KÉK HÍREK
A Rovatból

Frontálisan ütközött két autó Ágasegyházánál, mindkét sofőr meghalt

Egy Opel áttért a szemközti sávba, ahol egy Suzukival ütközött. Megrázó képeket tett közzé a rendőrség.
Police.hu - szmo.hu
2017. augusztus 05.


Link másolása

2017. augusztus 4-én, 18 óra körül Ágasegyháza és Izsák között halálos közlekedési baleset történt.

Egy 68 éves férfi egy Opel Astra Caravannal haladt az 5301-es számú úton Izsák felől Ágasegyháza irányába. Az út 13 484-es méterszelvényénél eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött az ott közlekedő Suzuki Swifttel, amit egy 62 éves férfi vezetett.

ut2

Fotók: Police.hu

utkozes1ut3ut4ut5

A baleset következtében a két autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Suzuki bal hátsó utasa – egy 63 éves nő – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.ut7ut9ut10ut11

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Halállistát készített a hatodikos kislány, aki megkéselte egy osztálytársát Bőnyben – megszólalt az áldozat édesanyja
A kislány édesanyja elmondta: nem haragszik a támadó lányra, neki csak az a fontos, hogy gyereke felépüljön. Sok dolgot nem ért azonban az esettel kapcsolatban.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk: egy hatodikos kislány késelte meg osztálytársát a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben. A szívtájon megszúrt gyerek életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

A Blikk az ACNewsra hivatkozva azt írja: a támadó kislány halállistát írt, amin több diák neve szerepelt.

A tanteremben az információk szerint a késelés időpontjában csak hárman tartózkodnak, a harmadik gyerek ijedtében elbújt.

Az áldozat édesanyja nyilatkozott a portálnak. Elmondta: „a bőnyi körzeti megbízottól [értesültem], hogy mi történt a kislányommal. Sokkot kaptam a hírre, hiszen a lányom egy csendes, szelíd kislány.”

„Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon.”

„De van, amit nem értek. Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon? A fiam elmondása szerint Mirella és két unokatestvére neve is szerepelt rajta. Hogy nevelték ezt a gyereket a szülei? A férjem Ausztriában szakács, most indult haza, hogy a gyerekem mellett lehessen” – tette hozzá az életveszélyesen megsérült kislány édesanyja.

Mint mondta: „Érthetetlen, ami történt, Mirellának soha nem volt konfliktusa az osztálytársaival. Fodrász vagy körmös akar lenni”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
„A tanárnő sikítva rohant ki a teremből” – furcsán viselkedett a támadó lány az utóbbi időben, megszólalt az édesanyja is
Több iskolás és a támadó lány anyukája is nyilatkozott a hétfői késelésről. A késelő lány korábban mosolygós volt, ám mára ez megváltozott édesanyja szerint.

Link másolása

A helyszínen szemtanúkat kérdezett a bőnyi iskolai késelésről a Telex. A lap megszólított gyerekeket is, akik a szünet kezdetén látták, hogy baj van:

„A tanárnő sikítva rohant ki a teremből, miközben mindenkit arra kért, fusson ki az osztályból”.

Az eddigi információk alapján az első óra végén egy hatodikos bőnyi kislány egy kést vett elő, és hátulról megszúrta az előtte ülő, vele egy faluból származó, rétalapi osztálytársát. Az elkövető lányt kissé „furának” írják le, aki mostanában vérfarkasokat utánozott az ugrálásaival, furcsa üzeneteket írt Messengeren, majd visszavonta azokat.

„A megszúrt kislány testvére az osztálytársam, nagyon sírt, amikor megtudta, mi történt”

– idéz a lap egy negyedikes gyereket is. Délelőtt a tankerületből pszichológusok jöttek az iskolához, információik szerint egy tanárnő is rosszul lett.

A késelést elkövető lány anyukájával is tudott beszélni a Telex. A lap szerint a nő kisírt szemekkel mesélte, hogy gyerekének apjával jó ideje megromlott a kapcsolatuk, fel is jelentette a rendőrségen korábban, ahol eljárás indult. Külön is költöztek, de hétvégén ismét úgy érezte, hogy megfenyegette őt a férfi, ezért múlt szombaton rendőrt hívott. A nő szerint ez is szerepet játszhatott a kislány viselkedésében, aki korábban mosolygós volt, ám mára ez megváltozott:

„Ma reggel lányom apja hívott. Azt mondta a telefonba: »a lányod megszúrt valakit az iskolában«. Sokkot kaptam, ide siettem. Erősnek kell most lennem.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
„Érezhető volt a feszültség és a félelem” – szemtanúk az általános iskolai késelésről
Bőnyben egy hatodikos kislány késelte meg az osztálytársát. A helyszínre sok szülő érkezett, mindenkin a döbbenet lett úrrá.

Link másolása

Ahogy arról korábban írtunk, hétfő délelőtt egy hatodikos kislány szívtájékon szúrta egy osztálytársát a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyön. A megszúrt kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba, mentőhelikopterrel.

A helyszínen rengeteg szülő és bámészkodó összegyűlt, mindenki tanácstalan az események kapcsán – számolt be a Kisalföld portál.

A rendőrség koradélután még mindig helyszínelt az iskolában és környékén. Kihallgattak több szemtanú diákot is. A portál beszámolója szerint a tanárok segíteni próbálnak a gyermekeknek, érzelmi támogatást nyújtanak nekik.

A friss információk szerint a tragédia a reggeli tanóra végén történt egy otthonról hozott késsel

– mondta el Bőny polgármestere, Szabó Csaba.

Egy helyi lakos szerint szörnyű, hogy ilyen történhet egy általános iskolában, és sokkolta, hogy a diák észrevétlenül vihetett kést az intézménybe.

Egy másik szemtanú a Kisalföldnek azt mondta:

„Annyit vettem észre, hogy reggel 9 körül ideértek a mentők és a rendőrök. Azt hittem csak a helyi erők, de aztán láttam, hogy a győriek. Láttam az aggódó szülőket, mindenhol rémült arcokkal találkoztam. Érezhető volt a feszültség és a félelem.”

Egy szülő arról beszélt, hogy egy Facebook-csoportból értesült a történtekről. „A fiam a harmadik osztályba jár, nagyon sok osztálytársa sokkos állapotba került. A tornaterembe terelték össze őket. Aggódunk a kislányért, bízunk benne hogy hamar felépül” – mondta a szinté aggódó apa.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya közölte: az eset helyszínére mentőautót, gyermek-mentőorvosi kocsit és mentőhelikoptert is riasztottak. Az életveszélyesen sérült kislányt sürgős helyszíni beavatkozások után mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Információk szerint a Tankerülettől érkezett az iskolába két pszichológus is, akik szintén részt vesznek a kihallgatásban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Szívtájékon szúrta iskolatársát egy hatodikos lány Bőnyben – mentőhelikopterrel vitték el az áldozatot
Információk szerint a két lány egy szomszédos településről járt az iskolába. A tanítást felfüggesztették, a rendőrség helyszínel.

Link másolása

A bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült – írja a Rendőrség honlapja.

A Telex információ szerint egy hatodikos kislány szúrta szívtájékon egy osztálytársát a Győrhöz közeli településen.

A gyerek súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

A portál úgy értesült, hogy két, Rétalapról átjáró kislány között tört ki az összetűzés. A bőnyi iskola vezetése az eset után arra kérte a szülőket, hogy vigyék haza gyermekeiket, akik közül többen sokkos állapotban vannak. Az iskola felügyeletet biztosít azoknak, akiket nem tudtak elvinni az intézményből.

A rendőrök továbbra is helyszínelnek, több aggódó szülő pedig az iskolánál várakozik. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés. A hatóság az esetet bűntetőeljárás keretében vizsgálja.

A múlt héten egy 17 éves fiú bántalmazta súlyosan tanárát: székkel és ököllel ütötte, miután közölte, hogy „kurvára irritálja”, és meg akarja ölni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: