SPORT

Románozott egyet Székely Dávid, az M4 csatornaigazgatója a magyar-koszovói meccs közben

A Puskás Aréna közönsége sem bírta ki románozás nélkül, miközben a román játékvezető és csapata egyetlen komoly hibát sem vétett kedd este.


„Itt is van VAR, ráadásul a VAR-kocsiban is románok ülnek, vagyis a hazai pályára itt nem számíthatunk” – mondta a kedd esti magyar-koszovói válogatott meccs közben Székely Dávid kommentátor, az M4 Sport csatornaigazgatója, vette észre a hvg.hu.

A videóbíró (VAR) végül nem ítélt semmit, miután a koszovóiak kezezést reklamáltak Dibusz Dénes kapuja előtt. Azonban a román játékvezető nem fújt semmit, mehetett tovább a játék.

A lap hozzáteszi, hogy nemcsak a sportcsatorna vezetőjének visszafogottabb románozása hallatszott a közvetítésben, hanem a szurkolóké is: pár másodpercig jól hallhatóan zúgott a „ki nem ugrál, büdös román, hejj” kántálás.

A magyar válogatott győzelmével véget érő barátságos meccs játékvezetője az egyik legjobbnak tartott román játékvezető volt, vélhetően ezt tudta nehezen megemészteni a közönség és a kommentátor. Azonban Ovidiu Alin Hategan és honfitársai egyetlen olyan hibát sem vétettek, ami befolyásolta volna a végeredményt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SPORT
A Rovatból
Orbán Viktor mindössze két szóval reagált a magyar válogatott vereségére
A miniszterelnök a helyszínen, Kölnben tekintette meg a magyar válogatott első csoportmérkőzését az idei foci Eb-n. A meccs után két szót írt ki a közösségi oldalán.


A miniszterelnök a helyszínen, Kölnben tekintette meg a magyar válogatott első csoportmérkőzését az idei foci Eb-n.

Mint arról már írtunk, a magyar csapat kikapott 3:1-re Svájctól a szombati mérkőzésen.

Orbán Viktor a vereség után két szót írt ki a Facebook-oldalára.

A képhez még annyit tett hozzá Orbán, hogy

„Most már győzni kell!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SPORT
Videó: Rendőrök vittek el egy magyar szurkolót Kölnben
A szurkolót kivezették a rendőrök a stadion felé vonuló csoportból. A drukker pirotechnikai eszközt használt.


Az egyik magyar szurkolót elvitték a rendőrök Kölnben a Svájc-Magyarország mérkőzés előtt, mert a drukker pirotechnikai eszközt kezdett el használni a stadion felé tartó vonulás során.

Az esetről videó is készült.

Itt lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SPORT
A Rovatból
Szoboszlai Dominik: Innen szép a győzelem!
Szerinte a második félidő jó volt. Nem voltak megijedve, használták egymást, segítettek a másiknak, passzoltak ötöt egymás után. Ezt kellett volna csinálniuk az első félidőben is


A magyar válogatott 3:1-re kikapott Svájc ellen az Európa-bajnokság A-csoportjának első fordulójában. A lefújást követően a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik értékelte a mérkőzést az M4 Sportnak.

"Fogalmam sincs, mi volt a különbség, ha tudnám, válaszolnék, teljesen más csapat voltunk az első félidőben, mint a másodikban. Ebből a meccsből is tanulunk, van még két találkozó hátra, nem szabad búslakodni. Innen szép a győzelem.

Nem mehetsz bele úgy egy meccsbe, hogy azt hiszed, ajándékba fogod kapni a három pontot. Semmit nem adnak ingyen ezen a szinten, ezért meg kell dolgozni. Az, hogy idáig elértünk, nem véletlen, ezért megdolgoztunk, ugyanúgy kell innentől folytatni. Nem lesz olyan, hogy azt mondja majd a német vagy a skót válogatott, hogy nincs kedvünk, jussatok tovább ti."

- mondta a tévécsatornának Szoboszlai.

"Elég sok dolgunk van még, rajta vagyunk. A második félidő jó volt, nem voltunk megijedve, használtuk egymást, segítettünk a másiknak, passzoltunk ötöt egymás után, ezt kellett volna csinálnunk az első félidőben is"

– zárta gondolatait a Liverpool középpályása.

(via csakfoci.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SPORT
A Rovatból
Így szurkoltak a magyar válogatottnak a Szabadság téren - fotók!
A Szabadság téren sokan szurkoltak a válogatottnak. Itt vannak a helyszínen készült fotóink.
Fotók: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. június 15.



Mint arról korábban írtunk, a magyar válogatott 3:1-re kikapott a foci Eb szombati napján.

Sajnos nem sikerült a bravúr: Svájc legyőzte a magyar csapatot.

A Szabadság téren sokan szurkoltak a válogatottnak. Íme a helyszínen készült fotóink.


Link másolása
KÖVESS MINKET: