KAPCSOLAT

Szűz barátnője teherbe esett – tanácsot kért a mélyen vallásos férfi

Állítja, párja nem lépett félre – nem is nagyon tudott volna, hisz a home office miatt a nap túlnyomó részét együtt töltik.

Link másolása

Tanácsot kért az interneten egy 20 éves férfi, mert párja teherbe esett – ez még nem lenne annyira szokatlan eset, csakhogy a mélyen vallásos fiatal azt állítja, sosem feküdtek le egymással, abban pedig biztos, hogy társa nem csalta meg – írja a brit Mirror.

A férfi a Redditen kérdezett rá a lehetséges okokra. 19 éves barátnőjével már három éve együtt vannak, de vallásos családi hátterük miatt úgy döntöttek, egyelőre nem fekszenek le egymással. Ha pedig megteszik, akkor sem a szülői házban szeretnék, ahol jelenleg is laknak.

A nő az utóbbi időben rosszul volt, és szemmel láthatóan néhány kilót is felszedett. Mikor hányingerre is panaszkodott, párja annak ellenére vett neki terhességi tesztet, hogy meg volt győződve arról, hogy a terhesség kizárt.

Ennek ellenére a teszt pozitív volt – mind a négy.

A nő azonban továbbra is azt állítja, kizárt, hogy állapotos legyen, hiszen még szűz. A férfi pedig teljesen tanácstalan, hiszen váltig állítja, hogy barátnője nem feküdt le sem vele, sem mással. Ahogy a Redditen írta, nehezen is tudta volna megtenni, hisz mindketten otthonról dolgoznak, a nap legnagyobb részében együtt vannak.

A hozzászólok többsége szerint két lehetőség van: a nő kiosont éjszaka, vagy valaki a házon belül ejtette teherbe. A jobb indulatú feltételezések szerint bedrogozhatták, így úgy ejthették teherbe, hogy nem is tudott róla. Egy kommentelő pedig azt javasolta: várják meg az orvosi szakvéleményt, mert több terhességi teszt is produkálhat fals pozitív eredményt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
A Rovatból
Ez a hűtlenség négy fő jele egy magándetektív szerint
Titkolózás a telefonnal, megváltoztatott jelszavak - ezek mind arról árulkodhatnak, hogy a párod megcsal.

Link másolása

Bár a karácsony a szeretet ünnepe, de a statisztikák szerint december meg a szakítás hónapja. Ilyenkor kerül pont a legtöbb kapcsolatra és sok esetben ezt az utolsó lépést több-kevesebb ideig tartó hűtlenség előzi meg. A megcsalás jeleiről a Mirror megkérdezett Aaron Bondot, egy brit nyomozóiroda munkatársát, akinek hosszú évek óta a hűtlen párok utáni szaglászás tölti ki az életét, így igazi szakértőnek számít a témában.

Íme a lista:

Az első jel, amire azt mondta, hogy figyelni kell, amikor a pár egyik tagja titkolózik a telefonjával.

„Ha a partnered megváltoztatja a jelszavát, elkezdi magával vinni a telefonját mindenhova a házban, vagy kifogásokat keres, amikor megkéred, hogy használhasd a telefonját, mindez annak a jele lehet, hogy nem hűséges. Azt is sokat elárul, hogyan helyezik az asztalra telefonjukat, amikor nem használják. Ha következetesen lefele fordított képernyővel, akkor lehet, hogy rejtegetnek valamit”.

A nyomozó arra is rámutatott, hogy a hűtlen fél nem szívesen mesél a napjáról. Ez általában azért lehet, mert aggódnak, hogy lebuknak, amikor hazudnak. Ugyanis a hűtlenek számára nehéz lehet emlékezni minden hazugságukra, és könnyen keveredhetnek ezáltal ellentmondásokba.

Egy másik egyértelmű jel, ha észreveszed, hogy a szexuális életed megváltozott. A szakértő megosztotta, hogy a hirtelen változásra gyanút ébreszthet.

„A csalók gyakran kevesebbet szexelnek otthon, de az is előfordulhat, hogy éppen többet szexelhetnek. Ez azért van, mert bűntudatot éreznek, és ezzel kompenzálják érzelmi megosztottságukat. De megtörténhet, hogy a hűtlen fél új dolgokat kezd bevezetni a szexuális életbe, melyek korábban nem voltak szokásban.”

Végezetül Aaron azt állította, hogy a csalók megpróbálják igazolni saját eltávolodásukat azzal, hogy a megcsalt félben keresik a hibát, sokszor mondvacsinált okokkal.

Megpróbálják meggyőzni magukat, hogy partnerük a probléma.

Olyan apró problémákat hozhatnak fel, mint például „nem sétáltatják a kutyát, nem teszik el az edényeket” vagy más apróságot, amelyek valójában korábban nem okoztak gondot.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
A Rovatból
„A férjem a bébiszitterem volt négyéves koromban” – ki is borultak a kommentelők
A nő szerint csak az agymosott Z generáció tagjai hiszik azt, hogy a nagy korkülönbség rossz.
Bánáti Ida - szmo.hu
2023. december 31.


Link másolása

Nem mindennapi történetet osztott meg egy angol nő.

Samantha Gizzle még akkor ismerte meg a későbbi férjét, amikor ő 4 éves volt, a férfi pedig 19 éves. A fiú volt ugyanis annak idején a bébiszittere.

A nő egy olyan videót tett közzé az egyik közösségi oldalon, amelyet Adele "When We Were Young" című dalával illusztrált. A videóban megosztott egy fotót, amelyen az akkor 19 éves Johnathan a négyéves Samanthát tartja a karjában - írta meg a Sassy.hu.

A következő képen a pár az esküvőjük napján látható: a férfi 44, a nő 29 éves.

"Te voltál a legjobb bébiszitter"

- írta Samantha a poszt alá.

Mint kiderült, a párkapcsolatuk akkor kezdődött, amikor a lány 18 éves lett. Samantha azt írta, örül, hogy túlléptek a korkülönbségen és együtt nyitották életünk új fejezetét.

Leírta, milyen boldog a férfi mellett, és mennyire szereti.

Örömében azonban nem osztozik minden kommentelő. Az egyikük azt írta:

"Amikor TI fiatalok voltatok? Amikor TE kicsi voltál, Ő már felnőtt volt."

Más azt írta, hogy ez azért elég beteg dolog.

A nő szerint csak az agymosott Z generáció tagjai hiszik azt, hogy a nagy korkülönbség rossz egy kapcsolatban, és hangsúlyozta, hogy nem akkor jöttek össze, amikor még gyerek volt, hanem akkor, amikor ő már nagykorú volt.

Te mit gondolsz Samantha és Jonathan kapcsolatáról?

Forrás: The Sun


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Tudod mi a DINK életforma? Ez a pár bátran vállalja, kapnak is érte hideget-meleget
Sokan azt hiszik, a DINK-ek a mai világ termékei, de az életmód már 1987-ben megjelent. Lilly Anne és Evan bátran vállalják, hogy így boldogok.

Link másolása

Népszerű fogalom párok körében a DINK mint életforma. Sokan gondolják, hogy ez is egy divatos mozaikszó a 21. századi jólét világában, de valójában a "mozgalom" már a nyolcvanas években felütötte a fejét.

Lilly Anne és a férje, Evan is tudatosan választották a DINK-életet, és a TikTokon meg is mutatják, milyen előnyökkel jár ez – írja a LADBible alapján a 24.hu.

A DINK egy angol mozaikszóból származik: Double (vagy Dual) Income No Kids – azaz dupla jövedelem, gyerek nélkül.

A kifejezést 1987-ben, a Los Angeles Times egyik cikkében használták előszőr, vagyis idén már 36 éves. Akkor a lapban olyan párokat mutattak be, ahol mindketten jövedelemmel rendelkeznek, de tudatosan nem vállalnak gyereket. Akkor sokan olyan ok miatt döntöttek a gyerektelen család mellett, amik ma is megállják a helyüket: magas infláció, alacsony bérek.

Lilly Anne és Evan néhány pontban összeszedték, milyen előnyökkel jár a DINK:

  • soha nem kell semmiben a szüleik segítségét kérniük,
  • ha akarnak, munka után minden nap beülhetnek valahová, vagy elmehetnek vacsorázni,
  • bevásárláskor azt vehetik meg, amit szeretnének,
  • és mindig marad egy kis pénzük, amit magukra költhetnek,
  • Evan pedig hozzáteszi: ő bármelyik hétvégén dönthet úgy, hogy kimegy egy meccsre, vagy elmegy golfozni.

A párra olyan gyűlöletcunami zúdult a közösségi médiában, amilyet sokan megkaptak az 1987-es cikk után is. Ők azonban egyáltalán nem törődnek a gyűlölködőkkel, sokkal inkább örülnek a függetlenségüknek.

@lillyanne_ Living the best life, the D.I.N.K life ? #dink #nokids #couple #fyp ♬ original sound - Lilly


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Te megcsinálnád? A nő arra kényszerítette a barátját, hogy FaceTime-on közvetítse a 12 órás műszakját
A férfiben ugyan állítása szerint megbízik, de a nőkben nem.

Link másolása

TikTokon van egy flackoandela nevű fiók, ami José és Nela tulajdona és az ő kapcsolatukat lehet rajta nyomon követni. Azonban az egyik videójukkal kissé kiverték a biztosítékot.

Nela ugyanis bevallotta, hogy arra kérte Josét, hogy közvetítse végig a 12 órás műszakját FaceTime-on:

„A barátomnak az egész 12 órás műszakja alatt Facetime-oznia kell velem. NEM azért, mert nem bízom benne, hanem mert nem bízom a nőkben”

A képaláíráshoz pedig azt írta: „Lehet, hogy felmondok és elmegyek vele dolgozni!”

@flackoandnela Might quit my job & go work w/ him ! 🥰 #4u ♬ Insane - Summer Walker

Akárhonnan is nézzük, ez nagyon durva önbizalomhiányra utal, és elég mérgező lehet a kapcsolatukra nézve, amit többen ki is fejtettek a kommentszekcióban. Többen megírták, hogy ez így már túlzás, és hagyjon teret a barátjának, bízzon benne, hogy a férfi képes kezelni a nőket.

A videó most már 7,5 millió megtekintés fölött jár, de nem ez az egyetlen említésre méltó megosztásuk. Egy másikban például azt láthatjuk, ahogy a lány a kocsiból követi a barátját, a feliratban pedig leírja, hogy csak biztosra akar menni, hogy a barátja nem egy kolléganőjével sétálgat.

„Tesó, ez őszintén olyan szomorú, látom a traumát a szemében. Nem szereti ezt. Csak hagyd el őt.”

- írta nekik valaki, és azt kell mondjuk, egyetértünk.

Nela és José azonban nem törődtek a kritikákkal, és egy közös videót is posztoltak, amiben gyakorlatilag kinevették azokat, akik mérgezőnek tartják a lány hozzáállását.

@flackoandnela Behind cameras! #4u ♬ sees sound blowing up - jayden

Később azonban kiderült, hogy José is posztolt egy ilyen videót, amiben tágra nyílt szemmel néz a kamerába, a felirat nagyjából ugyanaz, azonban a végén az olvasható: „nos, srácok, igazatok van”. A felirata pedig lefordítva az, hogy szabadítsátok ki flacko-t!

@cash_flacko Free flacko #4u ♬ Pope Is a Rockstar - SALES

A közös csatornájukon 2022-es az utolsó videó, így arra lehet következtetni, hogy a páros kapcsolata nem tartott sokáig. És persze benne van, hogy csak poénnak szánták ezt a pár féltékenykedő videót, valószínűleg volt igazság alapja és akkor valószínűleg mindkettőjüknek jobb, ha külön utakon folytatják.

Forrás: YourTango


Link másolása
KÖVESS MINKET: