HÍREK
A Rovatból

Kozák Danuta: Kb. meztelenül fekszem a gyúrópadon, amikor bejön egy edző és elkezd verbálisan molesztálni

A hatszoros olimpiai bajnok kajakozó, hosszú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amiben azt állítja, hogy Csipes Ferenc hetek óta bomlasztja és idegesíti a válogatót megnyert csapathajók versenyzőit.


Csütörtök reggel Kozák Danuta, hatszoros olimpiai bajnok kajakozó, hosszú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amelyben arról számolt be, hogy egy edzés utáni regeneráló masszázs közben egy erősen befolyásolt állapotban lévő edző verbálisan zaklatta és sértegette.

Kozák hozzátette, hogy Csipes Ferenc hetek óta bomlasztja és idegesíti a válogatót megnyert csapathajók versenyzőit, beleértve saját lányát is. A sportoló leszögezte, hogy az edzővel, aki munkavégzésre alkalmatlan állapotban van, mostantól semmilyen formában nem kíván érintkezni.

A bejegyzés nagy port kavarhat a sport világában, különösen mivel Kozák külön kiemelte Csipes Ferencet, akinek a lánya, Csipes Tamara, Kozák páros társa volt a válogatón.

„Nap végén, két edzés után, lefektetted a gyerekeidet, fáradt vagy, de holnap is teljesíteni kell, muszáj regenerálódnod. Elmész gyúratni este 8-ra a sporttelepre. Fekszel a padon, gyakorlatilag meztelenül, próbálsz ellazulni, miközben gyúrnak. Bejön egy edző erősen befolyásolt állapotban.

Itt minden normális ember fejében el kellene kezdeni berregni egy vészcsengőnek. Ebben a sportágban azonban ez »normális«”

– írja Kozák.

A többszörös olimpiai bajnok szerint az edző verbálisan zaklatta és sértegette őt.

„Magát valószínűleg viccesnek találja, de pont olyan, mint egy aluljáróban egy lepukkant alkesz. Persze, ott két nagyot lépsz, és soha többet nem látod. Szeretnék én is két nagyot lépni, de kb. meztelenül fekszem a gyúrópadon. A fejemet sem tudom felemelni, mert az erre kialakított mélyedésben van.

Lehajtott fejjel, védekezésképtelen pózban kell eltűrnöm a megaláztatásokat. Szerencsére ebben jó vagyok, a sportban megtanulsz kussolni is”

– folytatja.

Kozák két hét múlva egyesben, párosban és négyesben is indul a válogatón, de nem tudja, hogy a bejegyzése után ki fog mögé ülni vagy inkább állni.

„Reális vagyok 37 évesen, két év kihagyás után, két gyerekkel egyesben nem fogok nyerni. Ne is várja senki. De el tudok érni egy jó eredményt, és tudom, hogy a jelenlegi magyar mezőnyben – és talán a nemzetköziben is – én vagyok a legjobb vezérevezős.

Csipes Ferenc kb. három hete bomlasztja és idegesíti a válogatót megnyert csapathajók versenyzőit, beleértve a sajátjait és a saját lányát is”

– írta Kozák.

„A Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Budapesti Honvéd SE és a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának asszisztálásával,

a munkavégzésre teljesen alkalmatlan állapotban tevékenykedő edzővel a mai naptól semmilyen formában nem áll módomban érintkezni. Kérem a fent említett illetékes intézmények felelősségének kivizsgálását”

– zárta bejegyzését Kozák Danuta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Szombat délután végre megérkezik a lehűlés, de nem akárhogy: 3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet
Vasárnapra eloldalog a meleg, keleten heves viharokkal csaphat le a front. Kilenc vármegyére adtak ki narancssárga figyelmeztetést.


Nyugat, északnyugat felől holnap a hajnali órákban egy hidegfront éri el térségünket, amely vasárnapra mindenhol véget vet a forróságnak – írja az Időkép.

A front erős északira-északnyugatira forduló széllel, kevés záporral érkezik a Dunántúlra, az ország északnyugati felén szombaton már 30 fok alatt maradnak a maximumok. Nem úgy keleten, délkeleten, ahol még 36-38 fokos perzselő forróság lesz a front előtt, viszont délután, este, ahogy a front ide is megérkezik, délnyugatról északkelet felé robogva heves viharok csaphatnak le.

3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet

A viharokat az ország keleti felén heves jelenségek kísérhetik, ami azt jelenti, hogy akár 3-5 centis jégszemek hullhatnak, valamint 90 km/óránál erősebb kifutószél és felhőszakadás társulhat a zivatarokhoz. A Hungaromet

9 keleti vármegyére narancssárga figyelmeztetést adott ki a várható heves zivatarok miatt.

A front vasárnapra átvonul fölöttünk, ekkor már csak helyenként - leginkább a középső és déli, délkeleti tájakon - alakulhat ki helyenként zápor, zivatar a napos időszakok mellett. Az élénk, erős északias szélben mindenhol felfrissül a levegő:

a maximumok a hét utolsó napján 26 és 31 fok között alakulnak.

A forróság a jövő hét első felében még nem tér vissza.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
A rendőrség is megszólalt Magyar Péter péntek hajnali balhéjáról
Magyar Pétert péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Az ügyben nyomozás indult.


Magyar Péter a Facebookon posztolt a péntek hajnali botrányról, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amin biztonsági őrök lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről. A videót közzétevő kormánypárti bulváportál, a Ripost azt írja, Magyar szemtanúk szerint agresszíven viselkedett és több nőnek is beszólt. Szerinte azonban nem egészen ez történt. Erről itt írtunk.

A hírt a rendőrség is megerősítette:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni”

– írták.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
„Muszáj lesz testőr” – megosztotta a kommentelőket Magyar Péter péntek hajnali balhéja
A politikust biztonsági őrök lefogva kísérték ki egy belvárosi szórakozóhelyről. Magyar később posztolt az ügyről, a bejegyzése alatt pedig sokan megvédték a Tisza Párt alelnökét - de nem mindenki volt megértő.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. június 21.Magyar Péter a Facebookon posztolt a péntek hajnali botrányról, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amin biztonsági őrök lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről.

A bejegyzésre érkezett válaszok között sokan megvédték a Tisza Párt alelnökét.

„Kedves Péter! Az elmondottakból nekem az tűnik ki, hogy nem hibáztál!!! Van az a pont amit már nem lehet hagyni!! Nem szabad tovább tűrnünk ezt a gyűlöletre tanító kormányt és vezetőjét!! Ne ezt tanulja a következő nemzedék!! Összefogás kell!!”

„Jól tetted amit tettél!!! Mindenki így reagált volna vagyis én tuti, de kitartást!!!!”

Volt, aki tanácsot adott Magyarnak az ilyesféle ügyek kezelésére:

„Muszáj lesz testőr szerintem.”

Valaki némiképp radiálisabban oldotta volna meg az ügyet:

„Azért valaki kamerán kívül elrendezhette volna, hogy többet ne legyen kedve ilyet csinálni.”

És volt olyan hozzászóló is, akinek nem tetszett Magyar Péter posztja:

„Miért mentség mindenre Magyar Péternél az, hogy »fáradt voltam« meg »nehéz heteken vagyok túl«? Azok, akik a kórházban műtenek éjt nappallá téve, vagy a katonák és rendőrök, akik a határon látnak el őrszolgálatot felfegyverzett migránsokkal szemben, vagy az a gyári munkás, aki több műszakban teper, ők nem fáradtak? Ők nincsenek túl nehéz napokon? Tőlük hallani ilyen önsajnáltatást napokon, heteken keresztül? Nem!”

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Meghalt Vadász Zsolt
Vadász Zsoltot a Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés. A művész péntek délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel hunyt el.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2024. június 21.A Budapesti Operettszínház művésze gyors lefolyású betegség következtében, péntek délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel hunyt el.

"Fájdalmunkat szavakban kifejezni lehetetlen. Vadász Zsoltot a Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a család és a társulat gyászát tartsák tiszteletben"

– írta Facebook-oldalán a közleményében az Operettszínház.


Link másolása
KÖVESS MINKET: