hirdetés

KARÁCSONY

Karácsonyi videó: Koltai Róbert osztrák nagypapát alakítva olvasztja meg a szíveket

Bár szövege nincsen a színésznek, az érzelmek így is teljesen áthatják a nézőket.

Link másolása

hirdetés

A legjobb és legérzelmesebb reklámok mindig karácsonykor születnek. Idén a Telekom reklámjában egy ismerős arc is feltűnik.

Koltai Róbert a reklámban egy kedves nagypapát alakít, aki meglepi unokáját karácsonykor. A kisfiú azért örül a hatalmas ajándékdoboznak, mert ráállva pont meg tudja ölelni nagypapáját.

Koltainak ugyan szövege nincsen, de így is nagyon megható az alakítás. Ma délelőtt már az RTL Klub is sugározta magyar verzióját.

A szívmelengető reklám megtekinthető a Youtube-on:

A Magyar Telekom ezt írta a filmről:

hirdetés

"Ez egy Magyarországon forgatott film, amelyet a Magyar Telekom megbízásából a DDB Budapest készített. Idén a Magyar Telekom nyerte el a Deutsche Telekom pályázatának nyerteseként a lehetőséget arra, hogy olyan karácsonyi reklámfilmet készítsen, amelyet a DT csoport leányvállalatai 9 országban (Ausztria, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Észak-Macedónia, Montenegró, Szlovákia, Románia és Magyarország) használnak karácsonyi reklámfilmjükként.

A hazánkban kitalált és forgatott, de nemzetközi vizekre evező reklámfilm a Magyar Telekom és a DDB Budapest együttműködésében jött létre. Ez az első alkalom, hogy a Deutsche Telekom csoport közös reklámfilmet készített, ahol határoktól függetlenül mutathatjuk meg a Telekom által fontosnak tartott univerzális értékeket.

A 2020-as karácsonyból hiányzott a szokásos varázslat. Idén vissza akartuk hozni ezt a varázslatot - mert a legnagyobb ajándék az egész családdal való együttlét. Ezért a globális kampányunk közös üzenete: "A legnagyobb ajándék az, hogy újra együtt vagyunk".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KARÁCSONY

Erzsébet királynő már most megvásárolta személyzetének a karácsonyi ajándékot

A királynő így közel 10 ezer fontot költ az ünnepek alatt dolgozóira.

Link másolása

hirdetés

Erzsébet királynő idén is ugyanazt az ajándékot fogja adni 1500 fős személyzetének, mint minden évben. A hagyományt már édesapja és nagyapja, György is követte - írja a The Sun.

Az ajándék nem más, mint egy angol puding a Tescóból, 6 font összegben. Csekélynek tűnik, de ez összességében így is majdnem 10 ezer font.

A királyi család hivatalos honlapján megerősítették, hogy valóban minden egyes személyzeti tag kapni fog ajándékot. Sőt a Buckingham-palotában és a Windsori kastélyban néhányan személyesen Őfelségétől kaphatják meg csomagjukat, ami egy üdvözlőlapot is tartalmaz majd.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KARÁCSONY

Megbüntettek egy családot, mert túl korán tették ki a karácsonyi fényeket a házukra Floridában

A családot azért büntették meg, mert a közösség megállapodása szerint csak hálaadás után lehet kitenni a karácsonyi dekorációt.

Link másolása

hirdetés

Túl korán rakták ki a karácsonyi fényeket a házukra, bajba került miatta egy család Floridában - írja az AP. A hírügynökség tudósítása szerint a Moffa család direkt felbérelt egy céget, akik karácsonyi pompába öltöztették a házat és az udvart. A díszítéseket, fényeket november 6-án helyezték fel.

Nem sokkal később viszont kaptak egy levelet, amiben az állt, hogy megsértették a közösség megállapodását, és ha nem távolítják el a fényeket, akkor napi 100 és 1000 dollár közötti pénzbírságot szabhatnak ki rájuk.

A megállapodás szerint ugyanis hálaadás előtt nem lehet karácsonyi díszeket kihelyezni az ingatlanokra. Ezt a szabályt pedig azért hozták, hogy az emberek ne hagyják kint egész évben az ünnepi dekorációt.

A családnak azonban esze ágában sincs leszedetni a díszeket.

"Ez volt a vállalat egyetlen szabad időpontja, én pedig nem tudok felmászni a tetőre"

- mondta a helyi sajtónak a családfő, aki azt is hozzátette: nem tudtak a fenti szabályról.

Az is kiderült, hogy a karácsonyi fények miatt a szomszédjuk tett bejelentést.

hirdetés

A családfő szerint felajánlották, hogy hálaadásig lekapcsolják a fényeket, de ezt sem fogadták el megoldásként.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KARÁCSONY

22 gyerek, 7 unoka: 2 millió forintot költ csak karácsonyi ajándékokra a legnagyobb brit család

Három karácsonyfa köré gyűlik össze a két focicsapatnyi gyerek. A Radford házaspár legnagyobb és legkisebb gyereke között 31 év a korkülönbség.

Link másolása

hirdetés

Már feldíszítette idei első karácsonyfáját a legnagyobb brit család, írja a Mirror. Sue és Noel Radfordnak eddig összesen 22 gyereke született, közülük 19 a mai napig velük él. A két focicsapatnyi gyereket számláló családban már 7 unoka is született, így nem csoda, ha úgy számolnak, hogy idén is nagyjából 5000 fontot (2,1 millió forint) költenek csak a karácsonyi ajándékokra.

Az angliai Morecambe-ben, egy korábbi idősek otthonában élő Radfordék tavaly a nappali mellett a konyhában és a verandán is felállítottak egy-egy karácsonyfát csak azért, hogy mindent átjárjon az ünnepi hangulat.

Sue pedig már neki is állt az ajándékok beszerzésének, ami nagyjából gyerekenként 100-250 fontjába (43-108 ezer forint) kerül a családnak.

Nem elég, hogy alaposan meg kell tervezni az ajándékok megvásárlását, nehogy véletlenül kimaradjon valaki, külön gondot jelent a becsomagolás is. A házaspár ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy minden meglepetést saját kezűleg csomagoljanak be. Ezért Radfordék évente nagyjából 70 tekercs csomagolópapírt használnak fel úgy, hogy számításaik szerint negyedóránként átlagosan 20 ajándék becsomagolásával végeznek.

Legalább ennyire komoly feladat az ünnepi ebéd előkészítése is. Egyszer karácsony napján hajnali 1-ig ébren voltak a szülők azért, hogy a másnapi vacsorához a burgonyát és a többi zöldséget előkészítsék. Az egyik évben a 10 kilós pulyka mellé 7 kg krumplit és kelbimbót sütöttek, hogy mindenki jól lakjon.

hirdetés

Sue és Noel Radford még gyerekek voltak, amikor megismerték egymást. A két egyaránt állami gondozott kamasz szinte azonnal egymásba szeretett,

első gyerekük születése idején a nő 14, a férfi pedig 18 éves volt. Három évvel később házasodtak össze. Azóta összesen 11 lányuk és 11 fiuk született. Az idén 32 éves Chris és tavaly áprilisban született legkisebb testvére, Heidi Rose között egy hónap híján 31 év a korkülönbség.

A most 46 éves Sue és nála négy évvel idősebb férje egy saját piteboltból tartja fenn a családot. A Radford's Pie Company, vagy másnéven a Faraday's pékséget még 1999-ben alapították Heyshamben. A gyerekek közül 19 még ma is a szülőkkel él.

A népes Radford család a legtöbb közösségi oldalon megtalálható. A YouTube-ra néhány napja töltöttek fel egy összeállítást a 2018-as, 2019-es és 2020-as karácsonyukról. Aki kíváncsi arra, hogy milyen egy több mint 30 tagú família karácsonya, itt nézheti meg az angol nyelvű videót:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KARÁCSONY
A Rovatból
hirdetés

Fotók: Felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth téren

A körülbelül 18 méter magas, 40-50 éves ezüstfenyő idén Nemesvámosról érkezett.

Link másolása

hirdetés

Hétfő reggel felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth téren. A körülbelül 18 méter magas, 40-50 éves ezüstfenyőt november 21-én, vasárnap kora délután vágták ki Nemesvámoson - írja a veol.hu.

A hatalmas ezüstfenyőt a katasztrófavédelem, valamint a honvédség és a rendőrség munkatársainak közreműködésével vasárnap délután szállították fel Budapestre, majd hétfő reggel fel is állították a Parlament előtt.

Az Ország Karácsonyfája adventtől vízkereszt napjáig díszíti a Kossuth teret.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: