KAPCSOLAT

„A randik manapság leginkább egy állásinterjúhoz hasonlítanak” – kiderült, miért egyre több a szingli férfi

A koronavírus után teljesen megváltoztak az ismerkedési szokások, ráadásul a nők elvárásai magasabbak, mint valaha.

Link másolása

Egyre több a szingli a 30 év alatti férfiak között, írja a New York Post egy friss kutatás eredményei alapján. A Pew kutatóintézet felmérése szerint a vizsgált célcsoport tagjai közül napjainkban 63 százalék él egyedül, míg ez az arány 2019-ben csak 51 százalék volt.

A fiatal férfiak szerint több oka is van, hogy nem találnak párt maguknak: részben a koronavírus-járvány okozta elszigeteltség, részben pedig a nők magas elvárásai miatt élnek egyedül.

„A randik manapság leginkább egy állásinterjúhoz hasonlítanak” – mondta egy 28 éves oregoni középiskolai tanár. Ian Breslow szerint az ismerkedés időszaka ma már nem létezik, ami egyáltalán nem teszi könnyebbé a magányból kilábalást.

A tanár a lapnak felidézte egyik közelmúltbeli első randiját, ami egészen a hazaútig remekül alakult. Séta közben azonban a nő váratlanul megkérdezte, hogy a gyerekeik majd inkább állami vagy magániskolába járjanak. Ezután több konkrét kérdést is kapott a jövendőbeli házasságkötésükkel kapcsolatban. Ezekre Breslow már direkt olyan válaszokat adott, amikről tudta, hogy nem lesznek a randipartner ínyére.

Ian Breslow a rossz tapasztalatok után egyáltalán nem akarja még elkötelezni magát. A fiatal férfi inkább laza és stresszmentes kapcsolatokban gondolkozik, amiből szerencsére rengeteg kínálkozik.

A párkapcsolati szakértők véleménye egybecseng az oregoni tanár megfigyelésével. Ronald Levant pszichológiai professzor szerint ahogy a nők közelednek a harminc felé és ketyeg a biológiai órájuk, egyre többet gondolnak a családalapításra.

Teljesen megváltozott a flörtölés a Covid óta, állítja az ugyancsak 28 éves Andrew Bruno. A New York államból származó kórházi ápoló megfigyelései alapján a világjárvány óta az ismerkedés fő terepe az internet és a randiappok lettek. Gyakran hetekig tartó csevegések után találkoznak csak először, amitől elmegy a kedve az egésztől és inkább a karrierjére összpontosít. Ráadásul a bárokban is zárkózottabbak az emberek, és nehezebb kiszakítani őket a társaságukból, mint a koronavírus előtt.

Egy 25 éves queens-i férfi ugyancsak a koronavírust okolja a magánéleti kudarcok miatt. Bár Mike M. számára elsősorban a betegség elhúzódó tünetei, vagyis a long Covid okoz nehézségeket. A férfi szerint egészen más a kisugárzása, mint a koronavírus előtt, emiatt nehezebben elegyedik beszélgetésbe idegenekkel. Mike elmondása szerint jóval kevesebbet is szeretkezik manapság, mint a járványt megelőzően.

Mike M. a lapnak azt mondja, hogy már sokkal inkább az internetre megy fel a vágyai kielégítése miatt, minthogy emberekkel találkozzon. A fiatal férfi szerint a koronavírus elvett két évet a fiatalságából, amikor nem tudott randizni és szórakozni. Mostanra pedig két világ között rekedt, miközben egyre nagyobb a nyomás rajta, hogy hosszú távú párkapcsolatot alakítson ki valakivel.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
A házasságig várt a szexszel a férj – a nászéjszakán jött a hidegzuhany
Nem vallási okokból vagy bigottságból nem akart együtt lenni szerelmével, egészen más, de nyomós oka volt.
Fotó: Sasin Tipchai / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. szeptember 15.


Link másolása

Egészen a nászéjszakáig várt egy brit pár a szexuális együttléttel. A mai világban már ez is ritkaságnak számít, és különösen az, ha hozzátesszük, hogy ezt a leendő férj kérte a párjától. Még izgalmasabb úgy, hogy sem a férfi, sem kedvese nem különösebben vallásosak. A férfi csak annyit mondott kedvesének, hogy ódivatú, a hölgy pedig elfogadta ezt.

A nő aztán a Redditen felfedte, hogy mi volt az igazi ok.

Kiderült, hogy a férfinek mikropénisze van, azaz hímvesszője sokkal kisebb az átlagosnál.

Mindez a nászéjszakán derült csak ki. A nő azt írja, úgy tett, mintha minden rendben lenne, és nem is szándékozik megszégyeníteni a férjét, mert még mindig szereti. Mint írja, a problémája nem is a ténnyel van, hanem azzal, hogy párja nem volt hozzá őszinte a kapcsolatuk alatt.

Hozzátette: nem tudja még, mit fog kezdeni a helyzettel és nem is azért osztotta meg a történetét, hogy tanácsot kérjen, egyszerűen szerette volna kiadni magából az érzéseit.

(Mirror, 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
„Régen nagyszerű szexuális életünk volt, de aztán semmi” – a 83 éves nagyi szakított 37 éves férjével
- Jobb nekem nélküle, és bárcsak hallgattam volna a családomra és a barátaimra, de ami történt, megtörtént - mondta Iris.

Link másolása

Iris Jones világszerte címlapokra került, amikor szerelmi életéről mesélt, melyet az egyiptomi fiúja tett emlékezetessé.

Iris megdöbbentette a This Morning nézőit, amikor lazán beszélt az első közös szenvedélyes éjszakájukról, amely után „fájt a nyereg”, annak ellenére, hogy „egy egész tubus KY Jelly-t” elhasználtak.

A szerelmes pár 2020-ban kötötte össze az életét, Ibriham pedig Iris házába költözött, és biztonsági őrként vállalt munkát egy áruházban.

De annak ellenére, hogy Iris mindenkit megnyugtatott, hogy a szerelmük igazi, a pár útjai azóta különváltak.

A Sassy.hu idézte a Daily Mailnek adott interjúját, amelyben Iris elmondta, hogy

az éjszakai lepedőgyűrögetésnek hirtelen vége szakadt, miután összeházasodtak, és Ibrahiam már az Egyesült Királyságban élhetett.

Azt is elmondta, hogy megbánta, amiért valaha is szóba állt a férfivel.

„Régen nagyszerű szexuális életünk volt, de aztán semmi. Én főztem, én takarítottam és én raktam rendet utána.”

„Jobb nekem nélküle, és bárcsak hallgattam volna a családomra és a barátaimra, de ami történt, megtörtént. Megbántam, hogy találkoztam vele, és most már tudom, hogy a legjobb férjem az első férjem, Gwyn volt.”

„Boldog vagyok, hogy itt élhetek egyedül a bengáli macskámmal, Mr. Tibbsszel, ő életem új szerelme. Örülök, hogy megszabadultam Mohamedtől.”

Iris elmondta, hogy a múlt hónapban dobta ki a férfit, és azóta nem látta és nem hallott róla, és hangsúlyozta, hogy nem is látná szívesen többé.

Elismerte, hogy talán Ibriham külseje is befolyásolta, amikor vonzódni kezdett hozzá és hozzátette:

„Azt hiszem, az imidzsébe szerettem bele. Ha kopasz lenne és pocakos, kétlem, hogy beleszerettem volna.”

„Most már biztosan nem érzek iránta szerelmet, amit érzek, az csak a hülyeség, hogy jobban kellett volna figyelnem.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Megőrülnek a nők a vibrátoros bugyiért, ami akár kétórás orgazmust is okozhat
Könnyen és gyorsan újratölthető a halk, diszkrét eszköz. Akadnak olyanok, akik a randi alatt is viselik, és pajzán játékot játszanak ezzel a vacsora közben.

Link másolása

Akár kétórás, folyamatos gyönyört is okozhat az a távirányítható mini vibrátor, amit bugyival együtt dobtak piacra, írja a Daily Star. A Desire Luxury (magyarul: Luxus Vágy) névre keresztelt vibrátor ráadásul gyorsan és könnyen bármikor újratölthető, ha éppen a legváratlanabb pillanatban merülne le.

A pajkos bugyit akár 8 méteres távolságból is működésbe lehet hozni a távirányító segítségével, amivel tetszés szerint lehet szabályozni a vibrátor 12 sebességét és több üzemmódját. A diszkrét eszköz ráadásul tökéletesen simul a női testhez, emiatt épp a megfelelő helyeket képes stimulálni.

A vibrátoros bugyinak évek óta komoly rajongói bázisa van. Az egyik vásárló például akkor is viseli, amikor a párjával vacsorázni mennek. Persze próbálják diszkréten használni a mini vibrátort, és nem feltűnést kelteni az étteremben.

Akad olyan nő is, aki ezzel dobja fel a munka utáni hazautat. Ilyenkor rendre a piros lámpánál kapcsolja be a szerkezetet, ami külön kihívást jelent, hiszen próbálja a többi sofőr mellett megőrizni az unott arckifejezést, miközben alul elönti a forróság.

A vibrátoros bugyi a vásárlók szerint diszkrét és halk, így akár társaságban is észrevétlen maradhat.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Kórházba került egy nő, aki azért fohászkodott Istenhez, hogy legyen allergiás a pasijára
A chicagói nő allergiás reakciót kért a szentlélektől, ha nem egymásnak teremtette őket új pasijával. Napokkal később megkapta a választ.

Link másolása

Egészen különleges módját választotta a szakításnak Zakiya Ivey, írja a LADbible. A chicagói nő azt kérte Istentől, hogy legyen allergiás a barátjára, amikor legközelebb találkoznak. Az égiek úgy tűnik, hogy meghallgatták az imát, mert a 24 éves nő a következő randi után kórházba került.

Zakiya még áprilisban döntött úgy, hogy szeretne megbizonyosodni egy hónapja tartó kapcsolata működőképességéről. Ezért azt kérte a mindenhatótól, hogy a legközelebbi találkozás alkalmával váltson ki belőle a férfi egy nem halálos allergiás reakciót akkor, ha az úr nem egymásnak teremtette őket.

A legközelebbi találkozás során a fiatal nő arca hirtelen elkezdett feldagadni, a szeme és a bőre begyulladt, mindenhol viszketett, ezért azonnal kórházba vitte a barátja. Miután néhány órával később kiengedték a kórházból, pontosan tudta, hogy mit kell tennie, és egy hét múlva szakított a férfival.

Zakiya azt mondja, hogy ezentúl is a szentlélekhez fordul majd tanácsért, mielőtt túlságosan belebonyolódna egy új kapcsolatba. A történtekről készült videót itt lehet megnézni:

@z.tanyasha Baby! To know I serve a LOVING God who HEARS and RESPONDS is what keeps me going. I didn’t even pray it out loud but I was sincerely asking in my head?? #christian #christiantiktok #godisgood #jesuslovesyou #jesusisking ♬ Live Again Remix - One House Worship

Link másolása
KÖVESS MINKET: