News here
hirdetés

KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

20 éves lány halt meg a szerdai tápióbicskei balesetben

A fiatal játékvezető halála nemcsak a helyi közösséget, hanem az egész Pest megyei labdarúgást megrázta, a hétvégi focimeccseket egyperces gyászszünettel kezdik.

Link másolása

hirdetés

Meghalt az a 20 éves nő, aki szerdán kora este sérült meg életveszélyesen egy autóbalesetben Tápióbicske közelében - számolt be róla az RTL Híradó.

A lány négy barátjával utazott Nagykáta felé, amikor autójuk megcsúszott egy kanyarban és a szemből érkező kocsi elé sodródott, így frontálisan ütköztek. Georgina az anyósülésen ült, pont ott, ahol a másik autó becsapódott. Egyedül neki volt bekötve a biztonsági öve, de olyan erejű volt az ütközés, hogy ez sem segített rajta.

Ő sérült meg a legsúlyosabban, már a helyszínen életmentő beavatkozásokat kellett végrehajtani rajta. Rögtön kórházba szállították, de másnap belehalt a sérüléseibe.

Tápiószentmártonban mindenkit megrázott a fiatal nő halála. A helyi sportpályánál rengeteg mécsest és virágot helyeztek el Georgina emlékére. A lány ugyanis már hat éves kora óta focizott, nemrég pedig játékvezető lett.

"Nagyon nagyon megrázta a halála nemcsak a helyi közösséget, a labdarúgást, hanem az egész Pest megyei labdarúgást"

- mondta Tóth László, a helyi sportegyesület vezetője, aki gyerekkora óta ismerte Georginát. Szerinte nagy karrier állt a lány előtt játékvezetőként.

A fiatal nő barátai, akik szintén megsérültek a balesetben, még kórházban vannak, de javul az állapotuk. Az RTL Híradó információi szerint az autót vezető fiatal férfinak egyelőre nem mondták el, hogy Georgina meghalt.

hirdetés

Úgy tudják, a baleset miatt egyelőre még senkit sem hallgattak ki, halált okozó közúti közlekedési baleset okozása miatt folyik az eljárás.

A hétvégi pest megyei futballmeccseket egyperces gyászszünettel kezdik.

VIDEÓ: Az RTL Híradó riportjahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Belefulladt a kádba egy 9 hónapos brit kislány, miután az anyja elájult fürdetés közben
Az anyuka azt mondja, az utolsó emléke, hogy lehajol a kislányáért és ki akarja venni a kádból. A következő dolog, amire emlékszik, hogy a férje kiabál és felemeli a földről.

Link másolása

hirdetés

Meghalt egy 9 hónapos brit kislány, miután az édesanya elájult fürdetés közben a covid-oltás után - írja a Mirror.

Az eset még 2021 márciusában történt. Az anya, Louise Atkinson a nyomozás során azt mondta, hogy délelőtt fél 11 körül kezdte el fürdetni Ellie-t. A kicsi a kádban ült körülbelül nyolc centiméteres vízben,

a nő utolsó emléke pedig az, hogy lehajol érte, hogy kivegye. "A következő dolog, amire emlékszem, hogy James kiabál, és felemel engem"

- mondta Louise.

A kicsit helikopterrel szállították kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni. A halálát a vizsgálat szerint fulladás okozta.

A nőre és a kádban fekvő kicsire a férj talált rá, miután hazaért egy fogorvosi vizsgálatról. A férfi kivette a kislányt a kádból, felhívta a segélyhívót és a diszpécser utasításai alapján azonnal elkezdte az újraélesztést.

hirdetés

Louise a nyomozóknak azt is elmondta, hogy Ellie koraszülött volt, és másnap egy szívműtétje lett volna, ami miatt nagyon ideges volt, enni és aludni sem tudott rendesen. A nő egy nappal korábban kapta meg az Oxford-Astrazeneca koronavírus elleni oltást is. Az angliai közegészségügyi hivatal azonban azt közölte, hogy az „álmosság” nem számít elterjedt mellékhatásnak. A nő később viszont úgy emlékezett vissza, hogy "furcsán érezte" magát.

Louise a második oltása után is elájult 2021 júniusában, amikor éppen Ellie sírját látogatta meg.

Az esetet kivizsgálták, de Louise szerint végül senki sem tudott egyértelmű magyarázatot adni arra, hogy miért vesztette el az eszméletét. Phil Read nyomozó őrmester, a dorseti rendőrség munkatársa azonban úgy fogalmazott, hogy az esetet balesetként kezelik, és az oltásra adott reakció is közrejátszhatott abban, hogy a nő elájult.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
„Szép kislány vagy, gyere velem beszélgetni!” – 10 éves kislányt szólított le egy idegen férfi Debrecenben
Pénteken, iskolaidő után kezdte követni a suliból hazafelé sétáló gyereket, aki ijedtében a zebránál várakozó emberek közé menekült. Az édesanyja feljelentést tesz, a rendőrök figyelik a környéket.

Link másolása

hirdetés

Majdnem hazáig a nyomában volt egy idegen férfi - mondta el a negyedikes debreceni diáklány, akit pénteken, kora délután egy nála jóval idősebb ember követett a lakótelepen. A lány kivételesen egyedül indult haza az iskolából, de a pár perces séta rémálommá vált.

"Megállított. És mondta, hogy milyen szép kislány vagyok és menjek el vele beszélgetni"

- mondta el. Próbált a tömegbe vegyülni, és onnan már nem figyelte, hogy követi-e a férfi.

Édesanyja feljelentést tesz. Más szülők is egy gyanús alak miatt nyugtalankodnak a városrészen. Egyikük elmondta, hogy van egy játszótér a közelben és ott is mondták, hogy egy férfi állandóan ott van, követi a gyerekeket.

Az iskola is lépéseket tesz. Az iskolaigazgató közölte, hasonló ügyben még nem kérték a rendőrség segítségét, de most már fogják, hogy biztosítsanak járőrözést azokban az időpontokban, amikor a legtöbb gyerek indul haza egyedül az iskolaból. A rendőrök azóta fokozottan ellenőrzik a környéket, de eddig "gyanús személyt nem észleltek."

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Felpofozott egy 11 éves diákot az iskolai karbantartó Debrecenben
Az édesanya és az iskola is mást állít az esetről, a férfi azonban már nem dolgozik az inzétményben.

Link másolása

hirdetés

Egy karbantartó a napköziben kezet emelt egy ötödikes kisfiúra Debrecenben csütörtökön – tudta meg az RTL Híradója. A 11 éves gyerek arca felduzzadt és kipirosodott az eset után.

A 60 éves férfi az iskolavezetés szerint azért ütötte meg a gyereket, mert csúnyán beszélt, a fiú édesanyja szerint ez fordítva történt.

Az igazgató azt közölte, belső vizsgálat indult, a gondok már nem dolgozik náluk. Az anya feljelentést tett.

11 éves kisfiút pofozott fel a karbantartó


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy korábban félbevágott kocsit adott el tökéletes állapotú, sérülésmentes autóként egy budapesti autókereskedő
Csalás gyanúja miatt nyomozás indult ellene. A rendőrök szerint a szakszerűtlen javítás miatt a kocsiban utazók életveszélyben voltak.

Link másolása

hirdetés

A becsületes nepperként ismert autókereskedő azt mondja, nem látott még ilyen rossz munkát. A szakértő szerint a Honda hátsó része sérülhetett meg, ezt cserélték le, kontár módon.

A kereskedő azonban úgy kínálta, hogy az autó megkímélt, tökéletes állapotú, sérülésmentes. Amikor a vevő rájött, hogy becsapták, feljelentést tett.

A rendőrök szerint a vevőt nemcsak másfél milliós kár érte, de az élete is veszélyben volt.

A kereskedő ellen csalás gyanújával indult nyomozás. A becsületesnepper néven publikáló kereskedő szerint könnyen el lehetett volna kerülni ezt:

"Az egy fair helyzet, ha azt mondja a kereskedő, hogy jó, ezért kerül ennyibe, mert itt a fénykép, tessék nézd meg, felvállalod a felelősségét, hogy az autó ilyen, akkor nincs ezzel semmi probléma".

Úgy vélte, hogy az ilyen csalások azért nem mindennaposak.

hirdetés

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy az autókereskedő nem tett vallomást és a gyanúsítás ellen panasszal élt. A rendőrök a nyomozást lezárták. Az iratokat átadták az ügyészségnek, ott harminc napon belül vádat emelhetnek.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: