News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

11 tipp, hogyan legyél túl azon, ha megcsaltak

Ha megcsalnak minket, az fáj. Egyedül maradni, fáj. De ezt a fájdalmat leküzdhetjük és jobbak lehetünk.
Forrás: Life Advisor, Címkép: jwvein képe a Pixabay -en. - szmo.hu
2021. december 28.


Link másolása

hirdetés
A Life Advisor célja, hogy minél több embert segítsen és inspiráljon az élet szeretetére, az álmai elérésre és hogy megvalósítsák a bennük rejlő lehetőségeket.

Éjfél után 10-15 perccel üzenetet kaptam az egyik barátomtól mindössze egyetlen sorral: "Szakítottunk." Úgy tűnik, hogy rajtakapta a barátnőjét, aki egy másik sráccal flörtölt a háta mögött, és amikor szembesítette ezzel, azt állította, hogy már nem szereti és úgyis azt akarja, hogy vége legyen, majd pedig elment.

A barátom teljesen le volt döbbenve és tudtam, hogy egy hosszú éjszaka vár rám és az, ha azt mondom neki, hogy legyen erős, semmit nem fog használni. Szüksége volt egy tervre, amely nemcsak erős emberként, hanem boldog emberként helyrerántja.

1. Mosolyogj!

A párod, aki megcsalt két dologra áll készen:

  • Szomorú leszel és átkozod őt
  • Még te magad sem tudod, hogy mit fogsz tenni

Amire viszont egyáltalán nem állnak készen, az egy nyugodt ember, kontrollált higgadtsággal. Tudják, hogyan kell válaszolni a szomorúságodra és az átkaidra, de ritkán állnak készen a nyugodt viselkedésre.

Tehát abban a pillanatban, amikor meggyőződtél a párod hűtlenségéről – függetlenül attól, hogy milyen gyorsan ver a szíved –, vegyél egy mély lélegzetet és mosolyogj! Jó lenne, ha mindezt a párod előtt tennéd meg, hiszen rendesen összezavarná őket.

hirdetés

Szóval mosolyogj rá, mosolyogj úgy, mintha te lennél a világ legnyugodtabb embere és igazából te sajnálod őket, azért, amit tettek.

2. Ne sírj, ne nyaggasd és ne próbáld bűntudatba kergetni őket!

Nem csináltál semmi rosszat. Hűséges maradtál a párodhoz mindaddig, amíg a kapcsolat tartott és most határozottan te vagy előnyben.

Ne hozz létre kiegyensúlyozatlanságot azzal, hogy kimutatod a gyengeséged. Tudom, nagyon nehéz megállni, hogy ne sírj, de az életed szerelme miatt ne sírj és ne nyaggasd őt. Hiszen neki, aki a szakítás mellett döntött, ez semmit nem fog számítani.

Ne próbáld bűntudatba kergetni őket, mert képesek lesznek elérni azt, hogy te érezd magad szarul azért, amiért ők megcsaltak téged, mondván, hogy ez csak és kizárólag miattad történt, ami viszont nem igaz.

3. Engedd el őket és ha már nincsenek ott, sírj!

Valószínűleg békén hagynak és elmennek, amikor kiderül, hogy te mindent tudsz a megcsalásról. Miután ez megtörtént, szabadon kiadhatod minden érzelmed. Sírhatsz, káromkodhatsz, felhívhatod a barátaidat stb. De ez csak egy napig tartson.

A barátom már ebben a helyzetben volt, szóval mondtam neki, hogy vegyen ki egy szabadnapot, sírja és/vagy tombolja ki magát, aztán egész nap beszélgettünk.

4. Ha a napnak vége, fel kell állnod és mindent újra kell kezdened

Nem számít, hány hónapot vagy évet töltöttetek együtt, ha vége, akkor vége! Össze kell gyüjtened a szíved összetört darabjait és újra kell kezdened, mert tovább kell élned az életed. A shownak folytatódnia kell!

5. Gondolj arra, mit csináltál, mielőtt összejöttetek

Ha hosszú ideig volt párod, akkor az életed részévé vált és nehéz lesz elképzelned az életed nélküle. De az igazság az, hogy már előtte is volt életed. Családdal, barátokkal és hobbikkal teli életed.

Itt az ideje, hogy visszatérj ezekhez, hogy ne gondolj a partneredre. Tölts időt a barátaiddal, térj vissza a régi hobbijaidhoz vagy keress újakat, légy közel a családodhoz. Mindig könnyebb mondani, mint megtenni, de ezek tényleg segíteni fognak életed ezen pontján.

6. Kerüld el a közös helyeiteket!

Egy dolog biztos, hogy amikor olyan helyekre mész, ahova korábban mindig együtt mentetek, felkavarodnak az emlékek. Ezért lehetőleg kerüld el ezeket a helyeket, legalább egy kis időre.

7. Ha úgy érzed beszélned kell vele, írj naplót!

Az az érzés, hogy SMS-t kell küldened aze xednek, könnyen eluralkodhat rajtad. De ezt felejtsd el! Nincs értelme többé felvenni vele a kapcsolatot, ráadásul kicsi az esélye, hogy választ kapsz. Ehelyett inkább írd le az érzéseid egy naplóba.

8. Lépj ki kicsit a közösségi médiából!

A közösségi médiában újra és újra látjuk az embereket. Annak ellenére, hogy letiltottad az exed, nagy az esélye annak, hogy egy mások által készített képen meglátod majd őt. Ez kissé megállítaná a továbblépési folyamatot. Tarts egy kis szünetet a közösségi médiától.

9. Ne ugorj egyből más ágyába!

Az egyik lehetőség, amit az emberek egy szakítás után tesznek, hogy alkalmi szexkapcsolatokba kezdenek. Ez nagyon káros a továbblépési folyamatban, mert nem hagyod, hogy az érzelmeid feldolgozódjanak és kihűljenek.

Ez nem azt jelenti, hogy a szexuális életednek teljesen le kell állnia egy bizonyos időre, de ha egy kis ideig tartózkodsz a szextől és a saját önfejlesztéseden dolgozol inkább, az többet fog segíteni, mint az alkalmi szexkapcsolatok.

10. Ha szakértő segítségre van szükséged, keress fel egy szakembert!

A szakítások rendkívüli traumák lehetnek. Nem baj, ha szakítás után nem érzed jól magad. Egyedül nehéz lehet továbblépni és teljesen érthető, ha időpontot kérsz egy terapeutához vagy pszichológushoz.

Ne szenvedj egyedül! Több dolgot is megtehetsz, hogy javítsd az életeden és a mentális egészségügyi szakemberek biztosan segítenek neked ebben.

11. Ha úgy érzed, továbbléptél és készen állsz randizni, akkor hajrá!

Csak azért, mert egy borzalmas szakításon vagy túl, nem kell örökre lemondanod a szerelemről. Ha úgy érzed, hogy továbbléptél, próbálj meg új emberekkel randizni. Rá fogsz jönni, hogy bizony van jobb, mint az exed. Ezúttal viszont óvatosan válassz. Mindig arra kell törekedned, hogy jobb legyél, mint a múltad és ne randizz olyanokkal, akik nem egyeznek meg az értékeiddel és az erényeiddel.

Ha tetszett, amit olvastál, keresd a Life Advisor blogot hasonló cikkekért!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Zavarja a félbevágott fiút és feleségét, hogy állandóan azt kérdezik tőlük, hogyan szexelnek
A 20 éves fiú egy borzalmas balesetben veszítette el a fél testét, beleértve a péniszét is. Párja szerint tiszteletlenség arról faggatni őket, hogyan élnek nemi életet.

Link másolása

hirdetés

Két évvel ezelőtt már írtunk arról a fiatal amerikai férfiról, aki egy szörnyű munkahelyi baleset miatt elveszítette a fél testét. Loren Schauers 2019-ben éppen egy targoncát vezetett át egy hídon a montanai Wilsal környékén még tavaly szeptemberben, amikor letért az útról, és 15 métert zuhant a géppel együtt. Ugyan a férfi amint észrevette, hogy az út széle omlani kezd a jármű alatt, kicsatolta magát és kiugrott az ülésből, de a biztonsági öv a lába köré tekeredett. A lendülettől a férfi azonnal visszacsapódott a gép oldalának, amitől eltörtek a bordái. Végül olyan szerencsétlenül ért földet a szakadék mélyén, hogy a négytonnás jármű alá szorult.

Loren a baleset alatt végig tudatánál volt: látta, ahogy a jobb karja tulajdonképpen felrobbant, deréktól lefelé pedig szinte teljesen összeroncsolódott. Csak azért maradt életben, mert nagyon puha volt a talaj a területen, ugyanis a fiú kollégái éppen átmozgatták a földet.

A baleset során elvesztette a jobb karját, eltört a jobboldali kulcscsontja és a válla. Tüdőembólia alakult ki nála, emiatt még lélegeztetőgépre is került.

A 19 éves fiú egyetlen esélye az életben maradásra a hemikorporektómia nevű radikális műtét volt, melynek során a teljes alsótestet eltávolítják, beleértve a lábakat, a nemi szervet, a végbelet a végbélnyílással együtt, a vizeletrendszert és a medence csontjait is.

Loren beleegyezett az életmentő, de óriási kockázattal járó műtétbe, amelyről még az orvosok is azt gondolták, hogy aligha fogja túlélni. Csodával határos módon azonban nem így lett, Loren életben maradt.

A most 20 éves fiú még csak másfél éve volt együtt a barátnőjével, amikor az életét teljesen megváltoztató baleset történt. Sabiát a műtét előtt és utána többször is felkészítették az orvosok a szerelme halálára, ezért összesen hatszor köszöntek el egymástól. Szerencsére a lánynak nem kellett végleg elbúcsúznia Lorentől, aki a rehabilitáció idején is kitartott mellette, és azóta is együtt vannak, sőt, már össze is házasodtak. A fiú már megtanult alkalmazkodni az új életéhez, felesége pedig mindenben segít neki, beleértve a zuhanyzást és a sztómazsákok kicserélését.

hirdetés

Közös YouTube-csatornájukon dokumentálják a mindennapjaikat, így a követők beleláthatnak abba, hogyan lehet fél testtel is teljes életet élni. Lehetőségük is van időnként kérdezni tőlük, ám a leggyakrabban előforduló kérdések már kezdik idegesíteni a párt. A legtöbbször ugyanis arra kíváncsiak az emberek, hogy hogyan tudnak nemi életet élni, tekintve hogy a fiú a baleset miatt elveszítette a péniszét.

"Többször felmerül a kérdés, hogy hogyan szexelünk. Ez egy nagyon személyes kérdés, amelyre soha nem fogunk válaszolni, és nem is utalunk rá, mivel nagyon tiszteletlen ilyet kérdezni. Ti sem kérdeznétek meg egy idegen házaspártól az utcán, hogy hogyan szexelnek. Csak azért, mert a mi életkörülményeink mások, még nem jogosít fel arra, hogy erről kérdezgessenek minket"

- tisztázta Sabia.

A 23 éves lány egy másik YouTube-videóban elmondta, hogy bármennyire is kockázatos volt párja számára az életmentő műtét, nem volt kérdés, hogy belemenjenek-e, hiszen így esély volt arra, hogy Loren tovább élhessen. Azt azonban nehéz megmondani, hogy meddig élhet. A hemikorporektómián átesett emberek átlagosan 11 évig élnek a műtét után, a rekorder 24 évig bírta. Loren esete viszont nagyon ritka, ezért a család abban reménykedik, hogy a fiú még legalább 40 évig velük marad.

Forrás: Daily Star


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Beleszeretett a saját anyjába, ezért elhagyta a feleségét egy 32 éves amerikai férfi
Ben Fordot még csecsemőként elhagyta az édesanyja, ám amikor felnőttként felkereste, azt mondja: „észbontó” szexuális kapcsolat alakult ki köztük.

Link másolása

hirdetés

Elhagyta a feleségét egy 32 éves férfi, mert miután megismerte, beleszeretett a saját anyjába - írja a The Sun.

Ben Ford most 32 éves. Az édesanyja 19 éves korában, Kaliforniában esett teherbe vele, de nem szerette volna felnevelni a kicsit, így örökbe adta, amikor megszületett. A nő ezután visszament Nagy-Britanniába.

Ford felnőttként azonban szerette volna megtudni, ki az édesanyja, így elkezdett kutatni a nő után. Végül meg is találta az 51 éves Kim Westet. Anya és fia levelezni kezdtek, majd 2015-ben sort kerítettek az első személyes találkozóra is.

Kim azt mondja, miután megismerte a fiát, olyan érzése volt, mintha "évek óta ismerték volna egymást", sőt, később szexuális álmai is lettek Bennel.

Anya és fia aztán megegyeztek, hogy egy szállodában fognak találkozni. Elmondásuk szerint miután megittak egy üveg pezsgőt, csókolózni kezdtek. Végül le is feküdtek egymással.

hirdetés
"Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte"

- mondta a lapnak Kim.

Három nappal azután, hogy Ben lefeküdt az anyjával, a feleségének is bevallotta, hogy beleszeretett Kimbe és „észbontó” szexuális kapcsolata alakult ki köztük.

"Mindig, mikor szexeltem veled, amióta megismertem, azt képzeltem, hogy őt csókolom"

- írta Ben az anyjáról a feleségének, akit végül 2016-ban el is hagyott.

A Sun szerint azt azonban nem tudni, hogyan alakult a továbbiakban anya és fia kapcsolata, Bennek és Kimnek ugyanis a michigani törvények miatt bujkálnia kell, mivel vérfertőzésért akár 15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak, és életük végéig bekerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Mosás, főzés, pénzügyek: a MILF-pornósztár tanácsát mindenben kikérik fiatal partnerei
Sara Jay szerint a fiatal férfiak nem tanulják meg otthon az alapvető házimunkák elvégzését, majd miután elköltöznek, a barátnőjük gondoskodik róluk.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legsikeresebb MILF-pornósztárnak rendszeresen emlékeztetnie kell arra a partnereit, hogy nem az anyukájuk. Sara Jay erről a LustCast legújabb, „Hogyan randizzunk MILF-ekkel?” című epizódjában beszélt, írja a Daily Star.

A 44 éves pornós kifejezetten kedveli, hogy a munkája miatt fiatalabb férfiakkal jöhet össze, de sokan közülük anyakomplexussal küzdenek. Ez pedig egy idő után kifejezetten bosszantja a hozzá hasonló idősebb nőket.

Egyszer előfordult, hogy az egyik partnere azt kérdezte tőle: az éppen a rádióban játszott számot kedveli-e, mert az anyukája nagyon. A pornós erre azt válaszolta, hogy a jövőben inkább „soha ne szerepeljen egy mondatban az anyjával, ameddig nem találkoznak”.

Akadt már is példa, hogy a partnere elárulta: még a szülei is fiatalabbak Saránál. A rutinos pornós azt javasolta, hogy erről inkább ne is beszéljenek többet. Nem egyszer előfordult azonban, hogy a fiatalabb férfiaknak ő mutatta meg, hogyan kell főzni, mosni vagy a mosogatógépet bekapcsolni.

Véleménye szerint a fiatal férfiaknak otthon senki nem mutatja meg ezeket a hétköznapi dolgokat, majd miután elköltöznek otthonról, a barátnőjük viseli a gondjukat.

hirdetés

A legmeghökkentőbb azonban, hogy a pénzügyi kérdésekben is a tapasztalt pornósztár tanácsát kérik ki fiatalabb partnerei. Sara pedig szívesen adott nekik befektetési tippeket, de a brókerszámlák nyitásával kapcsolatban is fordultak már hozzá.

A teljes, angol nyelvű beszélgetést itt lehet megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Kiakadt egy kismama a férjére, aki magára hagyta őt a szülés előtt, hogy meglátogassa az exétől született lányát
Az anya azon is felháborodott, hogy a férfi egyetlen képet sem kért a távollétében született babáról, és hisztinek nevezte felesége dühöngését.

Link másolása

hirdetés

A Reddit közösségi oldalon borult ki egy nő a férje miatt, aki nem volt ott a közös gyerekük születésénél, mert éppen az előző kapcsolatából született lányánál volt látogatóban - számolt be róla a Mirror.

A 29 éves kismama elmesélte, hogy férjének van egy 12 éves lánya, aki az édesanyjával él, de jó kapcsolatot ápol édesapjával és annak új párjával is. A lány versenyszerűen vív, az apa pedig szerette volna megnézni őt az egyik versenyén, ám a feleség ezt nem tartotta jó ötletnek, mivel akkor már 39 hetes várandós volt. Felajánlotta a férjének, hogy inkább küldjön valami ajándékot a messze élő lányának, ahelyett, hogy elutazik hozzá, hiszen bármelyik napon jöhet a baba. A férfi viszont hajhatatlan volt, azzal nyugtatta a feleségét, hogy minden rendben lesz. Kompromisszumként felajánlotta, hogy amíg távol lesz, a legjobb barátja gondoskodik róla, ha esetleg beindulna a szülés. A nő önzőnek érezte magát, amiért maradásra akarja bírni a párját, de közben rettegett is attól, hogy esetleg nélküle kell végigcsinálnia a szülést.

Végül be is igazolódott a félelme: éppen a férje hazaérkezése előtti estén adott életet kislányuknak sürgősségi császármetszéssel.

A kismamát az apa távollétén kívül az is bosszantotta, hogy haza se akart repülni, miután megtudta, vele és a kicsivel minden rendben. Arra hivatkozott, a verseny még nem kezdődött el, és nem akarja elszomorítani a lányát.

"Amikor ezt mondta, kimerült és bágyadt voltam, így nem is vitatkoztam vele. A legjobban az bántott, hogy még csak egy képet sem kért a lányunkról, és videóhívásban sem akarta látni"

- írta.

Két nappal a baba megszületése után a férj úgy tervezte, hogy hazarepül, de aztán jelezte feleségének, hogy mégsem ül fel a gépre a rossz időjárás és a koronavírus-veszély miatt, nehogy esetleg megfertőződjön és hazavigye a vírust. Ez egy újabb csepp volt a pohárban az anyukánál.

hirdetés
"Bevallom, ekkor egy kicsit megtörtem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy esetleg nem akar hazajönni, azt mondta, nevetséges vagyok. Ezen a ponton elegem lett, és megmondtam neki, hogy jöjjön, amikor akar, de én a barátnőmnél leszek a babával, ha kijövünk a kórházból, és át kell gondolnom néhány dolgot. Erre azt mondta, hogy oké, majd hazajön, ha befejeztem a hisztit"

- mesélte a nő.

Leírta, állami gondozásban nőtt fel, így tudja, még mindig jobb úgy felnőni, hogy csak az anya neveli a gyereket, mintha senkije se lenne. Meg is fordult a fejében, ezek után otthagyja a férjét. De abban biztos, csak a kislány érdekében nem fog teperni azért, hogy működjön a házasságuk. Már arra is gondolt, felveszi a kapcsolatot pár ügyvéddel, hogy megkérdezze, mit tegyen.

A kommentelők megdöbbentek a történeten. Valaki azt írta, ő valószínűleg dobná azt, aki hisztinek nevezné a teljesen jogos érzéseit. Más pedig árulásnak nevezte azt, hogy egy férjnek nem a mindenórás felesége és a gyereke születése a prioritás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: