hirdetés
1-73.jpg

Itt az új esküvői trend: a meztelen ruha beszivárgott a menyasszonyi divatba is

fotók: Instagram - szmo.hu
2019. május 22.


hirdetés

Ezeknek a ruháknak a vonzereje a finom részletekben rejlik.

Fitting shoot with @jurgitabridal and @deimantedub .Thank you for making me feel like a bride for another second.? #ontheset #jurgitabridal #bridaldress #thebridestory #studio #weddingdress

173 Likes, 3 Comments - ieva marija frišmantė (@ievamarija) on Instagram: "Fitting shoot with @jurgitabridal and @deimantedub .Thank you for making me feel like a bride for..."

A hímzés talán soha nem volt még ennyire fontos.

#zuhairmurad #zuhairmuradbridal #zuhairmuradbride @zuhairmuradmariage . . . #Bridal #Bridaldress #wedding #bridalfashion #bridalcouture #bridalgown #bridaldress #bridaldesigner #bride #bridalstore #weddingdress #dreamweddingdress #bespokeweddingdress #franceweddingdress #weddinggown #婚礼 #婚纱 #婚纱礼服 #婚纱设计师 #新娘造型 #婚纱店 #婚纱定制 #晚礼服 #bride #bridetobe #monarcacouture

158 Likes, 2 Comments - Monarca Couture (@monarca_couture) on Instagram: "#zuhairmurad #zuhairmuradbridal #zuhairmuradbride @zuhairmuradmariage . . . #Bridal #Bridaldress..."

A legtöbb meztelen ruha alapját a tüll képezi, erre dolgozzák rá a "takaró" rátéteket.

Guess who just got married? ? Be inspired with @helenacouturedesigns ? as unique and individual as you. . Website in bio . . . . . . #bridal_styles #bridetobe #bridebook #bride #weddingblog #weddingday #weddingdress #love #photography #bridaldress #helenacouture #realbride #lace #bridalfashion #bridalcouture #engaged #marry #luxebride #bridalmarket #elope #wedding #bridal #wedspiration #luxeboho #goldcoastwedding #bohobride #seethroughweddingdress

24 Likes, 1 Comments - Helena Couture Designs ? (@helenacouturedesigns) on Instagram: "Guess who just got married? ? Be inspired with @helenacouturedesigns ? as unique and individual as..."

A bővebb fazonok inkább sejtelmesek.

She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; it was supposed to make you feel something... angel @lisadanielle__ in our signature INCA gown with nude-tone lining | [email protected] #gracelovelace #theuniquebride #wedding #weddingdress

2,862 Likes, 20 Comments - Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on Instagram: "She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; it was supposed..."

A szűkebbek pedig nagyon szexik.

ROSA - For the woman who wants simplicity, luxury and intrigue... Handmade to your dress size and height in our Australian studio with our exclusive abstract rose embroidery ? [email protected] #graceloveslace #theuniquebride #wedding #weddingdress

10.2k Likes, 148 Comments - Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on Instagram: "ROSA - For the woman who wants simplicity, luxury and intrigue... Handmade to your dress size and..."

És aztán vannak még a decens megoldások.

The dress that keeps on giving... our signature and oh so beautiful INCA gown! Available online and in our five exclusive GLL showrooms {Dallas, New York, LA, London, Gold Coast} [email protected] #graceloveslace #theuniquebride #wedding #weddingdress

2,227 Likes, 25 Comments - Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on Instagram: "The dress that keeps on giving... our signature and oh so beautiful INCA gown! Available online and..."

A naked dressjeiről híressé vált Zuhair Murad Jennifer Lopez kedvenc tervezője, esküvői ruhákat is készít.

#nybfw New York Bridal fashion week | Stay Tuned | #ZUHAIRMURAD #RTW #Bridal #Spring #2020 #zmbride

1,306 Likes, 5 Comments - ZUHAIR MURAD MARIAGE (@zuhairmuradmariage) on Instagram: "#nybfw New York Bridal fashion week | Stay Tuned | #ZUHAIRMURAD #RTW #Bridal #Spring #2020 #zmbride"

És nem akármilyeneket.

A happy #bridesmaids makes a #happy #bride #ZMBRIDE : @alexisnaimark

2,385 Likes, 19 Comments - ZUHAIR MURAD MARIAGE (@zuhairmuradmariage) on Instagram: "A happy #bridesmaids makes a #happy #bride #ZMBRIDE : @alexisnaimark"hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
640x360_MP4_1477886705526094046.jpg

Az alacsony pasik jobb szeretők – vallja a 193 centis csaj, aki egy nála kisebb sráchoz ment feleségül

A lány azt mondja, sok pasinak pont azért jön be, mert ilyen magas.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 05.


hirdetés

A torontói Emerald Van Langen rosszkor született. Ha a most 32 éves táplálkozási szakértő a 60-as években bukkan fel, kapva kaptak volna rendkívüli magasságán. Az akkori időkben ugyanis a legnagyobb sztárok éppen hozzá hasonló égimeszelők voltak: a Michelangelo Antonioni Nagyítás című filmjéből ismert német Veruschka 188, a Federico Fellinit is megihlető első fekete bőrű topmodell, Donyale Luna 197 centire nőtt. Emeraldot azonban éppen 193 centis magassága miatt tanácsolták el a modellkedéstől. Ő azonban nem adta fel, és az interneten építette fel imázsát és nem utolsósorban rajongótáborát – írja a Daily Mail.

A sudárnál is sudárabb hölgy nem tagadja, hogy valósággal ostromolják a férfiak, köztük olyanok is, akik szeretnék „megmászni” őt. Ő viszont 11 éve hűséges férjéhez, aki 13 cm-rel alacsonyabb nála. Lánykorában nem volt egy éjjel-nappal randizó típus, de ha összejött valakivel, mindig a nála valamivel kisebbeket részesítette előnyben, mert úgy vélte, hogy az alacsonyabbak jobb szeretők. A hiedelmekkel ellentétben nem tapasztalta velük, hogy elbátortalanítaná őket az ő rendkívüli magassága.

Ez a méret náluk családi hagyomány, mert nővére is 191 cm magas. Emerald kamaszkorában elhatározta, hogy nem iszik többé kávét és nem is dohányzik, mert azt hallotta, hogy ezek gátolják a növekedést. Aztán 15 éves korában észrevette, hogy gyorsabban nő, mint kortársai.

Elkezdett lapos cipőket hordani, és ha beszélgetett valakivel, inkább ülve maradt, hogy a másik ne érezze úgy, hogy „lenéz rá”. Az iskolai csoportképeknél egy kicsit leguggolt, hogy ne lógjon ki annyira a sorból. Sokan biztatták, hogy kosárlabdázzon, de ez a sportág sosem érdekelte. Modellnek akart tanulni, de úgy találták, hogy túl széles a csípője és túl nagy a lába, de legalább megtanulta az egyenes tartást és a szép, elegáns járást. Végül szabadúszó lett, és szakmája mellett néhány éve hobbijában is megtalálta a helyét.

Emerald Van Langen szerint az ő méreteinek is megvannak az előnyei. Például többet tud enni, és soha nem kell neki létrára állni, ha valamit magasról akar levenni.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
farkas_bukk.jpg

Videón, ahogy egy farkaskölyök sétálgat a Bükkben

Gyakran megfordulnak a környéken a ragadozók, de ilyen jó minőségű felvétel ritkán készül róluk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 04.


hirdetés

Különleges videót osztott meg Facebook-oldalán Szívós Balázs erdész - számol be róla a 444.hu.

Munkája közben a Bükkben találkozott egy arra sétáló farkaskölyökkel.

Mint írja, nem először fordult elő vele, de csak most sikerült lefilmeznie. Azt nem írta meg, hogy pontosan hol találkozott a kölyökkel, mert ezzel is védeni szeretné a fel-felbukkanó farkasokat.

Azt egy ideje már lehet tudni, hogy az Északi-középhegység egyes területein már tartósan megtelepedtek és szaporodnak a farkasok, de a kölykökről eddig legfeljebb csak vadkamerás felvételek készültek - írja a lap.

hirdetés

A farkasok feltűnése kifejezetten jó hír: csúcsragadozóként fontos szerepük van a vadállomány túlszaporodása elleni küzdelemben.

Ezen kívül gyakran a beteg állatokat szemelik ki maguknak, ezeket ejtik el, ezzel pedig csökkentik a járványok kockázatát.

A WWF szakembereinek megfigyelései alapján valószínűsíthető, hogy az országban mintegy 20-60 farkas fordulhat elő. Az állatok természetes visszatelepülés útján érkeztek az országba, főleg Szlovákiából költözhettek át.

Security Check Required

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
ukrajna-alagut.jpg

Tízméteres alagutat fúrt egy anya, hogy kiszöktesse fiát a börtönből Ukrajnában

Majdnem sikerült is neki, de végül lebukott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 04.


hirdetés

Az ukrán hatóságok letartóztattak egy 51 éves nőt, aki egy saját kezével ásott alagúton át próbálta megszöktetni életfogytig tartó börtönbüntetését töltő fiát az ország délkeleti részén található Zaporizzsjai területen - írja a helyei sajtóra hivatkozva a 24.hu.

A TSN ukrán televízió beszámolója szerint a nő már közel járt a börtön falához, amikor a börtönőrök felfedezték, hogy mit csinál.

A nő eredetileg nem a környéken lakott, de házat bérelt, hogy tervét véghezvihesse. A kiásott földet egy fából készült kis kocsival elszállította, és az elhagyatott épületben rejtette el.

Közben a nő a nappalokat a házban töltötte, hogy a helyiek ne lássák meg. Még boltba sem járt. A TSN-nek nyilatkozó helyieket teljesen meglepte az eset, és lenyűgözte őket a nő teljesítménye. Szerintük ilyen az anyai szeretet.

A nő fia egyébként emberölés miatt tölti életfogytig tartó börtönbüntetését - valószínűleg mostantól még szigorúbb őrizetben.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
lanykeres-konyhafonok.jpg

A Konyhafőnökben, a séfek előtt kérte meg párja kezét az egyik versenyző

A válogató adásából kimaradt ez a romantikus jelenet, de most megmutatjuk, pontosan hogy történt a lánykérés.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 05.


hirdetés

Több megható pillanat is történt a Konyhafőnök idei évadának válogatóján, ám nem mindegyik került adásba. Például azt sem láthatták a nézők, amikor az egyik versenyző a zsűri tagjai előtt kérte meg barátnője kezét.

Tomi már a bemutatkozása után elmondta, hogy négy igenért jött a versenybe, ugyanis nemcsak a séfektől várt továbbjutást érő választ, hanem a párjától is, akit a stúdióban akart feleségül kérni.

A zsűri tetszését végül nem nyerte el a férfi pestós tésztája. Viccelődtek is vele, hogy ha meg akarja kérni a kedvese kezét, akkor a főztjét ne kóstoltassa meg vele. A séfek leginkább a fűszerezést kifogásolták, szerintük nagyon sós lett a tésztaétel, ezért poénból azt mondták neki, látszik, hogy nagyon szerelmes.

Bár így nem jutott tovább, Tomi nem nagyon csüggedt, mert a barátnőjével tért vissza a stúdióba, ahol le is térdelt egy gyűrűvel szerelme elé. A hölgy nagyon meghatódott, a zsűritagok pedig tapssal gratuláltak a párnak.

Videón az adásból kimaradt, megható jelenet:

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!