptak információt a férfi tevékenységéről, ezért a csevegő applikáción keresztül feltérképezték a szándékát; ekkor derült ki, hogy

fizetni akart azért, hogy Győrbe "szállítsanak" neki egy gyermekkorút.

A nyomozók a találkozón elfogták a férfit, aki magával vitte az előre megbeszélt összeget. A férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy

hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A KR NNI őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt folytatnak büntetőeljárást. A Győri Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

VIDEÓ: Elfogtak egy pedofilt Győrben

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

A gyereküléssel együtt repült ki a kétéves kislány az autóból egy kanyarban Szlovákiában

Az apa is sokkos állapotba került, de még ki tudta hívni a mentőket, akik helikopterrel vitték a gyereket kórházba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

Kiesett egy kétéves kislány a mozgó autóból Szlovákiában. Az eset szerdán a Nagyszombati járás Apaj (Opoj) nevű településén történt - írja a cas.sk.

Egy kanyarban kinyílt az autó ajtaja, és kirepült belőle a gyerek a gyereküléssel együtt. Az úttestre esve még tovább csúszott legalább 15 métert, végül egy beton ereszcsatornának ütközött.

A sokkos gyereket mentőhelikopterrel, súlyos sérülésekkel szállították a pozsonyi gyermekkórházba.

"Az egész hirtelen történt és a rendőrség még vizsgálja, mi okozhatta, hogy menet közben kiesett a gyermek az autóból. Az esés következtében a kislány fejsérülést szenvedett, a pozsonyi gyermekkórházban ápolják"

– közölte a rendőrség szóvivője.

A lap úgy tudja, hogy a baleset miatt az apa is sokkot kapott, de még kihívta a mentőket. Amint észlelte, hogy a gyerek kiesett, pár méter múlva leállt és azonnal a kicsihez rohant. A mentősök szerint a gyerek fejsérülést szenvedett, de eszméleténél volt és kommunikált.

Úgy tudni, hogy az apa lassan ment az autóval. Előzőleg tisztították ki a kocsibelsőt, így lehetséges, hogy nem volt megfelelően rögzítve a gyerekülés, és nem működött a gyerekzár.

hirdetés

A Nagyszombat megyei rendőrség a Facebookon közölt fotókat.

Forrás: Budapesti Autósok


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: