KÉK HÍREK

Medgyessy Péter egyetlen embert tart Orbán igazi ellenfelének

A volt miniszterelnök meg is nevezte, hogy ki az.

Link másolása

Medgyessy Péter szerint Orbán Viktor sikerének titka, hogy sok mindenre ráérez abból, ami a világban körülöttünk folyik.

Például a migrációs válság kezelését vagy a közmunkaprogramot jónak tartja a volt kormányfő.

Az Index volt miniszterelnökkel készített interjújából az derül ki, hogy

Medgyessy elismeri Orbán döntését a határon felhúzott kerítésről, és helyesnek tartja a közmunka felfuttatását, ami, ha nem is javítja a magyar gazdaság hatékonyságát, de enyhít bizonyos társadalmi problémákat. "Ha a szülőnek közmunkára kell járnia, a gyerek nem úgy nő fel, hogy azt látja, egész nap otthon ül a kedves papa vagy mama."

A baloldalt nem tartja számottevő ellenfélnek. Szerinte 2010-től egyszerűen eltékozolták az idejüket.

A szocialistákat középszerűnek találja, "ami azért probléma, mert egy középszerű ember nem tud Orbánnal szembeszállni, aki a rengeteg hibájával együtt semmiképp nem középszerű." Medgyessy Péter úgy látja, hogy az ellenzéki vezetők mind saját magukat és a saját pártjukat építik, és nem a választások megnyerésével, a Fidesz legyőzésével vannak elfoglalva. Mintha fel is adták volna 2018-at.

Egyetlen embert jelölt meg a miniszterelnök méltó ellenfeleként.

"Olyat látok, aki kinőhet igazán jó személyiséggé, és megküzdhet Orbánnal. Bármilyen furcsán hangzik is az én számból: ő Szél Bernadett."

- jelentette ki.

A volt miniszterelnök szerint az LMP miniszterelnök-jelöltje jót tenne az országnak, mivel a lakosságnak több mint a fele nő, és "nemek egyenlősége, a nők egyenjogúsága, a zaklatások elleni fellépés hitelesebb egy nő szájából. Egy anya jobban érti a család fontosságát, a gyerekek esélyjavításának, a nevelés jobb színvonalának igényét, vagy éppen a békés élet iránti vágyat."

A Szél Bernadettel való személyes találkozásai alapján érdeklődő, nyugodt és kellemes személyiségnek ismerte meg őt, bár azt is hozzátette, hogy Szélnek még "ki kell nőnie magát".

Címkép: atv.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
„A kislányának a sikítozását hallottuk, hogy apa, apa” – Megszólalt egy szemtanú a Richter Cirkusz balesetéről
Richter Flórián, a cirkusz igazgatója szerint a háló sérülhetett meg, az okozta a vasoszlop kidölését. A baleset után vasárnap már újra fogadták a nézőket, de a chilei légtornászok nem léptek fel.

Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, súlyos baleset történt a Richter Cirkuszban, Sopronban. Egy produkció közben egy védőhálót tartó oszlop eldőlt, és ráesett az egyik nézőre. A 45 éves családapa súlyos fejsérülést szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Egy szemtanú az RTL Híradónak elmondta, hogy a gyerekével ők is ott voltak az előadáson. A történtek moiatt mindketten még mindig sokkos állapotban vannak.

Az asszony elmondása szerint közelről látták az esetet: egy súlyos vasoszlop dőlt rá a férfi fejére. Ők a kislányának a sikítozását hallották, hogy apa, apa. Szerinte akár tragédia is történhetett volna. A gyerek ugyanis szeretett volna helyet cserélni az apjával, de a férfi nem engedte. Ezt követően dőlt el a rúd.

Egy másik szemtanú szerint

védekezni sem lehetett volna, az oszlop azonnal rácsapódott az apára, ő pedig abban pillanatban lecsúszott a székről és vérzett az arca.

A cirkusz igazgatója, Richter Flórián elmondta, hogy a háló megsérült, ez okozta az oszlop kidölését. Az okokat egy vizsgálat fogja kideríteni - tette hozzá. A cirkuszban vasárnap már újra fogadták a nézőket, de a chilei légtornászok nem léptek fel.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Döbbenetes részletek derültek ki a Richter cirkuszban történt balesetről
Egy két és fél méteres fémoszlop csapódott a közönség soraiba. Egy emberhez mentőt kellett hívni.

Link másolása

Drámai közleményt tett közzé a Richter Cirkusz a Facebookon szombaton: délutáni előadásukon, a lengőtrapéz produkció közben olyan súlyosan megsérült egy néző, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

A Telexnek most egy olvasójuk számolt be, hogy mi is történt pontosan:

„Először a cirkusz négy pontjára 2,5 méteres fémrudakat feszítettek ki, erre tették rá a védőhálót. Az utolsó artista tripla szaltót ugrott, a vele szembeni légtornász viszont nem tudta őt elkapni, lezuhant a hálóba. A cölöp ekkor elengedett és erőből a közönségbe csapódott”

– írta.

„Sikítás, sírás hallatszott, mi kimentünk azonnal, felnőttek, gyerekek elindultak kifelé” – tette hozzá.

Elmondása szerint több furcsaságra is figyelmes lett az előadás alatt, például arra, hogy az előadás első részében védőháló sem volt a légtornászok alatt, akik közül ketten a szünetben még büfésként is dolgoztak.

A cirkusz a baleset után nem tartotta meg az esti előadását, viszont másnap már újra kinyitottak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Horrorbaleset történt Ceglédnél: két gyerek életveszélyes sérülést szenvedett
Két autó ütközött össze a 4-es és a 401-es főutak kereszteződésében, az egyik jármű az árokba borult. A nyolc utasból többen is megsérültek.

Link másolása

Összeütközött két autó Cegléd térségében, a 4-es és a 401-es főutak kereszteződésében. Az ütközés erejétől az egyik jármű az árokba borult. A ceglédi tűzoltók áramtalanították mindkét kocsit.

A két autóban összesen nyolc utas volt. A balesethez egy mentőhelikopter is érkezett - írja a katasztrófavédelem a honlapján.

Két gyermek életveszélyesen megsérült

- írta az MTI az Országos Mentőszolgálat közlése alapján. A két gyereket és egyikük súlyosan megsérült édesapját mentőhelikopterrel vitték kórházba, egy felnőtt könnyebben sérült meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Döbbenet: Tizenegy éves diákjával csalta vőlegényét a tanárnő
Esküvő helyett büntetőeljárás lesz.

Link másolása

A 24 éves, wisconsini Madison Bergmannt kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszakkal vádolják, miután a sértett édesapja berohant az iskolába, kezében a fia telefonjáról kinyomtatott üzenetekkel, amikből kiderül, hogy az osztályteremben csókolózott a tanárnővel.

Bergmann eközben ráadásul el volt jegyezve, (volt) vőlegényét sokként érték a hírek, nem elég, hogy menyasszonya megcsalta, de ráadásul egy tizenegy éves fiúval.

„Az esküvőt határozatlan időre elhalasztották, és valószínűleg meg se fog történni”

– nyilatkozta a vőlegény egyik barátja a Daily Starnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: