hirdetés

KAPCSOLAT

Ezek a férjek legidegesítőbb szokásai az ausztrál nők szerint

A rendetlenség és a nemtörődömség viszi a pálmát, de az egyik feleséget például egy bizonyos testnedvvel lehet a leginkább felidegesíteni.

Link másolása

hirdetés

A szennyesből, a mostatlan edényekből és a szanaszét hagyott dolgokból van a leginkább elegük a feleségeknek - derült ki egy Facebook-posztból, ahol ausztrál nők osztották meg férjeik legidegesítőbb szokásait.

Az aranyérmes a kommentszekció alapján az lett mind közül, hogy a férjek nagy része félmunkát végez. Abban is egyetértettek, hogy elsősorban azon a téren nyilvánul ez meg a legjobban, amikor maguk után kell takarítani.

"Kiveszi például a kenyeret, a vajat, a sajtot és a majonézt, de miután elkészítette az ételt, egyet tesz csak vissza közülük."

Vagy éppen kiviszi a szemetet, de új kukazsákot már nem tesz a szemetesbe.

Sokan értettek egyet abban is, hogy a szennyeskérdés is kardinálissá válhat, főleg, ha képtelenek a férjek a szennyeskosárba rakni a kimosásra ítélt ruhákat.

"Mindenhol otthagyja a koszos zoknijait, aztán még ő lesz ideges, ha nincs tiszta, vagy ha nem találja meg valamelyiknek a párját."

Hasonlóan srófolja fel a feleségek agyát az is, ha a koszos tányérokat nem áztatják be, hanem hagyják beleszáradni az ételmaradékot. Előkelő helyen szerepel az is, ha borotválkozás után a férj otthagyja a szőrszálait a mosdókagylón, és nem takarítja le azt.

hirdetés

Az egyik feleség egy viszonylag ritka, ám mégis bosszankodásra okot adó jelenségről számolt be: férje minden alkalommal, amikor a fiókokban keres valamit, nyitva hagyja a fiókokat.

A futottak még kategóriába olyan idegesítő szokások furakodtak be, mint

a maximum hangerőn üvöltetett tévé, a horkolás, a gyorshajtási bírságok felhalmozása, de előkerült a takony belekenése a lakás különböző részeibe.

Az egyik kommentelő arra jutott, hogy tulajdonképpen minden idegesíti a férjében, és hozzátette, hogy hiányzik neki a szingliség.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT

60 éves nővel jár egy 23 éves fiú, sokan nem hiszik el, hogy tényleg szerelmesek egymásba

A pár nagyon népszerű a TikTokon, de barátokként jobban szerették őket a kommentelők.

Link másolása

hirdetés

Egy nála 37 évvel idősebb nőbe szeretett bele egy 23 éves férfi, aki a közösségi médiában is bátran vállalja a kapcsolatukat.

Leo egy videóban elmesélte, hogy akkor találkoztak Cheryllel, amikor egy gyorsétteremben kapott munkát, ahol az asszony fia volt a főnöke. Cheryl gyakran ment az étterembe, a férfinek pedig megtetszett a nő kedves, közvetlen viselkedése az alkalmazottak felé. Évekkel később aztán egy benzinkúton is összefutottak, végül azonban a TikTok volt az, ami összehozta őket. Leo bátorította az asszonyt arra, hogy csináljon TikTok-videókat, és miután ezek nagyon népszerűek lettek, elkezdtek közösen zenés-táncos videókat készíteni egy szupermarketben. A közös hobbi barátokká kovácsolta össze őket, a barátságból pedig idővel úgy tűnik, szerelem lett.

@ttvleolove_3

I did say that @oliver6060 ##fyp ##dora ##foryou ##IFeelWeightless ##ChipsGotTalent ##fypシ ##foryoupage ##Purr ##forypurpageofficial ##forypurpageofficial ♬ original sound - ?

@ttvleolove_3

she made it clap? y’all know she did @oliver6060 ##fyp ##fypシ ##ShadowAndBone ##fup ##forypurpageofficial ##foryoupageofficiall ##foryou ♬ Clap For 'Em (feat. Flo Milli & Sada Baby) - YungManny

TikTok-oldalaikon számos közös videót lehet találni, ezekből pedig jól látszik, hogy a 60 éves asszony igencsak fitt és fiatalosan öltözködik. A kommentelők eleinte nagyon kedvelték a párost, ám amióta együtt járnak, sokak véleménye megváltozott.

Többek szerint ugyanis nem normális egy olyan kapcsolat, ahol ilyen óriási a korkülönbség. Egy felhasználó például azt írta, hogy kínos nézni emiatt a videóikat. De olyanok is akadtak, akik szerint a nő és a férfi csak megjátsszák, hogy szerelmesek, hogy még nagyobb ismertséget szerezzenek maguknak.

hirdetés
A pár már több videóban is igyekezett bizonygatni, hogy ők bizony tényleg együtt vannak, szeretik egymást, és nem érdekli őket mások véleménye.

@oliver6060

Hi how you doing ##vibe ##HoldMyMilk ##fypシツ♡ ##couple ##lilwayne ##? ##love ##foryou ##couplegoal ##bigpur ##lover ##goingin ##fup ##mo ##foryoup ##fy ##baby ##purr ♬ I'm Goin In - Drake

@ttvleolove_3

I love you wifey @oliver6060 ##fyp ##aurora ##couple ##couplegoals ##mybeyonce ##fup ##foryou ##foryourpageofficial ♬ original sound - HarleyTastet

@ttvleolove_3

We happy @oliver6060 ##ColorCustomizer ##MACscaraface ##argue ##plies ##youwannaargue ##fup ##fy ##4u ##fypツ ##gf ##vibes ##nooo ##lookatyou ##couplegoals ##lover ##b ♬ original sound - Gloria Angelou

Forrás: Daily Star


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT

„Megtudtam, hogy a fiam valójában a nagybácsim, mert a papám lefeküdt a barátnőmmel”

A kommentelőket is nagyon megdöbbentette a megcsalt férfi története.

Link másolása

hirdetés

A hűtlenség mindig nagyon nagy csalódás a megcsalt fél számára, főleg, ha egy közeli ismerősével, esetleg családtagjával lépett félre a párja. És pláne nagy csalódás, ha kiderül, hogy a közös gyerek valójában a harmadik féltől van.

Egy tiktokozóval pontosan ez történt, ráadásul nem is akárki volt a csábító: a saját nagypapája.

A stacks1400 felhasználónevű férfi videóban osztotta meg a történetét. Röviden összefoglalt a lényeget, ami igencsak megdöbbentő:

"Megtudtam, hogy a fiam valójában a nagybácsim. A nagypapám ugyanis folyamatosan lefeküdt a barátnőmmel, amíg vele laktunk."

Majd hozzáfűzte, hogy nem is tudja, mire számított egy olyan férfitól, akinek volt egy másik családja is, akik egy sarokra laktak a nagymama házától.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

11 évig bujkált szerelme szobájában egy indiai nő, akiről a közelben lakó szülei azt hitték, hogy eltűnt

Csak a fürdőszobába járás okozott némi gondot, de azt is megoldotta a titkolózó szerelmespár.

Link másolása

hirdetés

Már feladta egy 2010-ben, 18 éves korában eltűnt indiai nő családja, hogy valaha is élve kerül elő, írja a Daily Star.

Pedig Sajitha egész idő alatt barátja szobájában bujkált, nagyjából 500 méterre szülei otthonától.

A két szerelmes olyan ügyesen tartotta meg több mint egy évtizedig a titkot, hogy a férfival egy háztartásban élő anyjának sem tűnt fel a szobában élő fiatal nő. Rahman Alinchuvattil ugyanis mindig zárva tartotta a szoba ajtaját. Sajitha pedig állandóan egy parányi tévét nézett fülhallgatóval, hogy valamivel szórakoztassa magát.

A titkos szerelmespár akkor bukott le, amikor a férfi sokadszor állt ellen a család akaratának, hogy végre megnősüljön. Nem sokkal később pedig Rahman testvére futás közben vette észre az andalgó szerelmeseket egy szomszéd faluban, ahova végül néhány hónapja már közösen költöztek a fiatalok, hogy mindent újra kezdjenek.

A titkolózó szerelmesek napközben éltek igazán, miután mindenki dolgozni ment. Ilyenkor Rahman és élete szerelme az egész házat birtokba vették. Az egyetlen gondot valójában csak a vécé okozta, mert a férfi szobájához nem tartozott külön mosdó. De erre is volt megoldás: a szomszédok is csak utólag értették meg, hogy Rahman évekkel korábban azért szerelt le néhány rácsot az ablakáról, hogy titokban ott ki tudjon lopózni a nő éjszakánként, ha a fürdőszobába akart menni.

Sajitha és élete párja azért választották a szokatlan párkapcsolatot, mert eltérő vallásuk miatt a családok valószínűleg nem támogatták volna a házasságot.

Az eset végül happy enddel zárult: a titkolózó szerelmesek egy helyi bíróság előtt erősítették meg a közelmúltban, hogy együtt szeretnék leélni az életüket. A törvényszék helyben hagyta a szerelmespár akaratát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Telefonozni kezdett a vőlegény, amikor a menyasszonya épp az oltárhoz vonult

Szerencsére ez nem vert éket a pár közé, már négy éve házasok. A kommentelők viszont eléggé kiakadtak ezen.

Link másolása

hirdetés

Meglepő jelenet játszódott le egy kanadai esküvőn: a vőlegény a telefonját nézegette, amikor menyasszonya éppen felé sétált - számolt be róla a Daily Mail.

Maga az ara, Taylor Loren osztotta meg az erről készült videót a TikTokon ezzel a szöveggel: "Négy évvel ezelőtt vonultam oltár elé, hogy hozzámenjek életem szerelméhez. Ez volt életünk egyik legfontosabb és legérzelmesebb pillanata. A férjem pedig a lehető legromantikusabb dolgokat tette..."

A videó elején láthatjuk, ahogy a férfi, Russel mosolyogva és izgatottan nézi menyasszonyát, ahogy felé közeledik. Ám egyszercsak leveszi a szemét a nőről, és váratlanul előveszi a zsebéből a telefonját, és egyik pillanatról a másikra eltűnik az arcáról a mosoly.

@taylortoks

husband of the year ? (yes I walked down the aisle to Kanye, RIP KIMYE) #weddingtiktok #marriage ♬ original sound - taylor loren

A kommentelők többsége szerint ez igencsak nagy bunkóság volt a vőlegénytől, hiszen ha valamikor, akkor ilyenkor nagyon nem illik elővenni a telefont. Valaki úgy vélte, ez a viselkedés annyira nem fér bele, hogy válást ér. Sokan viszont viccesnek gondolták a történteket, és arra tippeltek, hogy a férfi valószínűleg idegességében nyúlt a mobiljához.

Ezt megerősítette a feleség is, aki szerint a férje "naaaaagyooooon" ideges volt a nagy napjukon, ő pedig viccesnek találta ezt a fajta reakciót.

Azt is elárulta, hogy Russel a telefonjába jegyezte fel a fogadalmát, de abban a pillanatban még nem lett volna szükség rá.

hirdetés
Végül a kommentelők kérésére Russel bevallotta, miért vette elő a mobilját akkor, amikor nem kellett volna: "Mert a kripto sosem alszik".

Taylor azt is elmondta, hogy azóta is házasok, nemrég ünnepelték a negyedik házassági évfordulójukat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: