HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter: Ha a Gyurcsány-házaspár igazán szeretné, hogy ne Orbán Viktornak hívják a következő miniszterelnököt, azzal tudnák segíteni, hogy mindketten kivonulnak a magyar közéletből

Szerinte több olyan politikus van, akinek vasárnap éjjel véget ért a karrierje, de sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a DK elnöke és felesége nincs köztük.


Magyar Péter vasárnap éjszaka sajtótájékoztatót tartott az EP-választáson elért sikere után. Pártja közel 30 százalékot szerezve 7 képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe, míg a Fidesznek, bár közel 45 százalékot szerzett, ez volt az eddigi magyar európai parlamenti választások történetének legrosszabb eredménye.

A Tisza Párt alelnöke más egyéb mellett ellenzéki ellenfeleiről is beszélt. Szerinte az emberek nem a parlamenti politizálásra vágynak, példaként említette, hogy nem sokan tudnának idézni az „óbaloldali vagy óliberális pártok programjából”.

Hozzátette: „A politikusoknak, a pártoknak vízióval, bátorsággal és szövetségkötési képességgel kell rendelkezni, de leginkább támogatottsággal – és beszélni kell az emberekkel.”

Arról is beszélt, hogy valószínűleg ezen az éjjelen sok politikusnak véget ért a pályafutása, „sajnos nem elég embernek.”

„Nem hiszem azt, hogy lesz annyi belátás a Gyurcsány házaspárban, hogy hátralépjenek. Pedig ha igazán szeretnék a hazájukat, igazán azt szeretnék, hogy ne Orbán Viktornak hívják a következő miniszterelnököt, akkor ezt azzal tudnák segíteni, hogy mindketten kivonulnak a magyar közéletből”

– osztotta meg sarkos véleményét Magyar Péter. Ehhez még hozzátette: „Nyilán a Fidesz szatellitpártjától, a Mi Hazánktól ezt nem várhatom el.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Újabb videó került elő Magyar Péter péntek hajnali botrányos bulijáról
A Tisza Párt alelnöke a táncparketten lazulva, biztonsági őrök szorításában és egy villamosmegállóban is látható az összevágott felvételen.


Magyar Péter ötkertes balhéjáról tett közzé egy összevágott videót az Index, amely szemtanúkat is megszólaltatott a péntek hajnali dulakodásról.

Ahogyan beszámoltunk róla, Magyart péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről, miután dulakodásba keveredett. A Tisza Párt alelnöke szerint csapdába csalták és egy „fizetett provokátor” tette tönkre az estéjét.

Az esetről az Index közzétett egy összevágott videót, amelyen először a táncparketten bulizó Magyar látható, majd az, ahogyan biztonsági őrök a nyakánál fogva kivezetik a szórakozóhelyről, végül a felvételen a tiszás politikus egy villamosmegállóban látható rövid ideig.

Az Indexnek egy szemtanú azt mondta, a balhé azzal kezdődött, hogy Magyar a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival, aki a vita során megragadta a politikus nyakát, majd dulakodni kezdtek. A biztonsági őrök szétválasztották őket, de Magyar továbbra is indulatos maradt, ezért az őrök kivezették a szórakozóhelyről.

Egy másik szemtanú szerint a Tisza Párt alelnöke az Ötkert előtt sem higgadt le, ott is indulatosan kiabált. A szemtanú úgy látta, Magyar erősen ittas állapotban volt.

Az Index információi szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját, aki emiatt később feljelentést tett.

Az incidensről a Tisza Párt alelnöke azt írta a Facebook-oldalán, hogy egy fizetett provokátor szándékosan csalta csapdába. Azt állította, a férfi kamerázta, trágárságokat kiabált neki, és mindent megtett azért, hogy konfliktust szítson. Magyar szerint a férfi provokációja miatt alakult ki a dulakodás.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Heves viharok, 5 centis jég - jön a hidegfront, és véget vet a forróságnak
Nyugat, északnyugat felől szombaton egy hidegfront érte el térségünket, amely vasárnapra mindenhol kivégzi a kánikulát. Mindenhol megszűnik a kibírhatatlan hőség.


Vasárnapra mindenhol megszűnik a forróság, keleten szombaton heves viharokkal csap le a front, narancssárga figyelmeztetés érvényes.

Nyugat, északnyugat felől a hajnali órákban egy hidegfront érte el térségünket, amely vasárnapra mindenhol véget vet a forróságnak - írja az Időkép.

Napközben 27-38 fokot mérhetünk, nyugaton, északnyugaton már mérséklődik a hőség, illetve a zivatarokat követően hirtelen több fokkal csökken majd a hőmérséklet.

Vasárnap a napos időszakokat többfelé zavarhatják fátyol- és gomolyfelhők. Záporok, zivatarok kezdetben keleten, délután a középső és déli tájakon alakulhatnak ki. Élénk, a Dunántúlon és északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Mindenhol megszűnik a kibírhatatlan hőség, de még így is 26 és 33 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet

A viharokat az ország keleti felén heves jelenségek kísérhetik, ami azt jelenti, hogy akár 3-5 centis jégszemek hullhatnak, valamint 90 km/óránál erősebb kifutószél és felhőszakadás társulhat a zivatarokhoz. A Hungaromet 11 vármegyére narancssárga figyelmeztetést adott ki a várható heves zivatarok miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Lezuhant egy színész a magasból előadás közben a Vígszínházban
Jegercsik Csaba súlyosan megsérült a Vámpírok bálja pénteki előadásán, miután a musical második felvonásának elején leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről.


Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán: a külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről – írja a Telex.

A baleset után az előadást félbeszakították, de a társulat döntése nyomán később folytatták, Jegercsik szerepét helyettesítették. A Vámpírok bálját a PS Produkció vitte színre a Vígszínházban, a Blikkhez eljuttatott közleményük szerint a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

„Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap. Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján megtartottuk” – írták a közleményben.

A hétvégén a tervek szerint még négyszer adják elő a Vámpírok bálját a Vígszínházban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A rendőrségnek kellett lecsillapítani a Liszt Ferenc repülőtéren dühöngő tömeget, akik majdnem egy napot vártak arra, hogy felszálljon a gépük
Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor indult volna el a Sun Express Antalyába tartó járata, ám erre végül csak 19 órával később, szombat reggel került sor.


A dühöngő tömeg miatt a rendőrség is kivonult a Liszt Ferenc repülőtérre, miután péntek délelőtt a Sun Express Antalyába tartó járata technikai okok miatt nem indult el, és az utasok szerint hosszú órákon át étlen, szomjan váratták őket a tranzitzónában – írja az utazomajom.hu.

Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor kellett volna felszállnia a Sun Express Antalyába tartó járatának, de erre nem került sor, majd az indulás időpontját folyamatosan eltolták műszaki hibára hivatkozva.

Először 12:00-ra módosították az indulást, aztán 16:00-ra, 17 óra körül pedig azt közölték az utasokkal, hogy semmi biztosat nem tudnak mondani.

Órák óta tartó várakozás után az utasok 19:30-kor kaptak egy vouchert, és kiengedték őket a food courtba étkezni. Végül az Antalyába tartó járat szombat reggel 6 órakor, 19 órás késés után szállt fel.

Link másolása
KÖVESS MINKET: