KAPCSOLAT
A Rovatból

Milyen pózban alszol a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Tudatalattink álmunkban is befolyásolja a testbeszédünket.
Címkép: Pexels - szmo.hu
2023. február 07.


Link másolása

Nem mindegy, hogyan helyezkednek el a párok alvás közben az ágyban - derült ki egy 2000 embert megkérdező tanulmányból - írja a Sun. Megfigyelték, hogy a kapcsolat erőssége és az alvópóz között is összefüggés van. A tanulmány egyik szex-és párkapcsolatszakértője, Jessica Leoni elmondta, hogy

alvás közben a tudatalattink formálja a testbeszédünket, így akaratlanul is kifejezésre juttathatunk olyan dolgokat a párkapcsolatunkkal kapcsolatban, amelyet nem is biztos, hogy tudatosítunk.

Az alváspózok alakulásánál fontos megjegyezni, hogy a párkapcsolatok kezdeti státuszában jellemzően összebújva, egymáshoz sokkal közelebb fekszenek a párok, az idő előrehaladtával ez változik. Ennek azonban nem az elhidegülés az oka, inkább az, hogy a párkapcsolat elmélyülésével már nem érzik azt az emberek, hogy egy esetlegesen kényelmetlen, mégis intimebb alvópózzal kell bizonyítani párjuknak az elkötelezesstésüket.

Bajt inkább akkor kell szimatolni Leoni szerint, amikor párunk hirtelen változtat alvópózt: az addigi összebújásból rövid idő alatt az lesz, hogy a másik oldalra fordulva alszik el.

Íme, a hat legnépszerűbb alvópóz és jelentésük:

Az elszeparált

Ez a leggyakoribb alvópóz - a megkérdezettek 34 százaléka alszik így: egymásnak háttal, ki-ki a maga oldalán, egy kis réssel a két hát között. Neve ellenére biztonságot feltételez a párok közt, és nem feltétlenül jelent rosszat, ám nem árt tudni, hogy a megkérdezettek közül általában azok is így alszanak, akik megcsalják párjukat. Elsősorban azért, nehogy lebukjanak mondjuk azzal, hogy párjuk megérzi rajtuk a szerető illatát. A szakértő szerint akkor érdemes résen lenni, ha párunk hirtelen vált át a bújásból erre.

A fordítva összesimulós

Egy fokkal intimebb a második legnépszerűbb alvópóz, amely nagyban hasonlít az előzőhöz azzal a különbséggel, hogy a párok közt nincs hely, hátuk majdnem egymáshoz simul, és a lábfejük összeér. Ez a hosszú kapcsolatban élők egyik jellemző póza - 22 % szavazott erre - kényelmes, mégis kontaktusban van a két ember a lábakon és a háton keresztül.

A kiskanál

A kiskanál, vagy ahogy sokan ismerik a kiskifli az egyik legnépszerűbb póz a friss párkapcsolatban élőknél: a megkérdezettek fele azt állította, hogy az első szex után így aludt el újdonsült párjával. A hosszú párkapcsolatban élőknek csupán a 16 százaléka alszik így, a többiek szerint ugyan nagyon bennsőséges ez a póz, nem túl kényelmes.

A kisajátító

Már a nevében is benne van, milyen tulajdonságokkal bírhat egy ilyen ember a párkapcsolatban. Az alvás terén is ilyen: az ágy nagy részét elfoglalva, kiterülve alszik, nem túl sok helyet hagyva párjának. Bár messze ez a legpofátlanabb alváspóz, a megkérdezettek 14 százaléka mégis így alszik.

Az odabújós

Szintén az újdonsült párok körében népszerű az odabújós póz, amikor a pár egyik tagja a másik mellkasára hajtja a fejét. Jellemzően a kapcsolat elején szeretnek így aludni a párok, egyébként csak 8 százalék szavazott erre az alvástípusra.

Fotó: Pexels

Az összebújós

Ennek a továbbfejlesztett változata az összebújás, ahol a párok egymás felé fordulva fekszenek, szorosan átölelve egymást. Szintén a "mézeshetek" jellemző alvópóza, ám valójában meglehetősen kényelmetlen, alváshoz nem túl alkalmas póz. A megkérdezettek csupán hat százaléka vallotta azt, hogy rendszeresen alszik így párjával.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
Rémálommá vált esküvő: a násznép hirtelen rosszul lett, volt, aki nem jutott el a vécéig sem
A végén mentőt kellett hívni, de a kórházban kiderült, hogy nem ételmérgezés terítette le a vendégeket.

Link másolása

Pillanatok alatt lett boldog eseményből rémálom egy brit pár esküvője. A szertartás után a lagzin tört ki a kór az ünneplők között - írja a The Sun.

Az ifjú pár - Jamie és Landon - elmondása szerint már az esküvő előtt érezhető volt, hogy valami baj lesz. A négyéves koszorúslány hasmenést kapott, de még nem sejtették, milyen következményei lesznek ennek.

Ám a szertartás után feltűnt nekik, hogy a 130 fős násznép elcsendesült. A hangulat ekkor már inkább olyan volt, mint egy virrasztás

- mondta el a vőlegény.

És ezután szabadultak el az események. A vendégeken látszott, hogy rosszul vannak, majd megrohamozták a három mellékhelyiséget. Ám sokan nem jutottak be, így a hányással, hasmenéssel küzdő vendégek közül volt, aki a szemetest használta, vagy odakint könnyített magán és előfordult, hogy a ruháját piszkította be valaki.

A végén már mentőt hívtak, mert ételmérgezésre gyanakodtak. A kórházban derült ki, hogy a norovírus fertőzte meg a vendégsereget. A kis koszorúslány kapta el, majd a próbavacsorán továbbfertőzte a násznépet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
Szexfilmjei miatt nem hajlandó senki randizni egy ausztrál egyedülálló anyukával
A randipartnerek szívesen ágyba bújnak a magát igazi MILF-ként hirdető nővel, de ennél többet nem akarnak tőle.

Link másolása

Kiakadt egy ausztrál nő, amiért OnlyFans-videói miatt nem akarnak vele randizni a férfiak, írja a Daily Mail. Billie Beever a TikTokon fejezte ki csalódottságát, amiért sokak szemében a munkája miatt „elfogadhatatlan” lett.

A randik általában jól alakulnak, mindenki számára ő a tökéletes nő, ám mindig eljön egy pillanat, amikor kiderül: a múltja miatt nem merik felvállalni a férfiak.

„Mindannyiunknak van múltja és története. Az egyetlen különbség, hogy az enyémet kurvára filmre vették” – mondja a videóban az egyedülálló anyuka, aki szerint ez még nem ok arra, hogy rendre faképnél hagyják.

Billie azon is ki van akadva, hogy a férfiak gyakran ágyba bújnak vele, de ennél többet nem akarnak tőle a videói miatt. A tiktokos kirohanást itt lehet megnézni:

@billiebeever_

But seriously im going to start sharing my real life conversations with people i have cos this shit blows my mind ♬ original sound - ✨BILLIE BEEVER✨

Az OnlyFans-modell videója megosztja az embereket: egyesek szerint nincs joga megmondani a férfiaknak, hogy mit akarjanak tőle. Mások szerint a nőnek viselnie kell a tetteinek következményét. Mások azonban a védelmükbe veszik az egykori fodrászt, és azt mondják, hogy egyszer majd eljön az igazi, aki feltétel nélkül szeretni fogja.

Billie Beever 18 éves kora óta dolgozik a felnőtt szórakoztatóiparban. Az OnlyFans kimutatása szerint manapság az oldal legkeresettebb szolgáltatóinak legnépszerűbb 0,6 százalékába tartozik. Az erotikus oldalon magát igazi MILF-nek leíró nő havi 11 dollárt (4000 forint) kér az előfizetőitől. A modell egy tavaly novemberi interjúban azt mondta, hogy el fogja mondani most hároméves kislányának, hogy miből él, ha a gyerek idősebb lesz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Szívfacsaró: néhány óra különbséggel halt meg a pár – 79 évig voltak házasok
Mindketten 100 évesek voltak, korábban a hosszú házasság titkát is megosztották.

Link másolása

Néhány óra különbséggel halt meg egy 100 éves ohiói asszony és vele egykorú férje, miután 79 évig voltak házasok, írja a Daily Mail. June és Hubert Malicote közel nyolcvan évig tartó szerelme múlt héten ért véget, amikor a néni a hálaadás után súlyosan megbetegedett, és a helyi hospice házban helyezték el. A férj ettől annyira összetört, hogy nem sokkal később őt is ugyanoda vitték.

June és Herbert öt napig feküdt eszméletlenül a közös szobában, mielőtt a férfi november 30-án este kilenc óra körül álmában meghalt. 76 éves fiuk szerint apja halálát az „összetört szív” okozta. Nagyjából húsz órával később, december 1-én, este hat óra környékén June is elhunyt.

A Kentuckyan felnőtt házaspár tagjai 1941-ben ismerkedtek meg egymással egy istentiszteleten. Egy évvel később, 20 éves korukban keltek egybe, amikor a haditengerészetnél szolgáló Hubert éppen otthon volt. A második világháborút követően telepedtek le az ohiói Hamiltonban. A házaspárnak három gyereke, hét unokája és tizenegy dédunokája született.

June és Hubert még júniusban adott interjút az egyik helyi tévécsatornának a hosszú, boldog élet és házasság titkáról. Ebben elmondták, hogy nem volt problémáktól mentes az életük, de ha összekaptak, egy kis mosolyszünet után megoldották a problémát, vagy egyszerűen csak témát váltottak.

A százéves férj szerint érdemes a szeretteinket az érzéseink elé helyezni. A nehézségeket minél gyorsabban oldjuk meg, és soha ne feküdjünk le aludni haraggal. Hubert a beszélgetés során elmondta, hogy el sem tudja képzelni az életét a felesége nélkül. Ha bármi történne June-nal, akkor ő is összeomlana.

Az idős házaspár kedvenc időtöltései közé tartozott a régi westernfilmek nézése, de fontos része volt a napnak a közös vacsora is. Lányuk elmondása szerint pedig minden reggel nagy mosollyal üdvözölték egymást.

A Malicote házaspár haláláról az ohiói tévé is hírt adott:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Szexbabát vett magának egy férfi, a párja fenyegetve érezte magát miatta
Rod az anyjának is bemutatta Karinát. A baba végül még munkát is szerzett tulajdonosának.

Link másolása

Eleget lett a magányból ezért 2021 októberében úgy döntött Rod, hogy vesz magának egy szexbabát. Azóta az élete megváltozott - írja a LadBible alapján a 24.hu.

„Nagyon üres volt az otthonom. Akkor szürkülsz el, ha nincs semmi, ami stimulálná az életedet. Két éve nem értem nőhöz, az egész kicsit idegen és távoli lett”

- árulta el a férfi.

Mint kiderült, volt ugyan párkapcsolata, de csak távolból, mert a barátnője ötezer kilométerre lakik tőle, így nem sok esélyük volt a találkozásokra.

Ezért Rod végül vett egy babát 3 ezer ausztrál dollárért (közel 800 ezer forint).

A Karina Luvly nevű bábu pedig azóta fontos szerepe tölt be az életében.

Megvásárlása után egy hónappal elárulta a partnerének is, hogy van egy babája. A nő előbb vitatkozni kezdett vele, nem értette a dolgot és fenyegetve érezte magát. De végül a férfi elmagyarázta neki, hogy a baba csak társaságként szolgál, így a barátnő végül elfogadta a helyzetet.

A férfi ezt követően a 85 éves anyjának is megmutatta Karinát, akit az idős asszony is elfogadott.

Sőt, még munkát is kapott Rod. A babának ugyanis létrehozott egy közösségi oldalt, ahová fotókat töltött fel róla. Ezt látta meg egy kínai gyártó, akiknek megtetszettek a munkái és felkérték, hogy legyen a fotósuk.

VIDEÓ: A babáról


Link másolása
KÖVESS MINKET: