KAPCSOLAT

Heti egyszer szexel egy hetvenes pár – igaz, akkor három és fél napon át

Csütörtök délután annyi zöldséget és gyümölcsöt készítenek elő, hogy hétfő reggelig ki se kelljen kelniük az ágyból.

Link másolása

Dr. Peggy Kleinplatz, az Ottawai Egyetem professzora éveken át kutatta a szexuális kielégületlenség okát – írja a LADBible.

Egy interjúban elmesélte, milyen történetekkel találkozott a munkája során: az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor egy idős házaspárral beszélgettek.

„Régen heti háromszor szexeltünk. Mióta mindketten betöltöttük a hetvenet, már csak heti egyszer” – mondta a pár.

„Csütörtökönként munka után bemegyünk a konyhába és megkezdjük az előjátékot: felvágunk egy csomó gyümölcsöt, zöldséget, elég kaját arra, hogy ne kelljen kikelnünk az ágyból miatt hétfő reggelig, amikor munkába kell mennünk. Nincs más dolgunk, csak az, hogy szeretkezzünk három és fél napon keresztül. Szóval igen, most már csak heti egyszer szexelünk, de az csütörtök délutántól hétfő reggelig tart”

– magyarázták.

A professzor szerint azoknak a pároknak a legjobb a szexuális életük, akik hagyják magukat elveszni a pillanatban, szinkronban vannak egymással, empatikusak, autentikusak, sebezhetők, kockázatvállalók. Azt is elárulta, hogy a legtöbb problémás pár általában Valentin-nap környékén jelentkezett nála.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
A Rovatból
„Több mint 720 emberrel feküdtem le a 18 évvel ezelőtti válásom óta, szeretem a jó szexet”
Heti 3-5 új emberrel bújt ágyba a brazil nagyi. Az utóbbi három évben kicsit lassult a tempó, mert összejött valakivel.

Link másolása

Több száz egyéjszakás kalandja volt egy Londonban élő brazil nagymamának a válása óta, írja a Daily Star. A biszexuális Andréa Sunshine úgy számolja, hogy az azóta eltelt 18 év alatt összesen 720 férfi és női szexpartnere lehetett.

Az 54 éves influenszer nehezen tartja észben a számokat, de úgy saccolja, hogy heti átlagban 3-5 emberrel randizott, mióta szingli lett. Némileg lassult a tempó az utóbbi három évben, mert a fitt nagyi azóta nyitott kapcsolatban él, ahol a szex is kielégítő számára.

Andréa elmondása szerint az olyan partnereket kedveli, akik dominálni tudják őt. Szereti, ha egyszerűen a falhoz préselik, a nyakát harapdálják és a szexben átveszik az irányítást. De a leginkább azok tudják levenni a lábáról, akik kiválóan csókolóznak.

A brazil nő nemrég azzal került a hírekbe, hogy az OnlyFans-en tervezett pornós karriert. Ehhez pedig az interneten keresett állandó partnert maga mellé:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
A Rovatból
Eltitkolt terhes barátnő és dühös szülők vártak az álomnyaralásról hazatérő Tinder-párra a repülőtéren
A férfi szerint a reptéren várakozó terhes nő egy korábbi barátnője, aki a gyerekkel próbálja magához láncolni.

Link másolása

Botrányba fulladt egy Tinderen indult románc, ami végig túl álomszerű volt ahhoz, hogy igaz legyen, írja a The Sun. Madeleine Jaye a társkereső oldalon ismert meg egy férfit még tavaly decemberben, akivel egy hónapig csak cseteltek, mielőtt találkoztak volna. Annyira jól kijöttek egymással, hogy három hónappal később közös nyaralásra indultak Spanyolországba.

A 22 éves nő és a férfi egy húron pendültek: ugyanazt gondolták az életről, a jövőképük is hasonló volt, még a gyerekvállalásról is megegyezett a véleményük. Madeleine szerint az egész „túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen”.

Amikor hazaértek a nyaralásról, a repülőtéren egy mindaddig eltitkolt terhes barátnő várta őket, akinek már csak két hete volt hátra a szülésig. Vele voltak felpaprikázott szülei is, akik kamerákat toltak a férfi arcába, miközben számon kérték. Madeleine szerint az egész jelenet olyan volt, mintha hirtelen egy botrányos tévéműsorba csöppent volna, holott korábban még azt gondolta, egymásnak teremtették őket és feleségül fog menni újdonsült szerelméhez.

Ezután kiderült, hogy a magát 32 évesnek hazudó férfi valójában további öt évvel idősebb. A terhes barátnőjével négy éve voltak együtt, ennyi idő alatt összesen négy nővel csalta meg. A repteres eset után Jason üzenetet küldött Madeleine-nek, hogy a jelenetet csináló nő valójában csak egy dühös exbarátnő, aki csak azért esett teherbe, hogy magához láncolja őt.

Madeleine azonban nem hitt neki, és törölte magát a Tinderről. A TikTokon ötrészes videóban mesélte el a vele történteket, melynek végén azt mondja: ha valami gyanús, mindenki hallgasson inkább a megérzéseire.

@mjayeex You seriously cant make it up. It was like a scene out of jeremy kyle! #fyp #cantmakeitup #drama ♬ stream escapism - #1 worth it. stan


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Öt jel, ami arra utal, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik
Érdemes időben felfigyelni az intő jelekre és megelőzni a bajt.
Sassy.hu, Fotó: illusztráció, forrása: Pixabay - szmo.hu
2023. április 22.


Link másolása

Vannak olyan jelek, amelyek már akár évekkel korábban jelzék, hogy a kapcsolat nem tart örrökké, és szakítás lesz a vége. Érdemes tahát figyelni és időben reagálni rájuk.

A viták

Az egyik figyelmeztető jel a viták és az ezekre való reagálás. Ha nem tudod a partnered szemével nézni a dolgokat, az súlyosbíthat néhány kapcsolati problémát, melyek csak még inkább kiéleződnek a viták során.

Ha egy vita állóháborúvá válik, a 30 perces szabályt alkalmazd: hagyjátok félbe a beszélgetést, és 30 perccel később folytassátok. Addigra mindenki lehiggad, és sokkal nagyobb esély lesz arra, hogy belássátok, ha esetleg a másiknak van igaza és nem nektek. Ha képes vagy uralkodni magadon, azzal azt üzened a partnerednek, hogy figyelsz rá, és egy csapatban játszotok.

A kíváncsiság

Már nem kérdezősködsz, és nem érdeklődsz az álmairól vagy reményeiről - mert azt hiszed, hogy olyan régóta együtt vagytok, hogy mindent tudsz róla.

Őrült nagy meglepetések érik ilyenkor az embert.

Amikor elkezdünk randizni, rengeteget kérdezünk a másiktól, érdeklődünk iránta, de idővel elmaradnak ezek a beszélgetések. Fontos, hogy te továbbra is kérdezz: hogy érzi magát? Mire gondol? Mik a hosszú távú céljai? Ha úgy érzed, hogy a válaszok laposak, és inkább csak rutinszerűek, vedd észre, hogy baj van.

Felelősségvállalás

Gyakran megtörténik, hogy az egyik fél teljesen kilép a kapcsolat építéséből, és úgy csinál, mintha neki nem lenne szerepe a dolgok jóra vagy rosszra fordulásában.

Csak azt ismételgeti, hogy ha a partner megváltozna vagy másképp csinálna ezt-azt, akkor minden rendben lenne.

Sokkal könnyebb ujjal mutogatni a másikra, mint felelősséget vállalni a tetteinkért, gondolatainkért..

Amit teszel, az hatással van a partneredre, aki aztán hatással lesz rád - ilyen egyszerű ez. A viselkedésmódok sajnos erősítik egymást.

Bizalom

Az utolsó előtti jel az, amikor a szavaid és a tetteid nem fedik egymást, így

a partnered nem tud megbízni abban, hogy akármit is ígérsz, az összhangban lesz azzal, amit végül teszel.

Ezen nincs mit magyarázni: ha hazudós vagy, hűtlen, link, akkor az a kapcsolat megy a kukába.

Támogatás

Az utolsó jel az, amikor nem állsz a partnered mellett - vagy épp ő nem áll melléd az életed nagy és nehéz megpróbáltatásaiban.

Nem állsz ki érte, nem támogatod, magára hagyod, bármilyen szituációról legyen is szó.

Amikor már egymással harcoltok, és nem együtt, a világ ellen - ott a vége.

Ha időben reagálsz, ám süket fülekre találsz, még így is előfordulhat, hogy végül nem tudjátok elkerülni a szakítást, de legalább néhány vakon töltött évet megspórolhatsz így magadnak, amiért később nagyon hálás leszel. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy új esély mikor érkezik az életedbe. Gyerekekkel és tönkrement házassággal a hátad mögött, vagy még mindezek előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Elárulta egy válóperes ügyvéd, hogy miért megy tönkre a legtöbb házasság
A nők túlvállalják magukat, majd kipurcannak, a férjek eközben belekényelmesednek a helyzetbe.

Link másolása

Már több mint 4,5 millióan nézték meg a TikTokon azt a videót, amiben egy New York-i válóperes ügyvéd elárulja, miért megy tönkre a legtöbb házasság napjainkban. Dennis R Vetrano szerint a nők egyszerűen túlvállalják magukat, a férfiak pedig belekényelmesednek a helyzetbe, emiatt romlik meg a házaspárok többségének viszonya egymással, írja az Independent.

Az ügyvéd szerint a feleségek gondoskodnak a gyerekekről, bevásárolnak, mosnak, főznek, dolgoznak, intézik a házimunkát, és az is előfordul, hogy ők a fő pénzkeresők a családban, emiatt a hitelek törlesztése is rájuk hárul. A férfiak pedig hajlamosak belekényelmesedni a helyzetbe, eljárnak otthonról, a barátaikkal lógnak, végül pedig a feleségek egyszerűen belefáradnak az egészbe.

A kommentelők között több elvált nő egyetértett Vetrano megfigyelésével. Egyikük azt írta a volt férjére utalva, hogy a válása után „egy gyerekkel kevesebb volt, akiről gondoskodni kellett”. Egy másik elvált asszonyt megvádolta a férje azzal, hogy megcsalta. A nő szerint valójában annyi ideje sem volt soha, hogy leüljön a kanapéra, nemhogy randevúkra járjon. Egy harmadik hozzászóló pedig úgy fogalmazott, hogy kétgyerekes elvált anyukaként több szabadideje van, mint kétgyerekes házas nőként volt.

A válóperes ügyvéd angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@drvlaw The major theme I’ve been seeing? Women are TIRED #divorce #divorced #divorceparty #divorcedlife #divorcedmom #divorcesucks #divorcecoach #divorcedparents #divorceattorney #divorcesupport #divorceparties #divorcehelp #divorcerecovery #DivorceForce #divorcecourt #divorcecommunity #divorcedonedifferently #divorceddad #divorcechaos #divorceproceedings #divorcedmoms #divorcee #divorcecoaching #divorcees #divorcecake #divorcelawyer #divorceeducation #divorcesurvivor ♬ original sound - Dennis R. Vetrano, Jr.


Link másolása
KÖVESS MINKET: