HÍREK
A Rovatból

Magyar végszava: „Ha a riporter újra ilyen helyzetet teremtene a propaganda megrendelésére, újra kijönnék a stúdióból”

„A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt. Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek” - írta a politikus.


Egy utolsót még posztolt Magyar Péter az ATV ügyről. Mint ismeretes, a Tisza politikusa bement az Egyenes Beszéd című műsorba a választások utáni napon, ahol Rónai Egon egy dossziéval várta, és beszélgetés helyett egy rosszízű vita indult el arról, hogy a politikus kapott-e és hányszor meghívást az ATV-től a kampány alatt. Végül Magyar megunta ezt, és kisétált a stúdióból. Azóta zajlik az adok kapok köztük a nyilvánossáágban, ahol többen is hozzászóltak az esethez.

"Utoljára az ATV-ről. Ahogy a MÚOSZ alelnöke tegnap helyesen elmondta, ha egy televíziónak problémája van egy politikus korábbi nyilatkozataival a tv szerkesztési elvei kapcsán, akkor ezt természetesen jelezheti az interjú előtt vagy után. Az viszont elfogadhatatlan, hogy élő adásban az előző napi választási eredményekkel mit sem törődve, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének egyetlen kérdést sem tesz fel a riporter, hanem a saját hazug narratívájukat erőltetve kutyakomédiának nevezi a tényeket. Ha a riporter újra ilyen helyzetet teremtene a propaganda megrendelésére, újra kijönnék a stúdióból.

Az ATV a tegnapi eljárásával nem csak a TISZA Pártot, hanem a ránk szavazó 1.342.000 magyar embert hozta kellemetlen helyzetbe. Én az előzmények ellenére azért nyújtottam békejobbot és mentem be tegnap az Egyenes Beszédbe, mert úgy éreztem, hogy az ATV nézői megérdemlik az egyenes beszédet. Sajnálom, hogy a nézők százezrei, akik leültek a képernyő elé, nem hallhattak semmit a június 9-i politikai földindulásról és a TISZA Párt jövőbeni terveiről.

Itt szeretném jelezni, hogy Kocsi Ilonának, a MÚOSZ elnökének azon nyilatkozata, miszerint én jogsértést követtem volna el, téves, mivel egyrészt nem beazonosíthatóak a személyek, másrészt mindegyik szereplő nyilvánosan beszélt a felekezeti hovatartozásáról. Köszönettel vettem a HIT Gyülekezete gratulációját a TISZA Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán, és innen szeretném biztosítani a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a TISZA Párt támogatására.

A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt. Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Újabb videó került elő Magyar Péter péntek hajnali botrányos bulijáról
A Tisza Párt alelnöke a táncparketten lazulva, biztonsági őrök szorításában és egy villamosmegállóban is látható az összevágott felvételen.


Magyar Péter ötkertes balhéjáról tett közzé egy összevágott videót az Index, amely szemtanúkat is megszólaltatott a péntek hajnali dulakodásról.

Ahogyan beszámoltunk róla, Magyart péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről, miután dulakodásba keveredett. A Tisza Párt alelnöke szerint csapdába csalták és egy „fizetett provokátor” tette tönkre az estéjét.

Az esetről az Index közzétett egy összevágott videót, amelyen először a táncparketten bulizó Magyar látható, majd az, ahogyan biztonsági őrök a nyakánál fogva kivezetik a szórakozóhelyről, végül a felvételen a tiszás politikus egy villamosmegállóban látható rövid ideig.

Az Indexnek egy szemtanú azt mondta, a balhé azzal kezdődött, hogy Magyar a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival, aki a vita során megragadta a politikus nyakát, majd dulakodni kezdtek. A biztonsági őrök szétválasztották őket, de Magyar továbbra is indulatos maradt, ezért az őrök kivezették a szórakozóhelyről.

Egy másik szemtanú szerint a Tisza Párt alelnöke az Ötkert előtt sem higgadt le, ott is indulatosan kiabált. A szemtanú úgy látta, Magyar erősen ittas állapotban volt.

Az Index információi szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját, aki emiatt később feljelentést tett.

Az incidensről a Tisza Párt alelnöke azt írta a Facebook-oldalán, hogy egy fizetett provokátor szándékosan csalta csapdába. Azt állította, a férfi kamerázta, trágárságokat kiabált neki, és mindent megtett azért, hogy konfliktust szítson. Magyar szerint a férfi provokációja miatt alakult ki a dulakodás.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Heves viharok, 5 centis jég - jön a hidegfront, és véget vet a forróságnak
Nyugat, északnyugat felől szombaton egy hidegfront érte el térségünket, amely vasárnapra mindenhol kivégzi a kánikulát. Mindenhol megszűnik a kibírhatatlan hőség.


Vasárnapra mindenhol megszűnik a forróság, keleten szombaton heves viharokkal csap le a front, narancssárga figyelmeztetés érvényes.

Nyugat, északnyugat felől a hajnali órákban egy hidegfront érte el térségünket, amely vasárnapra mindenhol véget vet a forróságnak - írja az Időkép.

Napközben 27-38 fokot mérhetünk, nyugaton, északnyugaton már mérséklődik a hőség, illetve a zivatarokat követően hirtelen több fokkal csökken majd a hőmérséklet.

Vasárnap a napos időszakokat többfelé zavarhatják fátyol- és gomolyfelhők. Záporok, zivatarok kezdetben keleten, délután a középső és déli tájakon alakulhatnak ki. Élénk, a Dunántúlon és északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Mindenhol megszűnik a kibírhatatlan hőség, de még így is 26 és 33 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet

A viharokat az ország keleti felén heves jelenségek kísérhetik, ami azt jelenti, hogy akár 3-5 centis jégszemek hullhatnak, valamint 90 km/óránál erősebb kifutószél és felhőszakadás társulhat a zivatarokhoz. A Hungaromet 11 vármegyére narancssárga figyelmeztetést adott ki a várható heves zivatarok miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Lezuhant egy színész a magasból előadás közben a Vígszínházban
Jegercsik Csaba súlyosan megsérült a Vámpírok bálja pénteki előadásán, miután a musical második felvonásának elején leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről.


Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán: a külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről – írja a Telex.

A baleset után az előadást félbeszakították, de a társulat döntése nyomán később folytatták, Jegercsik szerepét helyettesítették. A Vámpírok bálját a PS Produkció vitte színre a Vígszínházban, a Blikkhez eljuttatott közleményük szerint a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

„Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap. Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján megtartottuk” – írták a közleményben.

A hétvégén a tervek szerint még négyszer adják elő a Vámpírok bálját a Vígszínházban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A rendőrségnek kellett lecsillapítani a Liszt Ferenc repülőtéren dühöngő tömeget, akik majdnem egy napot vártak arra, hogy felszálljon a gépük
Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor indult volna el a Sun Express Antalyába tartó járata, ám erre végül csak 19 órával később, szombat reggel került sor.


A dühöngő tömeg miatt a rendőrség is kivonult a Liszt Ferenc repülőtérre, miután péntek délelőtt a Sun Express Antalyába tartó járata technikai okok miatt nem indult el, és az utasok szerint hosszú órákon át étlen, szomjan váratták őket a tranzitzónában – írja az utazomajom.hu.

Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor kellett volna felszállnia a Sun Express Antalyába tartó járatának, de erre nem került sor, majd az indulás időpontját folyamatosan eltolták műszaki hibára hivatkozva.

Először 12:00-ra módosították az indulást, aztán 16:00-ra, 17 óra körül pedig azt közölték az utasokkal, hogy semmi biztosat nem tudnak mondani.

Órák óta tartó várakozás után az utasok 19:30-kor kaptak egy vouchert, és kiengedték őket a food courtba étkezni. Végül az Antalyába tartó járat szombat reggel 6 órakor, 19 órás késés után szállt fel.


Link másolása
KÖVESS MINKET: