News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Eladta a férfi családi örökségének számító jegygyűrűt a menyasszony, miután vőlegénye megcsalta a lagzi előtt

A nő hiába fenyegette exét az ékszer eladásával, hogy kifizesse a lefújt esküvő költségeit, a férfi nem hitte, hogy képes megtenni. De megtette, ezen pedig teljesen kiakadt a hűtlen vőlegény.

Link másolása

hirdetés

Egy hónappal ezelőtt még esküvőre készült, most viszont csak veszekszik egymással a pár, miután a menyasszony eladta a családi örökségnek számító jegygyűrűjét - számolt be róla az Indy100.

A 27 éves nő a Redditen mesélte el történetét, hogy a fórumozók tanácsát kérje.

29 éves párjával január 20-án keltek volna egybe, ám miután kiderült, hogy a férfi megcsalta őt az exével, az ara lefújta a lagzit.

Csakhogy mostanra már elég sok minden kifizetett a szolgáltatóknak, például a helyszín és a menü árát is, ezeket pedig már nem lehet visszamondani. Összesen 20 ezer dollárt (~6,3 millió forint) kell kicsengetniük, de a férfi nem akar beszállni az összegbe, mert szerinte a nőnek kell állnia a költségeket, ha már ő fújta le a menyegzőt. Ő viszont teljesen eladósodna, ha mindent egyedül kellene kifizetnie, pláne, hogy az előlegeket is hitelből finanszírozta.

Ezért azt találta ki, fenyegetéssel éri el, hogy exe is hajlandó legyen perkálni: azt mondta neki, eladja a jegygyűrűjét, ami a férfi családi öröksége, mert a dédnagymamájáé volt. Az ékszer 25 ezer dollárt ér, ezért ebből bőven lehetne fedezni a költségeket.

A férfi ugyan a szakítás után visszakérte a gyűrűt, de nem mondta, mikor. Amikor a nő megfenyegette azzal, hogy eladja a családi örökséget, a férfi nem válaszolt az üzenetére, sőt mindenkinek azt mondogatta, nem érdekli, mert volt menyasszonya úgysem teszi meg. A nő egy közös barátjukon keresztül azt üzente neki, hogy ha 24 órán keresztül nem lép kapcsolatba vele, akkor bizony értékesíteni fogja a gyűrűt. Az ex azonban a közös barátnak is azt mondta, nem érdekli, nem hiszi, hogy a nő tényleg eladná. De rosszul hitte.

"Másnap eladtam a gyűrűt egy internetes oldalon, és ezt megüzentem neki, jelezve azt is, hogy nem szabadott volna alábecsülnie engem. Erre elkezdett szidalmazni és azzal jött, hogy nem fogom ezzel megijeszteni, majd később beugrik a gyűrűért. Tartotta is a szavát, eljött hozzám és követelte a gyűrűt, én meg mondtam, hogy már eladtam, és bizonyítékot is mutattam neki erről. Ezen nagyon kiakadt. Azt mondta, kicsinyes gazember vagyok, és nem kellett volna eladnom, mert ez nemcsak egy gyűrű, hanem egy örökség, ami sokat jelent a családjának"

- mesélte a nő.

hirdetés

Mint írta, több családtagja is úgy gondolja, hogy túlreagálta a helyzetet, és nem kellett volna ilyen messzire mennie. Ezért megkérdezte a Reddit felhasználóit, hogy ők mit gondolnak erről, valóban rosszul tette-e, amit tett.

"Minden lehetséges módon figyelmeztetted őt, ezért nem lehetsz te a s.ggfej ebben a helyzetben" - írta egy kommentelő, és úgy tűnik, elég sokan egyetértenek vele, mert a hozzászólását 29 ezren "lájkolták".

Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy bár az eljegyzési gyűrűt, pláne ha családi örökség, illik visszaadni szakítás után, de ebben az esetben a vőlegény hűtlensége felülírja az illemet. "Megcsalt téged egy hónappal az esküvő előtt, figyelmen kívül hagyta az üzeneteidet, nem volt hajlandó segíteni fizetni a költségeket és még ki is gúnyolt. Ahogy a Redditen szokták mondani: mindent elb.szott, és végül rájött erre. Nem te vagy a s.ggfej."

De nem mindenki állt a megcsalt menyasszony oldalára, többen azt írták, hogy a félrelépés ellenére vissza kellett volna adnia a gyűrűt. Mások pedig azért kritizálták, hogy miért kellett ekkora összegű kölcsönt felvenni az esküvőre.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
11 hetes volt a babájuk, amikor először elutaztak kettesben – Háromhavonta nyaralni megy a pár, hogy megőrizzék a szerelmüket
Az amerikai feleség úgy véli, ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan elkezd széthullani.

Link másolása

hirdetés

Amikor az ember szülővé válik, sok mindenről le kell (ideiglenesen) mondania, vagy legalábbis kevesebb jut belőle, mint a gyerek születése előtt. A szülőknek pedig sokszor nehézséget okoz az, hogy kicsi gyerekük mellett is meg tudják őrizni a kapcsolatukban a tüzet. Egy amerikai házaspár most elmondta, ők hogyan tudják életben tartani a házasságukat, miközben gyereket nevelnek.

Aubree Paige egyik szenvedélye az utazás, és ezzel azután sem akart felhagyni, hogy anya lett. Férjével, Aaronnal úgy gondolják, a romantikus nyaralások kellenek ahhoz, hogy ne csak szülőkként, hanem szerelmespárként is éljenek. Ezért úgy döntöttek, hogy minden harmadik hónapban elutaznak több napra valahová két gyerekük nélkül.

„Az első utazásunkat akkor ejtettük meg, amikor a babánk még csak 11 hetes volt. És tudjátok mit? Tökéletesen jól elvolt, amíg mi nyaraltunk. Mi pedig ez idő alatt újra tudtunk kapcsolódni egymáshoz, és emlékeztettük magunkat arra, kik is vagyunk”

– írta a Kidspot oldalán.

Szerinte ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan repedezni kezd. Ezért ők elsősorban házastársakként és nem szülőtársként tekintenek egymásra, és ennek megfelelően próbálnak élni.

„Egy nap a gyerekeink el fognak hagyni minket: ki fognak repülni és élik a saját életüket. Ekkor pedig, ha nem helyezzük előre a kapcsolatunkat, semmink nem marad már”

– véli.

hirdetés

Ennek elkerülésére találtak ki egy rendszert arra, hogy a gyereknevelés mellett legyen elég idejük magukra is.

Hetente egy este randiznak, havi egyszer csak kettesben töltenek egy éjszakát, és háromhavonta 3-4 éjszakára kiruccannak.

Mint írta, pontosan tudja, hogy sokan nem értenek ezzel egyet, és ez rendben is van, de számukra ez jól működik, így tudnak párként is jól élni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Durva szabályokat állított fel a párjának egy 22 éves lány: a fiúnak el kell tartania és heti két randi is kötelező
Leaha a randik alkalmával tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is, például, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

Link másolása

hirdetés

Leaha Ureel mindent megtesz azért, hogy életben tartsa a lovagiasságot, ezért pedig egy egész listányi szabályrendszert is felállított, amit szerelmének kötelezően be kell tartania – írja a The Sun.

A fiatal lány ugyanis a hagyományos családmodell híve: miután elvégezte a főiskolát és pincérként dolgozott egy étteremben, eldöntötte, hogy nem akarja többé a munkának szentelni az életét, ezért otthon marad.

Alan így kénytelen eltartani szerelmét, aki egyébként azt is elvárja, hogy férje legalább hetente kétszer pazar randevúkra vigye, minden alkalommal kihúzza és betolja a székét, töltse ki a bort, sőt még a számlát is ő fizesse.

Leaha tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is a randevúkon, például azt, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

„Szeretem, ha ő kezdeményez, asztalt foglal egy étteremben, vagy megtervezi, hogy mit csinálunk” – mondja Leaha.

A fiatal feleség háztartásbeli, ezért partnere gondoskodik róla. Szeret főzni és magára fordítani az otthon töltött időt, sokat sétál a kutyákkal.

hirdetés
„Imádok háziasszony lenni, és szeretném, ha mások is tisztában lennének azzal, hogy normális, ha erre az életstílusra vágyunk. Olyan, mint háztartásbeli anyának lenni, csak gyerekek nélkül"

– vallja Leaha.

A szerelmesek még nagyon fiatalon jöttek össze, majd rövid időre szakítottak is, mert Alan korábban nem tudta a nőt eltartani. Végül visszaszerezte a lányt és még abba is beleegyezett, hogy betartja a rá vonatkozó szabályokat.

Alan nagyon elkötelezett, teljes mértékben támogatja Leahát, és azért dolgozik, hogy olyan életstílust biztosítson neki, amire már nagyon régóta vágyott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Ha 20 évesen még szingli egy roma lány, kortársai szerint már örökre vénlány marad
A brit vándorcigányok között akinek ennyi idős korában még nincs párja, azzal valami nem stimmel.

Link másolása

hirdetés

A TikTokon árulta el egy fiatal lány, hogy milyen érzés 20 évesen még mindig szinglinek lenni a vándorcigány közösség tagjaként, írja a The Sun. Az Egyesült Királyságban élő nőt a rövid videó alapján minden ismerőse arról faggatja, hogy miért nem talált még párt magának.

Vannak, akik azt hozzák fel példaként, hogy ők már 13 éves korukban megismerkedtek a férjükkel, és épp annyi idősek voltak, mint most Tina, amikor feleségül mentek hozzá. Másvalaki azon értetlenkedett, hogy miért nincs még mindig barátja, miközben nagyon jól néz ki.

Néhány anyuka egészen odáig ment, hogy felajánlotta: bemutatja a fiának, csak hogy végre párt találjon. A vele egyidős lányok szerint pedig ő már örökre vénlány marad, ha eddig nem kelt el.

Tina a videó alatti kommentek között eközben azzal viccelt, hogy olyan érzése van, mintha a húszas éveibe lépve hirtelen vége lenne az egész életének.

Az angol nyelvű videót itt lehet megnézni:

@tinamariedoherty I love being 20 in this lifestyle ?✨ #fyp #gypsy ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A felesége mellett hét barátnője is van a brazil férfinek, boldogan élnek együtt
Arthur felesége szerint a barátnők megjelenése csak erősítette a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Elképesztő történetet közölt a The Sun egy brazil férfiról. Arthur boldogan él a feleségével, Luanával - ebben egyelőre persze semmi különös nincs. A kapcsolatuk azonban úgy is boldog, hogy

a férfinek a feleségén kívül még hét barátnője van.

A pár azt mesélte, hogy mikor megismerkedtek együtt kezdtek el járni az edzőterembe. A korábban kissé túlsúlyos Arthur gyors eredményeket ért el, ami az önbizalmát is meghozta. Olyannyira, hogy megkérdezte Luanát, mit szólna hozzá, ha más nőket is behozna a kapcsolatba. A nő azt mondta, a házasságukban az a célja, hogy Arthur boldog legyen, amíg a férfi boldog, addig pedig ő is az.

Luana szereti a többi lányt is,

szerinte a barátnők megjelenésével csak erősödött a kapcsolatuk és jobban bíznak egymásban.

A hét barátnőre – név szerint Taniara, Lorenára, Kyarára, Melina, Emlly-re, Cyntiára és Thayanne-re – Arthur igyekszik ugyanannyi időt fordítani. A féltékenység ugyanis csak akkor kerül elő, ha Arthur az egyik lánnyal több időt tölt, mint a többivel.

hirdetés

A nők mindegyike rajong Arthurért, aki szerintük intelligens, vonzó és kedves.

A népes csapatot nemrég Arthur nagymamájának is bemutatták, aki vallásossága miatt nem tudja támogatni ezt a sok kapcsolatot, de megérti az unokáját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: