SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Szakadjon rád az a 3000 forintos C&A póló, te retardált szardarab” - így reagált Tóth Andi a ruhaboltját kritizálóknak

Teljesen kiakadt az énekesnő egy Reddit-felhasználón, aki a saját márkás ruhaboltjáról írt nem túl kedvező véleményt.

Link másolása

Az énekesnő a nemrég indult saját ruhamárkája, a Backoff Instagram-oldalán borult ki, miután meglátott egy Reddit-posztot, amit egy Tinkerbell nevű felhasználó tett közzé.

„Ma délután épp volt 'szerencsém' találkozni az üzletben Andival. Oliviával mentek az irodába, aztán egy kicsit idősebb, vörös hajú nő lejött, kérdezte az eladót, hogy adtak-e már el a termékekből, az eladó válasza: egy darabot sem...”

– írta a posztjában a Tinkerbell nevű felhasználó.

Tóth Andi a 24 órán át elérhető Instagram-történetében meg is osztott egy fotót a nőről, aztán elmondta a véleményét is az üggyel kapcsolatban.

„Hogy szakadjon rád az a 3000 forintos C&A póló, te retardált szardarab”

– mondta Tóth Andi a reagáló videóban, aminek utolsó részében el is nevette magát, ugyanis Tinkerbell pont Backoff ruhákat válogatott a fotón.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Hónapok óta csinálják”– Marics Petivel csalta vőlegényét a csinos énekesnő?
A vőlegény reagált a pletykákra. Binhkyt ráadásul nemrégiben eljegyezte párja, de a közös fotóikat már letörölte.

Link másolása


Pár nappal ezelőtt röppent fel a pletyka arról, hogy Marics Peti, a ValMar énekese ismét szerelmes.

A 28 éves zenészt az énekes Binhkyvel hozták hírbe, miután egy rajongó azt állítótta, együtt látta őket egy Bécshez közeli bevásárlóközponban – írja a Blikk.

Binhkyt ráadásul nemrégiben eljegyezte párja, de a közös fotóikat már letörölte, a pletykát pedig volt párja az Instagramon erősítette meg:

„Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják”

– írta.

@binhkyyy Háborgó mélység? Sajnos eléggé hallatszik a hangomon, hogy beteg voltam, de így is hatalmas élmény volt??♥️ #binhky #buraikrisztian #haborgomelyseg #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Binhky


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Megkérdezték Vilmos herceget, hogy van a rákkal küzdő Katalin – a trónörökös pedig válaszolt
Egy jótékonysági eseményen jelent meg a trónörökös. Sokan köszöntötték, és egyikük nagyon udvariasan rákérdezett arra, hogy van a herceg családja.

Link másolása

Újra megjelent a nyilvánosság előtt Vilmos herceg, aki felesége, Katalin hercegné betegsége miatt a családdal töltötte a legtöbb időt az elmúlt hetekben. A walesi hercegné márciusban egy videóban jelentette be, hogy a korábban közölt műtétje után, rákbetegség miatt kezelés alatt áll.

A házaspár a napokban ünnepelte a 13. házassági évfordulóját.

A trónörökös most újra megjelent a nyilvánosság előtt. Egy jótékonysági eseményen vett részt Newcastle-ben, ahol az utcán sétálva találkozott az őt köszöntőkkel. A herceg a James's Place mellett találkozott családokkal, mielőtt megnyitotta az öngyilkos férfiaknak ingyenes kezelést biztosító helyet.

Egy jelenlévő, a 60 éves Julie Cain megkérdezte tőle, nem bánja-e, ha Katalin és a gyerekek hogyléte felől érdeklődne.

Erre a herceg úgy válaszolt:

"Minden rendben van, köszönöm. Igen, jól vagyunk"

- írja a Daily Mail.

Nemrégiben - a szintén hónapok óta betegeskedő - Károly király is visszatért a munkához.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi is megszólalt a bőnyi késelésről: „Átugrunk egy elég jelentős információn”
Az énekesnő ugyan elítélte, hogy a támadó gyerek a bántalmazása miatt készített halállistát, de ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy mi vezetett a kislány döntéséhez.

Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy 12 éves lányt hétfőn egy 20 centi hosszú konyhakéssel megszúrt az osztálytársa az iskolai szünetben. A bőnyi Szent István Király Általános Iskolában történt támadásban a hatodikos kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett. Legutóbbi hírek szerint az áldozat állapota stabil, de még az intenzív osztályon kezelik.

Az eset miatt Tóth Andi is megszólalt. Az Insta-sztorijában beszélt arról, hogy

„Átugrunk egy elég jelentős információn. Az elkövető kislány írt egy listát azokról, akiket le szeretne szúrni, és átugorjuk, hogy ezt a kislányt a többiek csúfolták, bántották, bullyingolták. Ami persze nem jogosít fel arra, hogy valaki ilyet tegyen, abszolút nem erről van szó. Viszont ha egy kicsivel több figyelmet fordítanának az emberek ezekre az »apróságokra«, hogy bullying, akkor talán elkerülhetnénk az ilyen végeket”

– mondta.

Az énekesnő számos forrást elolvasott, megnézett, és úgy vélekedett, hogy nem csak elszörnyülködni kell, hanem tenni kéne valamit, mert nyilván a kislány nincs egyedül ezzel a problémával. Rengeteg gyerek küzd hasonló problémával, hogy el kell viselnie azt, hogy bántják. Ezen kéne változtatni, hogy talán akkor elkerülhető lenne, hogy hasonló vége legyen a dolognak - tette hozzá.

Végül arról is beszélt, hogy a gyerekek sem maguktól cselekszenek így, eltanulják, mint minden mást - a felnőttektől. Picit felelősek vagyunk egy ilyen helyzetben mindannyian - vélekedett a videója végén.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi eladta a legfontosabb ajándékát, amit Shane Tusuptól kapott
Így már lélekben is le tudja zárni kapcsolatát egykori párjával.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 30.


Link másolása

A 2018-as születésű holland sportló, Next Diamond eljegyzési ajándék volt, az amerikai edző nem sokkal a ló ajándékozása után meg is kérte Zsófi kezét. Azonban a pár májusban szakított, Zsófi szerint a férfi agresszív viselkedése miatt.

Így aztán nem lehet csodálkozni azon az információn, amit a Blikk lovaskörökből megtudott, hogy

Szabó Zsófi még abban az évben megszabadult az állattól.

Az ismeretlen informátor így kommentálta a történteket: „A lovak nagyon érzékeny állatok, és bár Next Diamonds egy gyönyörű, jól nevelt, emberekkel és gyerekekkel is jól kijövő állat, Zsófit minden egyes alkalommal, amikor találkozott vele, emlékeztette a Shane-nel való kapcsolatára, amelyről mindenki tudja, hogy csúnyán ért véget. Nem akarta a tulajdonában tudni ezt a mementót.

Zsófi nem kívánt nyilatkozni, ám az interneten még mindig megtalálható hirdetéséből kiderül, hogy

Next Diamondot ötmillió forintnál nagyobb összegért kínálta eladásra.

Az akkor ötéves jószág „korának megfelelő szinten versenyzik, nagyon jófejű, készséges, megbízható”, és a hirdetés szerint amatőr és profi is sikeres lehet vele.


Link másolása
KÖVESS MINKET: