HÍREK

Nemrég még tagadták az egészet, aztán az oroszok kitüntették azokat a pilótákat, akik leszedték az amerikai drónt

Először cáfolták, hogy miattuk zuhant volna a tengerbe a Reaper drón. Aztán megjelent egy videó, és kiderült, hogy hazudtak.

Link másolása

Az orosz védelmi miniszter, Szergej Sojgu kitüntetéseket adott át azoknak a Szu-27-es pilótáknak, akik részt vettek kedden az amerikai hadsereg fegyvertelen felderítő drónjának leszedésében a Fekete-tenger felett - írta meg a 444.hu.

Az amerikai hadsereg szerint a MQ-9 Reaper típusú drón rutinfeladatot teljesített a nemzetközi légtérben, amikor két orosz gép lelőtte a drónt, ami végül a vízbe zuhant.

A felvételen az látható, hogy előbb egy Szu-27-es megközelíti a drónt, és üzemanyagot ereszt ki, majd ütközik az MQ-9-essel, és a kamerakép is elszáll.

Bár az oroszok először tagadták hogy miattuk zuhant tengerbe az amerikai drón, most mégis kitüntették a pilótákat az akcióért.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter: Lengyelországban megnyerték a választást, és másnap kirúgták a közmédia vezetőit, nálunk is ez lesz
A TISZA Párt politikusa egy kampányrendezvényen elmondta, ők is így járnának el a Fidesz propagandagépezetével.

Link másolása

Komlón tartott beszédet és rögtönzött lakossági fórumot Magyar Péter. A TISZA Párt politikusa több olyan dolgot elmondott, amit már országjárása többi állomásán is, majd a közönségből kérdezhettek.

Egy helyi lakos arra volt kíváncsi, hogy Magyar hatalomra kerülése esetén hogyan tudná korlátozni a propagandát. A politikus erre úgy válaszolt: szerinte először nem törvényekkel kell korlátozni, hanem az új többség kialakulásával úgy, vagy még ügyesebben terveznek eljárni, mint a lengyelek.

„Mi történt Lengyelországban? Mindenki meglepetésére Donald Tusk megverte a hivatalban lévő, Orbánhoz hasonló Kaczynski-kormányt, ahol ugyanolyan propaganda volt, mint itt – egyébként Orbántól tanulták. [...]

Megnyerték a lengyel választást, és másnap kirúgták a lengyel közmédia vezetőit.

Lehet azon vitatkozni, hogy ezt jogszerűen tették-e vagy nem. De azt mondták, hogy ahol gyalulnak, ott hullik a forgács”

– tette hozzá Magyar Péter.


Link másolása
KÖVESS MINKET:



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
A külügyminisztérium egy mondatban reagált arra, hogy a Gazprom lesz a Fradi főszponzora
Szijjártó minisztériuma szerint nincs itt semmi látnivaló. A klub eddig nem kommentálta a hírt.

Link másolása

Tegnap mi is megírtuk, hogy az orosz Gazprom lesz a Fradi főszponzora. Az RTL Híradó kérdésére, miszerint jelent-e veszélyt Magyarország szuverenitására nézve, hogy a legnagyobb orosz állami cég ekkora befolyást szerez a magyar futballban, Szijjártó minisztériuma az alábbi választ adta:

Minél több nagy nemzetközi vállalat fektet be a magyar sportba, az annál jobb, és a Gazprom nem szerepel a szankciós listán.

Link másolása
KÖVESS MINKET: