KAPCSOLAT

„Időskorban is feltöltődhet a szív, de bátorság kell hozzá” – Mária (80) és Sándor (86) esküvőjénél nem lesz ma szívmelengetőbb dolog a neten

Az örökifjú házaspár úgy döntött, nincs mire várni: összeköltöztek, és sírig tartó szerelemben együtt élik le az életüket. Interjúztunk az újdonsült feleséggel.
Tóth Noémi - szmo.hu
2023. április 08.


Link másolása

Mária nyáron a nyolcvanat tölti, Sándor lassan a nyolcvanhatodik életévét tapossa. Sokan ilyenkor már tartós tejet sem mernek venni, nemhogy új életet, sőt, házasságot kezdjenek, de őket nem ilyen fából faragták: nemrég tartották az esküvőjüket. A pár bő tíz éve ismeri egymást egy pünkösdi gyülekezetből, de a kapcsolatuk nagyon sokáig csupán felszínes volt. Ám három évvel ezelőtt Sándor megözvegyült, és a gyászév letelte után elkezdett közeledni Máriához, aki eleinte nehezen nyitott új kapcsolat felé. Aztán tavaly nyár óta Sándor újra udvarolni kezdett, immár eggyel intenzívebben, de hol Mária lépett vissza aggodalmaskodva, hol pedig a férfi hátrált meg családi okok miatt.

Lassan viszont ráébredtek a sok-sok találkozó és beszélgetés után, hogy nincs mire várniuk. Január végén ki is tűzték a nagy nap időpontját, együtt bejelentkeztek az anyakönyvvezetőnél, megvették együtt a jegygyűrűket, a közös élethez hiányzó holmikat, még egy új, közös ágyat is. Meginterjúvoltam Máriát, hogy meséljen ő maga az udvarlásról és az esküvőről, és még néhány (szándékosan diszkrét) fényképet is kaptam a nagy eseményről.

– Hogyan udvarolt önnek Sándor, mivel vette le a lábáról?

– Nem nagyon kellett levenni a lábamról, hiszen 12 éve egyedül élek. Sándor váratlanul, augusztus 8-án kérte meg a kezemet, én meg úgy voltam vele, hogy az ember nem akar a gyerekei nyakán lógni, tudom, hogy egyfolytában dolgoznak, az unokák is megnőttek, sőt, dédunoka is van már, úgyhogy sok üres órám volt, és belefáradtam az egyedüllétbe. Sándor pedig megkérdezte tőlem némi beszélgetés után, hogy akarok-e a felesége lenni, amire rögtön igent mondtam, csak utána elbizonytalanodtam el, mert a gyerekeim figyelmeztettek, hogy mégiscsak meg kellene ismerni jobban egymás szokásait.

Valóban eleinte felületes ismeretség volt, de megvolt az összhang, és lelkitársnak éreztem Sándort, főleg, hogy istenhívő emberek vagyunk, és aztán az emberi vonzalom is megszületett bennünk. Éreztük, hogy egymáshoz illünk, volt többször olyan eset, hogy felhívtam, és ő is ugyanarra gondolt, mint én, gyakran éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk, egy a felfogásunk.

Szimpatikus volt az is, hogy Sándornak csodálatos nagy családja van 6 gyerekkel, 13 unokával és 5 dédunokával. Sokat beszélgettünk telefonon, mivel messze laktunk egymástól, most az esküvőt követően költöztünk össze.

– És hogy sikerült az esküvő?

– Nagyon jól sikerült, mivel a lányom csodálatos szervező, és az egész család, a fiam és a lányom családja is aktívan hozzájárultak ahhoz, hogy a nagy nap felejthetetlen legyen. Minden részletet kidolgoztak, egészen az asztali vendégkártyákig. A polgári esküvő is fantasztikusan sikerült a rokonokkal teli teremben, megható volt számomra, hogy gyönyörű verssel készült az anyakönyvvezető, Kányádi Sándor Tudod című versével – ha csak rágondolok, máris borsódzik a hátam. Másnap, vasárnap pedig az istentiszteleten köszöntött a gyülekezetünk bennünket, áldásokat mondtak ránk és a házasságunkra. Az újdonsült férjemet a családom hamar elfogadta, szeretik őt.

– Volt, aki rosszallotta a frigyet?

– Inkább olyan volt, aki csodálkozott, vagy furcsállotta, de tapasztaltam, hogy aki régóta egyedül él, sokszor elhanyagolja magát, a hangulata is romlik, nincs társasága… pedig időskorban is lehet boldog az ember, mindenkinek kívánom ezt az érzést. Időskorban is feltöltődhet a szív, de bátorság kell hozzá, azonban Isten társas lénynek teremtett minket.

– Terveznek nászutat?

– Igen, a családom még erre is gondolt, és megszervezték, hogy Komáromba menjünk egyet fürdőzni egy wellness szállodába.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
A házasságig várt a szexszel a férj – a nászéjszakán jött a hidegzuhany
Nem vallási okokból vagy bigottságból nem akart együtt lenni szerelmével, egészen más, de nyomós oka volt.
Fotó: Sasin Tipchai / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. szeptember 15.


Link másolása

Egészen a nászéjszakáig várt egy brit pár a szexuális együttléttel. A mai világban már ez is ritkaságnak számít, és különösen az, ha hozzátesszük, hogy ezt a leendő férj kérte a párjától. Még izgalmasabb úgy, hogy sem a férfi, sem kedvese nem különösebben vallásosak. A férfi csak annyit mondott kedvesének, hogy ódivatú, a hölgy pedig elfogadta ezt.

A nő aztán a Redditen felfedte, hogy mi volt az igazi ok.

Kiderült, hogy a férfinek mikropénisze van, azaz hímvesszője sokkal kisebb az átlagosnál.

Mindez a nászéjszakán derült csak ki. A nő azt írja, úgy tett, mintha minden rendben lenne, és nem is szándékozik megszégyeníteni a férjét, mert még mindig szereti. Mint írja, a problémája nem is a ténnyel van, hanem azzal, hogy párja nem volt hozzá őszinte a kapcsolatuk alatt.

Hozzátette: nem tudja még, mit fog kezdeni a helyzettel és nem is azért osztotta meg a történetét, hogy tanácsot kérjen, egyszerűen szerette volna kiadni magából az érzéseit.

(Mirror, 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
„Régen nagyszerű szexuális életünk volt, de aztán semmi” – a 83 éves nagyi szakított 37 éves férjével
- Jobb nekem nélküle, és bárcsak hallgattam volna a családomra és a barátaimra, de ami történt, megtörtént - mondta Iris.

Link másolása

Iris Jones világszerte címlapokra került, amikor szerelmi életéről mesélt, melyet az egyiptomi fiúja tett emlékezetessé.

Iris megdöbbentette a This Morning nézőit, amikor lazán beszélt az első közös szenvedélyes éjszakájukról, amely után „fájt a nyereg”, annak ellenére, hogy „egy egész tubus KY Jelly-t” elhasználtak.

A szerelmes pár 2020-ban kötötte össze az életét, Ibriham pedig Iris házába költözött, és biztonsági őrként vállalt munkát egy áruházban.

De annak ellenére, hogy Iris mindenkit megnyugtatott, hogy a szerelmük igazi, a pár útjai azóta különváltak.

A Sassy.hu idézte a Daily Mailnek adott interjúját, amelyben Iris elmondta, hogy

az éjszakai lepedőgyűrögetésnek hirtelen vége szakadt, miután összeházasodtak, és Ibrahiam már az Egyesült Királyságban élhetett.

Azt is elmondta, hogy megbánta, amiért valaha is szóba állt a férfivel.

„Régen nagyszerű szexuális életünk volt, de aztán semmi. Én főztem, én takarítottam és én raktam rendet utána.”

„Jobb nekem nélküle, és bárcsak hallgattam volna a családomra és a barátaimra, de ami történt, megtörtént. Megbántam, hogy találkoztam vele, és most már tudom, hogy a legjobb férjem az első férjem, Gwyn volt.”

„Boldog vagyok, hogy itt élhetek egyedül a bengáli macskámmal, Mr. Tibbsszel, ő életem új szerelme. Örülök, hogy megszabadultam Mohamedtől.”

Iris elmondta, hogy a múlt hónapban dobta ki a férfit, és azóta nem látta és nem hallott róla, és hangsúlyozta, hogy nem is látná szívesen többé.

Elismerte, hogy talán Ibriham külseje is befolyásolta, amikor vonzódni kezdett hozzá és hozzátette:

„Azt hiszem, az imidzsébe szerettem bele. Ha kopasz lenne és pocakos, kétlem, hogy beleszerettem volna.”

„Most már biztosan nem érzek iránta szerelmet, amit érzek, az csak a hülyeség, hogy jobban kellett volna figyelnem.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Megőrülnek a nők a vibrátoros bugyiért, ami akár kétórás orgazmust is okozhat
Könnyen és gyorsan újratölthető a halk, diszkrét eszköz. Akadnak olyanok, akik a randi alatt is viselik, és pajzán játékot játszanak ezzel a vacsora közben.

Link másolása

Akár kétórás, folyamatos gyönyört is okozhat az a távirányítható mini vibrátor, amit bugyival együtt dobtak piacra, írja a Daily Star. A Desire Luxury (magyarul: Luxus Vágy) névre keresztelt vibrátor ráadásul gyorsan és könnyen bármikor újratölthető, ha éppen a legváratlanabb pillanatban merülne le.

A pajkos bugyit akár 8 méteres távolságból is működésbe lehet hozni a távirányító segítségével, amivel tetszés szerint lehet szabályozni a vibrátor 12 sebességét és több üzemmódját. A diszkrét eszköz ráadásul tökéletesen simul a női testhez, emiatt épp a megfelelő helyeket képes stimulálni.

A vibrátoros bugyinak évek óta komoly rajongói bázisa van. Az egyik vásárló például akkor is viseli, amikor a párjával vacsorázni mennek. Persze próbálják diszkréten használni a mini vibrátort, és nem feltűnést kelteni az étteremben.

Akad olyan nő is, aki ezzel dobja fel a munka utáni hazautat. Ilyenkor rendre a piros lámpánál kapcsolja be a szerkezetet, ami külön kihívást jelent, hiszen próbálja a többi sofőr mellett megőrizni az unott arckifejezést, miközben alul elönti a forróság.

A vibrátoros bugyi a vásárlók szerint diszkrét és halk, így akár társaságban is észrevétlen maradhat.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Kórházba került egy nő, aki azért fohászkodott Istenhez, hogy legyen allergiás a pasijára
A chicagói nő allergiás reakciót kért a szentlélektől, ha nem egymásnak teremtette őket új pasijával. Napokkal később megkapta a választ.

Link másolása

Egészen különleges módját választotta a szakításnak Zakiya Ivey, írja a LADbible. A chicagói nő azt kérte Istentől, hogy legyen allergiás a barátjára, amikor legközelebb találkoznak. Az égiek úgy tűnik, hogy meghallgatták az imát, mert a 24 éves nő a következő randi után kórházba került.

Zakiya még áprilisban döntött úgy, hogy szeretne megbizonyosodni egy hónapja tartó kapcsolata működőképességéről. Ezért azt kérte a mindenhatótól, hogy a legközelebbi találkozás alkalmával váltson ki belőle a férfi egy nem halálos allergiás reakciót akkor, ha az úr nem egymásnak teremtette őket.

A legközelebbi találkozás során a fiatal nő arca hirtelen elkezdett feldagadni, a szeme és a bőre begyulladt, mindenhol viszketett, ezért azonnal kórházba vitte a barátja. Miután néhány órával később kiengedték a kórházból, pontosan tudta, hogy mit kell tennie, és egy hét múlva szakított a férfival.

Zakiya azt mondja, hogy ezentúl is a szentlélekhez fordul majd tanácsért, mielőtt túlságosan belebonyolódna egy új kapcsolatba. A történtekről készült videót itt lehet megnézni:

@z.tanyasha Baby! To know I serve a LOVING God who HEARS and RESPONDS is what keeps me going. I didn’t even pray it out loud but I was sincerely asking in my head?? #christian #christiantiktok #godisgood #jesuslovesyou #jesusisking ♬ Live Again Remix - One House Worship

Link másolása
KÖVESS MINKET: