KAPCSOLAT

A felszarvazott férj ügyvédjétől tudta meg egy nő, hogy megcsalja a párja

A feleséget sokkolta a hír, főleg hogy egyértelmű bizonyítékot is kapott arra, hogy a férje összeszűrte a levet egy másik nővel.

Link másolása

Nem akárhogy jutott egy külföldi feleség tudomására, hogy a férje megcsalja. A Redditen osztotta meg érdekes történetét.

Mint írta, egy reggel megkereste őt egy ügyvéd, amit furcsállt, hiszen éppen nem volt szüksége jogi segítségre. A nő elmondta, hogy az ügyfele válni akar a feleségétől, mert megtudta, hogy félrelépett.

A nyomozásuk során pedig kiderült, hogy akivel a hűtlen nő lefeküdt a párja háta mögött, az nem más, mint éppen az ő férje.

A felszarvazott férfi kérte az ügyvédnőt, hogy tájékoztassa erről a másik megcsalt felet, a hűtlenséget pedig bizonyítékokkal is tudták igazolni.

A feleséget sokkolta a hír, de ha ez nem lett volna elég, más miatt is kellett aggódnia. Ugyanis mindez pár nappal a férje testvérének esküvője előtt történt, ahová természetesen ők és 5 hónapos kislányuk is hivatalos. Az anya a lagzi előtti napon utazott volna a helyszínre, de a félrelépési ügy elbizonytalanította.

„A férjemnek fogalma sincs arról, hogy tudom. Le vagyok döbbenve, de a saját szememmel láttam a bizonyítékot. Még nem mondtam el senkinek, de már megkértem a nővéremet, hogy jöjjön át munka után. Meg fogom kérdezni tőle, hogy nála lehetünk-e a lányommal. Nem hiszem, hogy ezek után képes leszek a férjem szemébe nézni az esküvőn. Nem akarom hallani a kifogásait”

- írta a posztban.

Elárulta, hogy a testvére férje történetesen éppen ügyvéd, és bár nem válóperes ügyvéd, de meg fogja kérdezni tőle, hogy tud-e valakit ajánlani, aki képviselné az ügyben. Így tehát nem is kérdés, mit szeretne tenni a becsapott, megcsalt feleség. Mint írta, később beszélni fog a testvérével, de úgy érezte, meg kell osztania a gondolatait ezen a fórumon, mert teljesen szétesett.

A kommentelők nagyon együttérzőek voltak vele. Valaki azt tanácsolta neki, hogy küldje el a férjének a bizonyítékot szavak nélkül, ne reagáljon a hívásaira és az üzeneteire, és költözzön el a lányával, mielőtt a férfi hazaér. Más azt is javasolta, hogy vigye magával a férje minden olyan iratát, amit nehéz pótolni, és utaljon át pénzt egy teljesen új, saját bankszámlára. De akadtak olyanok is, akik azt tartották jó ötletnek, hogy rendezzen jelenetet a sógora esküvőjén.

A poszt írója végül több embernek is azt válaszolta: úgy döntött, arra hivatkozva, hogy Covid-fertőzött lehet, kihagyja az esküvőt, de majd csak a lagzi után szembesíti a férjét, mert nem akarja tönkretenni a sógora és a menyasszony nagy napját.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
Így vallotta be Alföldi Róbert, hogy a férfiakhoz vonzódik
A színész-rendező tíz éve coming outolt. Nem ő volt akkoriban az egyetlen hazai sztár, aki bevallotta másságát.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. március 19.


Link másolása

Tíz évvel ezelőtt beszélt először nyíltan melegségéről Alföldi Róbert, írja az rtl.hu.

„Melegként lemenni az edzőterembe, az megint egy plusz szorongás”

– mondta 2014 márciusában a színész-rendező, aki fél évvel korábban Csáki Judit Alföldi színháza – Öt nemzeti év című könyvében törte meg először a csendet. Alföldi akkor a Nyitottak vagyunk kampányhoz csatlakozott, amiben az elfogadásra hívták fel az emberek figyelmét.

Nem ő volt az egyetlen, aki akkoriban felvállalta szexualitását. Kulka János mellett Gallusz Niki is őszintén beszélt boldogságáról a Fókusznak:

„Mitől érzi egy nő magát igazán nőnek? Én ettől, hogy számításba vagyok véve, és úgy, hogy tudom, követi a gondolataimat. Velem van. És ettől érzem magamat úgy, mint egy hagyományos kapcsolatban” – mondta a színésznő.

A hírességek tíz évvel ezelőtti coming outjait ebben a videóban lehet megnézni:

Kvíz ajánló: Mennyire emlékszel Szécsi Pál dalaira?


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
A Rovatból
Ezért nem szabad háromnál többször kitörölni a fenekünket – hallgass a szakértőre!
Fontos kérdésre kaptunk választ egy Tiktokon posztoló fizioterapeutától.
K. A., fotó: Unsplash - szmo.hu
2024. március 25.


Link másolása

Fontos kérdésre adott választ egy Tiktokra posztoló fizioterapeuta. A George néven futó szakértő ugyanis arról beszélt egy videóban, hogy hányszor érdemes kitörölni a fenekünket kakilás után.

A válasz az, hogy legfeljebb háromszor, mivel a túlzásba vitt törölgetés aranyeret okozhat.

„Amikor kettőnél vagy háromnál többször törlöd meg, azt székletkenésnek hívják. Lényegében arról van szó, amikor túl sok széklet marad a végbélnyílás bejáratánál még azután is, hogy befejezted a kakilást”

- fejtette ki George.

Szerinte az egyik technika, amivel csökkenthetjük a törlések számát az, hogy vízesésszerűen összeszorítjuk a medencefenekünket.

„Tehát kezdd azzal, hogy 20 százalékkal, majd 50 százalékkal, 80 százalékkal és 100 százalékkal összenyomod a végbélnyílást, így a kakilás végére ez négyszer is megtörténik. Ez segíthet lezárni a végbélnyílás záróizmát – ha kis székletdarabok lógnak ki a bejáraton, az általában a külső záróizom gyengeségéből adódik.”

Ha pedig ez sem működik, akkor George szerint érdemes orvoshoz fordulni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Anyaszült meztelenül edz egy olasz pár, mert szerintük így sokkal egészségesebb
Te kipróbálnád? Tudományosan nem igazolt az állítás, de az olasz influenszerpár esküszik a módszerre.

Link másolása

A Blikk oszlatta el kétségeinket afelől, hogy igaz-e a hír, miszerint a 31 éves Bella Mantovani és férje, a 34 éves Vagner O Fera, olasz influenszerek (ki nem hallott róluk?), kitalálták, hogy meztelenül edzenek. Azt mondják, az egészséges, és több kilót is képesek leadni.

Hogy mondandójuknak nyomatékot adjanak, fotósorozattal is előrukkoltak.

Az, hogy valóban egészségesebb és hatásosabb-e a meztelen edzés, nem tudni. Annyi bizonyos, hogy Bella és Vagner jól keres a fotósorozattal, és saját állításuk szerint rengeteg előnye van a meztelen edzésnek. „Így több kalóriát égetünk el” – állítják, bár meggyőző bizonyíték egyelőre nincs a dologra. Bella azt mondja, ő már négy kilót dobott le ezzel a módszerrel. Hozzáteszik azt is, a ruházat hiánya által biztosított szabadság növeli a motivációt, de a testet is intenzívebb munkára ösztönzi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Megvető pillantásokat kap mellmérete miatt az édesanya – állítja, hogy hátrány is éri, amiért nem hord melltartót
Melltartó nélkül hordja azokat, ezért is jár a rosszallás. Mérete miatt kényelmetlen lenne neki a melltartó.

Link másolása

A kanadai Torontóból származó Lyla King gyermekei iskolájának környékén sok kellemetlen élményben részesül azért, mert nem képes melltartóban hordani minden képzeletet felülmúló melleit. A 27 éves nő szerint

gyakran kap megvető pillantásokat más szülőktől és tanároktól is.

Ezektől olyan érzése támad, mintha a többi anya féltékeny lenne rá, esetleg attól tartanának, hogy el akarja csábítani a férjeiket. A Daily Mailnek ezt mondta erről: „Nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem a partnereik után vágyom. Ha ennyire zavarom őket, rejtsék el a férjüket. Ha annyira bántja őket, hogy nem viselek melltartót, az az ő problémájuk, nem az enyém."

Hosszasan beszélt arról, mennyi problémát okozott neki, hogy elfogadja különleges méreteit. „Hetedikes koromban az év végére A-kosrából nagy C-be kerültem. Gyerekként ez volt az utolsó dolog, amit akartam. Boldogabb lettem volna, ha kicsik maradnak.

Az emberek mindig zaklattak, mert azt hitték, hogy kitömöm a melltartómat, főleg a lányok."

Így folytatta: „Kilencedik osztályban középiskolába járva E-kosaras lett a méretem. Nem tudtam olyan melltartót vagy ruhát viselni, amilyet szerettem volna. Ráadásul a melltartók is nagyon drágák voltak. nehezen találtam divatos ruhákat, amelyek jól illeszkedtek az alkatomhoz. Tinédzser lányként kicsi volt a derekam, de nagyobb mellkassal nagyobb méretet kellett vennem. Nagyot vagy extra nagyot vettem. Ez ártott az önbecsülésemnek."

Lyla elmagyarázta: „Az évek során, ahogy a melleim nagyobbak lettek, olyan tüneteket kezdtem kapni, amelyek kényelmetlenebbé tettek. Fiatalabb koromban fontolgattam a kisebbítést. 18 éves koromban elmentem egy plasztikai sebészhez. Nyolc-tizenkét kilót kellett leadnom, hogy megcsinálhassa. Megtettem, de soha nem mentem vissza, mert a műtét gondolata megrémisztett."

Az elmúlt néhány évben Lyla megtanulta szeretni magát olyannak, amilyen. Most pénzt keres a OnlyFans-en keresztül, és boldog kapcsolatban él.

„A párom támogatja azt, amit csinálok, nagy rajongója a melleimnek" – zárta le.


Link másolása
KÖVESS MINKET: