SZTÁRVILÁG

Harry Styles és Emily Ratajkowski enyelegtek egyet Tokió utcáin

Harry Styles az Olivia Wilde-al történt szakítása után Emily Ratajkowski karjai között keresi a boldogságot.

Link másolása

A 29 éves egykori One Direction-sztár még 2022 novemberében szakított Oliviával, különböző okokra hivatkozva.

Harryt már a múlt hónapban összehozták egy titokzatos nővel, Wilde-ot pedig az exével,

Jason Sudeikisszel látták a fiuk focimeccsén Los Angelesben, napokkal azután, hogy azzal vádolta meg a férfit, hogy nyomorba taszította őt.

Úgy tűnik, hogy ez a titokzatos nő most előlépett a homályból, és már neve is van: Harryt Emily Ratajkowskival látták szenvedélyesen csókolózni Tokió utcáin. Egy ismerős korábban sejtelmesen ennyit árult el: „Harry találkozgat valakivel. Nagyon igyekszik titokban tartani a nő kilétét az Oliviával való kapcsolata körüli botrány miatt. De a szűk baráti kör tud a románcról. Bár még korai erről beszélni, jól mennek a dolgok.”

Emily - akinek van egy kétéves kisfia, Sylvester Apollo Bear - a videók és képek tanúsága szerint a japán fővárosban álldogált Harryvel beszélgetve, egy rózsaszín-fekete pufikabátot viselt, fekete-fehér, kivágott felsőt és szoknyát. A videón táncoltak is egymással, miközben egy ezüstszínű autó mellett álltak az esőben.

Több szenvedélyes csókot váltottak, és úgy tűnt, nem érdekli őket, hogy ki látja, ki nem.

Harry jelenleg Japánban koncertezik, a találóan Love On Tour névre keresztelt, koncertturnéjának részeként. A képeket itt lehet megnézni.

Emily 2022 szeptemberében adta be a válókeresetet, arra hivatkozva, hogy férje, a 42 éves filmproducer, Sebastian Bear-McClard „sorozatos félrelépő”.

Harry és ex-barátnője, a 39 éves színésznő, Olivia pedig novemberben mentek szét, miután rájöttek, hogy „különböző prioritásaik vannak az életben”.

A High Low with EmRata című podcastjának egyik legutóbbi epizódjában Ratajkowski nyíltan beszélt a randizásairól.

„Voltak olyan randevúim, amelyekről nem készültek képek, és úgy éreztem, hogy minden rendben, és volt olyan is, amikor az első alkalommal, amikor találkoztam valakivel, máris képek voltak rólunk az interneten. A közeli barátaim szóltak: 'Haver, ez a srác nagyon izgatott, nagyon izgatott. Épp most fotózták le egy randin veled'.

„Ettől undorítónak érzem magam; azt gondolom, hogy nem szeretnék olyasvalakivel lenni, aki izgatottan várja, hogy lefotózzák velem. Ez nem jó jel”

Hát, ha jó jel, ha nem, most nem csak egy fotó, de egy egész videó is készült a randiról, és csak remélhetjük, hogy a két frissen szakított, vérző szívű fiatal talán képes lesz megvigasztalni egymást.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Emlékezzetek arra a mindig mosolygós, vidám, kacagó lányra, aki volt!” – Meghalt Kerényi Miklós Máté édesanyja
A színművész szerda hajnalban elhunyt édesanyját gyászolja. Arra kéri, hogy aki ismerte, hogy ha teheti, gyújtson egy gyertyát érte.

Link másolása

„Szeretném nektek elmondani, hogy Ági, Kerényi Ágnes, az Édesanyukánk, ma hajnalban 5 óra 5 perckor felült a hajnali nap első sugaraira, s itt hagyta a földi létet, végleg elaludt. Kérlek Titeket, akik ismertétek, szerettétek, hogy ha tehetitek, gyújtsatok egy gyertyát érte. Emlékezzetek arra a mindig mosolygós, vidám, kacagó lányra, aki volt!

Nagyon szerette az életet, a munkáját, a barátait, a családját, a gyermekeit, unokáit, s Lokit! Kérlek, őrizzétek meg az emlékezetetekben!”

– írta bejegyzésében a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Házasság első látásra: így alakult Enikő és Peti kapcsolata a forgatás óta
Enikő látta, hogy Peti eldöntötte, nem szeretne nekik esélyt adni a civil életben is.

Link másolása

Véget ért a Házasság első látásra című reality, és a TV2 stábja a Tények Plusz elmúlt adásaiban sorra kereste fel a műsor szereplőit, hogy megtudják, mi történt velük a forgatás óta eltelt egy évben.

A legutóbbi adásban Enikő és Peti került sorra. Enikő a forgatás után szeretett volna Peti felesége maradni, a férfi viszont nem akarta folytatni a házasságot, tettek két lépést hátra, és nem igazán tartják a kapcsolatot.

Enikő, aki azóta egy folyami hajón dolgozik felszolgálóként, a fedélzetről nyilatkozott a TV2-nek.

„Én mindenféleképpen adtam ennek egy esélyt, és azt éreztem, hogy nem nagyon változik a bennem lévő érzelem se. Kicsit elfáradtam abban, hogy egyedül evezek a csónakban, és a Petin is azt láttam, hogy ő ezt eldöntötte, és ő nem nagyon szeretne ennek a civil életben adni egy esélyt”

– mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Máris van egy furcsaság Sarolta hercegnő most megjelent születésnapi fotóján
A 9 éves hercegnő épp azt a bordó kardigánt viseli, mint amit az emlékezetes Photoshop-botrány során készült felvételen.

Link másolása

Egy fotóval kívánt boldog születésnapot középső gyerekének a walesi hercegi pár. Sarolta hercegnő május 2-án lett kilenc éves, a róla készült friss fotó a szülei Instagram-oldalán jelent meg.

„Boldog 9. születésnapot, Sarolta hercegnő! Mindenkinek köszönjük a mai kedves üzeneteket”

– írták a kép mellé.

Szinte biztos, hogy a szakértők alaposan szét fogják szedni az ifjú hercegnő fotóját, miután nemrég több Photoshop-botrány is megrázta a királyi családot. Ezek közül az első részben Saroltához is kapcsolódott, aki a szóban forgó képen épp azt a bordó kardigánt viselte, mint a csütörtökön megjelent, állítólagos friss felvételen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marics Peti cáfolja, hogy csalta vele vőlegényét a fiatal énekesnő
Egy rajongó fotózta le őket Bécs mellett, később pedig az énekesnő vőlegénye is megerősítette. Marics és Binhky nem érti, hogy miből robbant ki a botrány.

Link másolása

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Marics Petit, a ValMar énekesét Binhkyvel látták Bécsnél, miközben a fiatal énekesnőnek vőlegénye van.

A vőlegény az Instagramon azt írta, hogy „Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják”, de most váratlan fordulatot ért az ügy, mert

Marics Peti szintén az Instagramon kifejezte, hogy ő és Binhky is értetlenül áll a történtek előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk